Grid 2 | PC

uhb676u2leo8qeidpjzt.png

امروز کمپانی کدمسترز با نشان دادن ویدیوی در یوتیوب خبر از ساخت Grid 2 داد . تاریخ عرضه ی این ریسینگ فوق العاده تابستان 2013 مشخص شده و باید منتظر تریلر جدید و اطلاعات بیشتر که در تاریخ 8 آگوست منتشر میشه باشیم .

خب روز موعود فرا رسید و امروز کدمسترز تریلر رسمی Grid 2 رو منتشر کرد . تاکنون لوکیشنهای پاریس و شیکاگو که در تصاویر هم مشخصه تایید شده اند . موتور بازی از ورژن ارتقا یافته ی EGO Engine استفاده میشه که قابلیت های فیزیک و تخریب (damage) بمراتب بهتری رو نسبت به گذشته میتونیم شاهدش باشیم . Grid 2 برای هر 3 پلتفرم PS3/XBox360 و PC تایید شده و بصورت همزمان عرضه میشه . و در ضمن بازی از سیستم split-screen هم پشتیبانی میکنه .

Grid 2 بروی Steam منتشر میشه و از تمام قابلیتهای این شبکه نظیر (Achievements/State/Leaderboards/...) پشتیبانی کامل میکنه .

امتیازات Grid 2 :

سایت رسمی :

تصاویر جدید منتشر شده :

آخرین ویرایش:
نه.توی هر فصل اسپانسرهای جدید اضافه میشند و میشه عوض کرد،خیالتون راحت.
دوستان چرا از آمریکا که اومدیم اروپا گاراژمون عوض شد اما از اروپا که رفتیم به آسیا هیچ تغییری نکرد؟! من فصل سومم.

تو توضیحات اسپانسر نوشته مثلا اگه تو یه مسابقه از فلان کس جلو بزنی و برنده شی 4000 فن میده
امتحان کردم فقط برای بار اول به تعداد فن هات اضافه میکنه !!! یعنی اگه این کار رو دوباره انجام بدی به فن هات اضافه نمیشه ؟!!؟:(

اون جا فقط میشه اسپانسرا رو دید نمیشه عوضش کرد!
باید فصل که تموم میشه هر اسپانسری رو که بخوای انتخاب کنی!
درسته،آخر هر فصل میشه.
اما تا حالا جذاب ترین مسابقه پروموی فصل اول بود که با رد شدن از کنار ماشینها امتیاز میگرفتی و در عین حال نباید برخورد میکردی با جائی.فوق العاده بود.منو که خیلی به چالش کشید.

درسته،آخر هر فصل میشه.
اما تا حالا جذاب ترین مسابقه پروموی فصل اول بود که با رد شدن از کنار ماشینها امتیاز میگرفتی و در عین حال نباید برخورد میکردی با جائی.فوق العاده بود.منو که خیلی به چالش کشید.
بر عکس تو:دی وقتی به اون مسابقه رسیدم دیگه داشتم از بازی متنفر میشدم:دی حرسمو در اورد خیلی سخت بود! همه ریسارو اول میشدم همین یکی رو شونصد بار رفتم تا تونستم بزور برنده بشم:دی
کفرم در اومده بود:دی:دی

بر عکس تو:دی وقتی به اون مسابقه رسیدم دیگه داشتم از بازی متنفر میشدم:دی حرسمو در اورد خیلی سخت بود! همه ریسارو اول میشدم همین یکی رو شونصد بار رفتم تا تونستم بزور برنده بشم:دی
کفرم در اومده بود:دی:دی
منظورم از چالش همین سختیش بود،من فک کنم 45 min تا 1 ساعت سرش بودم ولی خیلی حال داد.این مرحله برا اونائی که Grid بازی نکرده بودن،1 مرحله آموزشی خیلی خوب هم هست.بدترین قسمتش این بود که همه چی خوب پیش میره و تو زنجیره امتیازهارو رسوندی به 1000 تا و مثل چی داری امتیاز جمع میکنی اما با 1 خراش میلیمتری به جدول یا ماشین روبروت همه چی خراب میشه.میدونم خیلی ها گیم پد رو پرت کردن تو دیوار یا با سر رفتن تو کیبورد:))

منظورم از چالش همین سختیش بود،من فک کنم 45 min تا 1 ساعت سرش بودم ولی خیلی حال داد.این مرحله برا اونائی که Grid بازی نکرده بودن،1 مرحله آموزشی خیلی خوب هم هست.بدترین قسمتش این بود که همه چی خوب پیش میره و تو زنجیره امتیازهارو رسوندی به 1000 تا و مثل چی داری امتیاز جمع میکنی اما با 1 خراش میلیمتری به جدول یا ماشین روبروت همه چی خراب میشه.میدونم خیلی ها گیم پد رو پرت کردن تو دیوار یا با سر رفتن تو کیبورد:))

راستش من چون تا حالا Grid رو بازی نکرده بودم وقتی به این مرحله رسیدم یکم گیج شدم . دیدم امتیاز همین طور میره بالا بعد باز میاد رو 100 ! یک وضعی بود ! از این ریس آمدم بیرون بعد گفتم بی خیال یک بار دیگه هم میرم . اون وقت برای بار دوم که رفتم تازه چشمم افتاد به اون PTS کنار صفحه و فهمیدم اوضاع از چه قراره !!!!!!! :|

درسته،آخر هر فصل میشه.
آره، خیلی خفن بود! حدود یک ساعت و نیم باهاش سر و کله زدم تا تونستم بالاخره 36000 بگیرم و ببرم!

این سری از دفه پیش سخت تر شده واقعا مدتی میشد یک بازی فک انداز در حد هارد کور میزنیم
این promo و دایرف کمی میشه بیشتر باز کنید همین وایل بازی سومین سیزن فکر کنم ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or