دان کردم ............... گرافیک خاصی داره ..فوق العاده گرافیک هنری چشم نوازه ................... محیط مهیب و عمیقی داره ............. کلا از یه طیف رنگ اسفاده کرده تو محیط بازی ..................
عجیبه بازی یک روزم از عرضش گذشته هنوز تو استور نیومده .فیزیکیشم که صحبت از 95 تا 100 تومنه.
واقعا انصاف خوب چیزیه بازی 40 دلاری با دلار 1800 میشه 72000 چه جوری اینا اینقدر گرون میدن.
تازه ممکنه اینا با دلار ارزونتر هم بگیرن یا چون تعداد میخرن خود قیمت بازی هم براشون ارزونتر بیوفته
اره اومد متال گیر هم اومده 35 دلاره البته حجمش 3.3 گیگه زیاده .یه بازی هم اومده به نام pullzar 2 دلارهبازی همین الان تو Store اومد و میتونید دانلود کنید !
قیمتش هم 35.99$ بود فکر کنم .
من فعلا منتظرم MGS HD Collection بیاد تو Store که هنوز نیومده متاسفانه
گیم اسپات به زلدا هم که امسال اومد داد 7.5 درصورتی که میانگین نمرات اون شده 93 یا 94!بازی از gs 6.5 گرفت باور کردنی نیست .شاید خیلی بازیش شاخ نباشه اما دیگه اونقدر هم سطح پایین نیست که این امتیازو بگیره .
دموش خیلی کوتاه اما زیبا !!! به نظر من بازی خوبی ....سلام
دموی بازی رو استور امده
دانلودش کردم
حجمش 491 مگ هستش
با حال بود
بنظرم با این وضعیت بد دلار و بی ارزش شدن پول ما
حتما قبل از خرید نسخه اصلی باید نسخه دمو رو دانلود کنیم
من الان رسیده دستم ! هنوز بازش نکرد ... شب میرم سراغش هر وقت 1 ساعت بازی کردم میام میگم در چه وضعهکسی نزده؟
ببینیم چه جوریه؟؟
والا این شخصی که بازیهای Vita رو اخریا تو GS نقد کرده کلا نمرات بالا نداده ! به هر حال meta بازی نزدیک 50 تا review الان 86 هست و رتبه سوم رو دربین همه بازیهای ویتا تو meta داره فکر نیکنم تو خوب بودنش انقدر هم جای شک باشه اما چیزی که هست که بازی با تم خیلی japanese ساخته شده ممکنه به بعضیا خوش نیاد ! اما user score هم 8 هستش.بازی از gs 6.5 گرفت باور کردنی نیست .شاید خیلی بازیش شاخ نباشه اما دیگه اونقدر هم سطح پایین نیست که این امتیازو بگیره .