GRID 2 در حال ساخت است

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
درود
italy2uk1920x1200_2.jpg

طی مصاحبه ای که با Iain Smith از تهیه کنندگان Codemaster انجام شده ایشون تایید کردن که یکی از تیمهای این استدیو بر روی پروژه ی محرمانه ای در حال کار کردن هستند که این تیم یک تیم مجزا از تیم سازنده ی سری Dirt میباشد و طی سوال جواب هایی که مطرح شد ایشون تایید کردند تیم مذکور بر روی GRID 2 کار میکنند .

امکان این وجود داره که این عنوان هفته ی آینده در E3 به نمایش گذاشته شود .

GRID 2 confirmed, in production | IncGamers.com

عدد که چه عرض کنم یه جورایی پدربزرگشه جلوش:دی
ولی من خودم سبک نیمه آرکید و نیمه سیمو گرید خیلی بیشتر ترجیح میدم به فورتزا
ولی فرتزا هم بازی بزرگیه از حق نگذریم

کی میگه GRID نیمه سیمولیشن هست ؟! یه سری دمیج جزیی فکر نمی کنم همچین بازی ای رو حتی نزدیک سیمولیشن هم بکنه ! آرکیده آقا آرکید ! نه 50% نه 70% نه 99% ! 100% آرکیده

بس کنین بحث فورتزا رو اگه کلا سبک ریسینگ باشه که فورتزا بدون شک بهترینه هم نظر خودم هم نظر منتقدینه.ولی تو ارکید تو این نسل به نظرم پارادایس بهترین بود.gridوhpوpgrوM cوs/sو..بهترین ها بودن

کی میگه GRID نیمه سیمولیشن هست ؟! یه سری دمیج جزیی فکر نمی کنم همچین بازی ای رو حتی نزدیک سیمولیشن هم بکنه ! آرکیده آقا آرکید ! نه 50% نه 70% نه 99% ! 100% آرکیده

هرکی این پست شمارو بخونه مطمئن میشه شما اصلا GRID رو بازی نکردی حالا یا سیستمت نمیکشیده یا کم بازی کردی یا اصلا بازی نکردی وگرنه GRID یه سیمولیشن خیلی قویه و تو زمان خودش از این نظر حرف نداشت و تک بود و انقدر گیم پلی طبیعی و دوست داشتنی داشت که میشد ساعت های بشینی پاش بازی کنی

نسخه دوم این بازی بیاد شک ندارم فورزا و GT5 و اینا در برابرش هیچه

چی میگی؟؟gridشبیه سازه؟!من خودمgridوکلا سبک ریسینگ رو قورت دادم:دی.کجاش شبیه ساز برادر.بازی مثلpgrمیشه بهش گفت نیمچه شبیه سازوارکید.ولی gridارکیده

هرکی این پست شمارو بخونه مطمئن میشه شما اصلا GRID رو بازی نکردی حالا یا سیستمت نمیکشیده یا کم بازی کردی یا اصلا بازی نکردی وگرنه GRID یه سیمولیشن خیلی قویه و تو زمان خودش از این نظر حرف نداشت و تک بود و انقدر گیم پلی طبیعی و دوست داشتنی داشت که میشد ساعت های بشینی پاش بازی کنی

بله احسان جان كلا با مقوله بازي اشنا نيست كه !!!!

GRID شبيه ساز ؟؟؟ شما الان فلسفه وجودي FORZA و GT رو به كل بردي زير سوال !! من الان دارم برعكس شما فكر ميكنم يا شما بازي نكردي يا كلا با دو سبك شبيه ساز و اركيد اشنا نيستي !!!!

===========
يكي از لذت بخش ترين بازي هايي بود كه بازي كردم و همچنين يكم از اون چالش برانگيز ترين هاش ! اون موقع زياد فروم و انجمن نميومدم وقتي بازي رو گذاشتم تو PS3 و بازي كردم همون بار اول كه خردم تو ديوار ديدم ماشين به فنا رفتم همونجا به خودم گفتم جلل خالق نيگا كيفيت بازي خدا !!!!:d

تا نيم ساعت تو كف تصادف ها بودم ! بعد ديگه خورش شدم !! تو بازي بشدت دريفت كردن حال ميده !! يعني خيلي حال ميده !

