GRID 2 در حال ساخت است

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
درود
italy2uk1920x1200_2.jpg

طی مصاحبه ای که با Iain Smith از تهیه کنندگان Codemaster انجام شده ایشون تایید کردن که یکی از تیمهای این استدیو بر روی پروژه ی محرمانه ای در حال کار کردن هستند که این تیم یک تیم مجزا از تیم سازنده ی سری Dirt میباشد و طی سوال جواب هایی که مطرح شد ایشون تایید کردند تیم مذکور بر روی GRID 2 کار میکنند .

امکان این وجود داره که این عنوان هفته ی آینده در E3 به نمایش گذاشته شود .

GRID 2 confirmed, in production | IncGamers.com

هندلینگ GRID رو شخصا تو هیچ ریسی تجربه نکردم. گرافیک عالی بود، حرکات دوربینــ بی نظیر. بی صبرانه منتظر اولین اطلاعات از GRID 2 >:d

چرا بعد فورزا؟ چرا اين همه تعصب داريد؟ ىه نظر من و خيليا فورزا جلوش عددى نيست.

Sent from my ST18i using Tapatalk 2
دوست داری همینجوری مقایسه کنید؟ جواب رو دوستمون داد:

پ ن 2 : چرا ریسینگ سیمولیشن رو با آرکید مقایسه میکنید ؟! چرا واقعا ؟!

موافقم فورزا هندلینگش یه جوری بود که فقط اونجوری میشد پیچارو رد کرد که وقتی اون خطه رو میزاشتی نشون میداد اگه از پیست خارج میشدی اگه با ماشنه رالی هم بودی وایمیستاد ماشینت
خوب این ایراد از بازی نیست ایراد از شماست بیشتر وگرنه ۹۰٪ کسایی که تو همین سایت فورزا بازی می کنن اصلا اون سیستم رو روسن نمی کنن. خودت باید تشخیص بدی که با سرعت ۱۰۰MpH یه ماشین ۲.۸ متری نمی تونه از پیچ ۸۵ درجه رد شه.

بهترین ریسینگ عمرم بی شک فورزا هست ولی با این بازی زندگی کردم واقعا خیلی عالی کار شده بود ...بی صبرانه منتظرم فقط خدا کنه پیشرفت خوبی کرده باشه

عجب خبرایی توپی دارم میشنوم تو این چند روز
اون از کاور GI از GEOW که شوکه شدم
اون از 3 تا عکس که UBI از OPO گذاشته بو د تو فیسدوغ :دی
اینم از خبر ساخت ادامه یکی از بهترین ریسینگ هایی که بازی کرده بودم
واقعا GRID تو زمان خودش تو سبک ریسینگ فوق العده بود ولی مورد بی مهری خریداراش و منتقدا قرار گرفت امیدوارم برگشت عالی داشته باشه تو E3

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or