Gravity Rush

gamespot مقاله ای در مورد حضور بد کنسول های دستی در e3 نوشته بود و توی اون مقاله اساسی به vita توپیده بود و حسابی از سونی و سیاست هاش انتقاد کرده بود

معلومه با این اوضاع نمیاد به این بازی 8-9 بده
حالا یه جوری میگی انگار ویتا تو e3 چقدر درخشان ظاهر شد!

من که به شخصه خیلی از بازی خوشم اومد و بنظرم علاوه بر طراحی های جالبی که داشت گیم پلی خوبی هم داشت و فقط کمی مشکل دوربین داشت و به غیر از این تجربه لذت بخشی برای من بود و به همه بچه ها توصیه می کنمش چون بنظرم در کنار MGS بهترین بازی هایی هستند که می تونند تابستون خوبی رو براتون رقم بزنند. در ضمن DLCهای بازی رو هم یکیش که اومده رو گرفتم و خوب بود. Spy Pack بود اسمش و بعدی هم که Maid Pack هست این 4شنبه میاد تو Store

دمو رو بازی کردم و خوشم اومد ولی یکی بگه دقیقا چند ساعت گیم پلی داره خط داستانیش؟(بدون ماموریتهای جانبی و دیگر چیزهای یه بازیopen world)
در ضمن دنیای بازی تا چه حد بزرگه با یه بازی openworldدیگه مقایسش کنید لطفا

دمو رو بازی کردم و خوشم اومد ولی یکی بگه دقیقا چند ساعت گیم پلی داره خط داستانیش؟(بدون ماموریتهای جانبی و دیگر چیزهای یه بازیopen world)
اگه بخوای فقط ماموریت های داستانی را بری توی 7 تا 8 ساعت بازی تموم میشه برای من پلات کردنش حدود 25 ساعت طول کشید واقعا لذت بخش بود.
بازی 4 تا شهر اصلی داره یه شهرک مخفی هم وسطای بازی داره .در کل من که خیلی با بازی حال کردم تازه 3 تا dlc هم داره که تا الان 2 تاش تو استور اومده;)

من فکر کنم با این ور اون ور رفتن توی شهر و انجام cHALLENGE ها و ... برای تکمیل بخش داستانی 10 ساعت رو زمان ببره .... 3 تا dlc هم داره که خودشون جمعا شاید 4 ساعت و خورده ای رو ازاد کنن و لباسهای جدید هم به KAT میدن . کلا دنیای بازی هم بزرگه و جذاب ! از خریدش پشیمون نمیشی

گرافیک بازی که اونقدرها هم که تعریف می کنید درجه1 نیست
یک گرافیک معمولی هست با تلفیقی از گرافیک کارتون های معمولی . یعنی برای گرافیک بازی زیاد فکر نکنم سعی شده باشه مثل آنچارتد .
گرافیک بازی مانند یک کارتون معمولیه. عکس برداری از بازی هم کاملا شبیه GTA
مثلا وقتی شما با اولین موجوذاتی که باید باهاشون بجنگین روبرو میشین ، به خوبی نمی تونید ظاهر این موجود رو نگاه کنید ازبس که با رنگهای سیاه و قرمز پررنگ طراحی شدند!
در کل بازیه متوسطیه ، نه خوبه خوب نه بد.
تنها نکته مثبت بازی به نطر من چند خلاقیتی بود که در بازی به کار رفته مانند پرواز کردن و ...

من بازی رو بالاخره پس از کش و قوس ها و فراز و فرود های فراوان!!گرفتم بازی جالبیه مخصوصا برا ویتا که این مدت بازیهای جالب خیلی کم داشته بسیار بازیه خلاقانه ای هست و گرافیک هنریش هم بینظیره و با لب و دهنت بازی مکنه:d

یکی از دوستان گفته بازی المان های jrpg داره . چقده اینا ؟ من از jrpg متنفرم و بازی رو میخوام بخرم . نمیدونم چی کار کنم.

من بازی کردم نسخه دمو رو بد نبود داداش این طوری نیست که شما می گی ! برای اینکه مطمئن بشی نسخه دموی بازی رو دان کن بعد بازی رو بخر ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or