Grid 2 | PC

uhb676u2leo8qeidpjzt.png

امروز کمپانی کدمسترز با نشان دادن ویدیوی در یوتیوب خبر از ساخت Grid 2 داد . تاریخ عرضه ی این ریسینگ فوق العاده تابستان 2013 مشخص شده و باید منتظر تریلر جدید و اطلاعات بیشتر که در تاریخ 8 آگوست منتشر میشه باشیم .

خب روز موعود فرا رسید و امروز کدمسترز تریلر رسمی Grid 2 رو منتشر کرد . تاکنون لوکیشنهای پاریس و شیکاگو که در تصاویر هم مشخصه تایید شده اند . موتور بازی از ورژن ارتقا یافته ی EGO Engine استفاده میشه که قابلیت های فیزیک و تخریب (damage) بمراتب بهتری رو نسبت به گذشته میتونیم شاهدش باشیم . Grid 2 برای هر 3 پلتفرم PS3/XBox360 و PC تایید شده و بصورت همزمان عرضه میشه . و در ضمن بازی از سیستم split-screen هم پشتیبانی میکنه .

Grid 2 بروی Steam منتشر میشه و از تمام قابلیتهای این شبکه نظیر (Achievements/State/Leaderboards/...) پشتیبانی کامل میکنه .

امتیازات Grid 2 :

سایت رسمی :

تصاویر جدید منتشر شده :

آخرین ویرایش:
توی این مسابقه پایانی Season 4 اوج حرص خوردن منو می شد دید . متاسفانه به رغم این که Ariel Atom توی پیچ ها خیلی سرعت بیشتری داره اما من Chevy corvette رو انتخاب کردم . از 5 مرحله مسابقه 3 تاشو اول شدم اون دوتای دیگه اعصابم خورد شد ! :| توی مرحله دومش Ariel Atom جلو زد و اول شد ، من دوم ! :| اوج سوزش برام توی مرحله پنجم بودم ! توی آخرین پیچ همچین کوبونده شدم به دیوار که کلا یک دور برگشت ماشین و چون refresh back هام تمام شده بود با اینکه اول بودم اما شدم سوم !)x در کل توی این بازی باید در طول مسابقه حواست کاملا جمع مسابقه باشه وگرنه دیگه ...
----
بی خیال . دوستان نمیدونین این مسابقات promo و vehicle challenge ها رو میشه بعد از این که کلاً بازی تمام شد رفت ؟! الآن 20تا vehicle challenge دارم اما گذاشتم بعد از این که بازی تمام شد همه رو یک جا برم . میشه این طوری ؟!

بی خیال . دوستان نمیدونین این مسابقات promo و vehicle challenge ها رو میشه بعد از این که کلاً بازی تمام شد رفت ؟! الآن 20تا vehicle challenge دارم اما گذاشتم بعد از این که بازی تمام شد همه رو یک جا برم . میشه این طوری ؟!

من بازی رو تموم نکردم ولی یک نفر که تموم کرده بود می گفت نمی شه.

سلام
اقا این بازی grid 2 کنترلش خیلی خیلی سخته اصلا نمی کنترلش کرد سرعت آروم می کنم می پیچم 100 دور دوره خودش می چرخه
حالا برای کنترل ماشین قلقی هست؟

سلام
اقا این بازی grid 2 کنترلش خیلی خیلی سخته اصلا نمی کنترلش کرد سرعت آروم می کنم می پیچم 100 دور دوره خودش می چرخه
حالا برای کنترل ماشین قلقی هست؟
این بازی کنترلش واقعا دقیق و طبیعی هست ... پیشنهاد می کنم اگر دسته دارید با دسته بازی کنید خیلی بهتر هست کلا این تجربه ی من توی بازی های CM بوده :d

دوستان یه سوال :

راهی داره ماشین های بیشتر آزاد کنی ... مثلا من الان توی WSR 1 هستم که مثلا می خوام یه ماشین دیگه بغیر از اون 5 تایی که خودش داره داشته باشم ... امکانش هست ؟ کلا برای همه ی مسابقات چی ؟

دوستان یه سوال :

راهی داره ماشین های بیشتر آزاد کنی ... مثلا من الان توی WSR 1 هستم که مثلا می خوام یه ماشین دیگه بغیر از اون 5 تایی که خودش داره داشته باشم ... امکانش هست ؟ کلا برای همه ی مسابقات چی ؟

سلام
نه ماشین ها خودشون آزاد می شن و تو اغلب مسابقات هم قدرت انتخابت برای ماشین محدوده. البته Vehicle Challenge ها هم هستند که توشون می تونی ماشینایی که بهت پیشنهاد کرده ولی انتخاب نکردی رو بگیری. خرید ماشین ها فقط تو بخش آنلاین هست.

فرمونش چرا اینجوریه؟
کلا اتوماتیک دریفت میزنه!
من دفعه اولمه یه بازی این شکلی بازی میکنم،
اونا که حرفه ای ـن بگن که
واسه دریفت باید هم ترمز دستی رو گرفت هم ترمز رو؟
(توی NFS یه ترمز دستی میزدی مثل آدم دریفت میزد:d)

فرمونش چرا اینجوریه؟
کلا اتوماتیک دریفت میزنه!
من دفعه اولمه یه بازی این شکلی بازی میکنم،
اونا که حرفه ای ـن بگن که
واسه دریفت باید هم ترمز دستی رو گرفت هم ترمز رو؟
(توی NFS یه ترمز دستی میزدی مثل آدم دریفت میزد:d)
فکر کنم فقط شما NFS و با این مقایسه میکنی:دی
یکم بازی کن قلقش میاد دستت. موقع پیچ هم سرعتت رو کم کن.

بازی همه جوره عالیه فقط نبودن موزیک تو ریس ها باعث شده خیلی خسته کننده بشه باشی چون هم طولانیه هم همش track های تکراری داره

اون mode هایی که باید چند دقیقه تو ی ریس بری تا وقت تمام بشه هم خیلی خسته کنندست

بازی چند تا Season داره ؟
من الان 4 امیم

بازی همه جوره عالیه فقط نبودن موزیک تو ریس ها باعث شده خیلی خسته کننده بشه باشی چون هم طولانیه هم همش track های تکراری داره

اون mode هایی که باید چند دقیقه تو ی ریس بری تا وقت تمام بشه هم خیلی خسته کنندست

بازی چند تا Season داره ؟
من الان 4 امیم
سیزن 5 آخرین سیزن هست.

خب من هم بعد از حدود 20 ساعت تونستم کریر مود رو کامل تموم کنم!

http://screenshot.xfire.com/s/128355159-4.jpg

ملت پاشین بیاین آنلاین!

با همين سرعت نجومي اينترنت !!!!!! :|
-------------------------------------------
ميگما اين دفعه دوم كه بازي رو شروع كنين خيلي بهتر ميشه كنترل كرد ! من دور دوم رو هم دارم ميرم الآن ديگه مشكلات تقريبا به 15% رسيده . بازي واقعا عاليه فقط درباره دريفت ها بايد بگم توي چند بازي اخيري كه رفتم (Hot Pursuit & Most wanted 2012 & Grid 2 ) ديگه براي دريفت نياز چنداني به ترمز دست نيست مگر اينكه چه پيچي باشه ! بيشتر همون ترمز معمولي جواب ميده .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or