GRID 2 در حال ساخت است

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
درود
italy2uk1920x1200_2.jpg

طی مصاحبه ای که با Iain Smith از تهیه کنندگان Codemaster انجام شده ایشون تایید کردن که یکی از تیمهای این استدیو بر روی پروژه ی محرمانه ای در حال کار کردن هستند که این تیم یک تیم مجزا از تیم سازنده ی سری Dirt میباشد و طی سوال جواب هایی که مطرح شد ایشون تایید کردند تیم مذکور بر روی GRID 2 کار میکنند .

امکان این وجود داره که این عنوان هفته ی آینده در E3 به نمایش گذاشته شود .

GRID 2 confirmed, in production | IncGamers.com

خدا کنه ایندفعه رو هندلینگ بازی کار کنن ! نسخه ی اولش گرافیک خوبی داشت ولی هندلینگش واقعآ رو اعصاب بود. من به شخصه به خاطر هندلینگش گذاشتمش کنار!

خدا کنه ایندفعه رو هندلینگ بازی کار کنن ! نسخه ی اولش گرافیک خوبی داشت ولی هندلینگش واقعآ رو اعصاب بود. من به شخصه به خاطر هندلینگش گذاشتمش کنار!
:-o شما احتمالا با کیبورد بازی کردی.برو همین الان با گیم پد یه دست بازی کن اگه نظرت عوض نشدبیا هر چی خواستی به من بگو

یکی از مضخرف ترین بازی هایی که بازی کردم ادم جای این میره میشینه dirt بازی میکنه لذت میبره چه کاریه
dirt بازی قشنگی اما در مقابل نظرت در مورد grid فقط سکوت میکنم.)x

عالیه منتظرشم 90درصدe3رونمایی میشه
اتفاقا من بخاطر هندلینگش عاشقق شدم:دی یکی از بهترین ریسینگ های این نسل برا من بود

این کاره نیستی واسه چی عیب روش میزاری هندلینگش عجیب حس سرعت رو منتقل میکرد.

الان چند باره که این بازی داره تایید میشه فکر کنم، ولی هیچ موقع خبری ازش نشده
اگه بشه که عالی میشه.
اره واقعا دیگه حوصلمون سر رفت بازی به این قشنگی رو ادامش ندادن واقعا علتش رو نمیدونم اگر eaبود تا حالا نسخه چهارم بازی هم اومده بود.

موافقم فورزا هندلینگش یه جوری بود که فقط اونجوری میشد پیچارو رد کرد که وقتی اون خطه رو میزاشتی نشون میداد اگه از پیست خارج میشدی اگه با ماشنه رالی هم بودی وایمیستاد ماشینت

1 ـش که عالی بود بی صبرانه منتظر این هستیم ! فقط تنها چیزی که آفت آرکید ریسینگ های این نسل شده عدم حضور یه تیونینگ پر و پیمون ـه , بعیده اضافه بشه ولی اگه بشه خیلی خوب میشه !
موافقم
بعد forza بهترین ریسینگ این نسله

یعنی خودتون سرتون درد میکنه واسه دعوا ! الان اسم پیراهن عثمان بیاد و چهارتا فحش رد و بدل بشه قشنگ خنک میشید ! آفرین !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or