در كل اميدوارم شماره دوم خصوصيت ها و ريشه هاي بازي اول رو از بين نبره !!

حالا این بحث سبک بازی به چه کارتون میاد مهم اون لذت و جذابیت و هیجانی بود که گرید داشت
قبول دارم بازی بیشتر به سبک آرکید نزدیکتره ولی تا قسمتی هم سیمولیشن داشت بنظرم ( یه جورایی بنظرم سبکش شبیه DIRT2 بود که نسبت به شماره اولش آرکید تر شده بود ولی هنوزم اون اصالت سیمولیشنشو داشت) اینم دقیقا همون شرایط رو داشت و امیدوارم پاییز امسال بیاد و یک رقیب عالی برای F:H و MW2 بشه که من یکی که خیلی حال میکنم که امسال 4 تا بازی سبک آرکید - سیمو از کمپانی معروف دارم می ببنیم که یکیشونم اومده => Dirt:showtime - GRID 2 و F:H - NFS:MW 2

حداقل یه درصدی رو به حفظ آبروت اختصاص میدادی :
http://forum.bazicenter.com/members/35273/albums2441/
(بگردی پیدا میشه)
والا تا جایی که من یادمه هندلینگ گرید خیلی طبیعی و واقعی بود دیگه نمیدونم چیش آرکید بود
حتی به نظر من dirt2 هم سیمولیشن خیلی قوی بود

اصلا بازی که دید داشبرد داشته باشه و گیم پلیش هم طبیعی باشه چرا نمیشه بهش گفت سیمولیشن ؟
همون ! مشکل شما اینه که فکر میکنید هر بازی ای نمای کاکپیت داره سیمولیشن هست ! پس با این حساب میدنایت کلاب هم باید سیمولیشن باشه دیگه ! خب این نظر از ریشه اشتباهه ! GRID درسته هندلینگ خارق العاده ای داره حتی من هنوز که هنوزه دارم بازی میکنمش (نیسان جی تی آر ـش رو عشقه) ولی بین هندلینگ خوب با هندلینگ واقعی خیلی فرق هست ! هر بازی ای که هدایت نرم و خوبی داره که سیمولیشن نیست ! کارهایی که توی GRID یا DIRT میشه انجام داد کارهایی هست که اکثراً با واقعیت تناقض داره (کاری به دریفت های نمایشی Ken Block ندارم) مثلاً با اون سرعت اون حرکاتی که توی مثلاً GRID میشه زد توی واقعیت ممکن نیست توی یه مسابقه ی ریس بشه انجامش داد گذشته از اینها تاثیر انواع قطعات تیونینگ نوع لاستیک , دمای اونها , ساییدگیشون , نقش اسپویلر , دیفیوزر و ریفیوزر و ... چیزهایی هستن که همگی توی یه ریس واقعی و یه ریسینگ سیمولیشن تاثیر دارن ولی توی یه بازی آرکید بیشتر نقش نمایشی دارن !

آخرین ویرایش:
والا تا جایی که من یادمه هندلینگ گرید خیلی طبیعی و واقعی بود دیگه نمیدونم چیش آرکید بود
حتی به نظر من dirt2 هم سیمولیشن خیلی قوی بود

اصلا بازی که دید داشبرد داشته باشه و گیم پلیش هم طبیعی باشه چرا نمیشه بهش گفت سیمولیشن ؟

ای بر پدرشون لعنت e3 هم تموم شد و اینو معرفی نکردن..

سلام بر بچ من یکشو بازی نکردم به نظرتون اگه بگیرم هنوزم خوبه؟یه سوال دیگه ام داشتم GRID بهتره یا shift ؟​

آره میتونی بازی کنی من تا 6 ماه پیش داشتم بازی میکردم..

خیلی خیلی از Shift بهتره اصلا شک نکن ولی خوب بازی مال چند سال پیشه..

زير خاكي ها باز پيدا شدند:|

زیادم زیر خاکی نیست..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or