kimsungbabak
کاربر سایت
آقا یه چی میگم بدتون نیاد ولی ای کاش سونی این بازی و آنچارتد ویتا رو روی ps3 هم میداد که ما فقیر فقرا که پول نداریم ویتا بخریم هم بتونیم بازیش کنیم.
الان قابلیت های KAT رو میتونید بگید؟
بدمون که نمیاد ! هیشکی بدش نمیاد اما خب انوقت دوره موفقیت تجاری هرچند کن یا هرچند زیاد کنسولش رو باید خط بکشه ... کلا اولهای کار هر کنسولی مواد لازمه برای جذب مردم یک تعداد بازی انحصاری خوب هستش.آقا یه چی میگم بدتون نیاد ولی ای کاش سونی این بازی و آنچارتد ویتا رو روی ps3 هم میداد که ما فقیر فقرا که پول نداریم ویتا بخریم هم بتونیم بازیش کنیم.
دقیقا.براي گرقتن dlc بايد ريجن بازي و اكانت يكي باشه
این بازی هم آنلاین نداره؟!البته مشخصه نداره:d.من ویتا گرفتم که آنلاین تجربه کنم فعلا که هیچی گیرم نیومده.
Gamespot گفته مثلا نبردهای بازی خیلی بیسیک و بد طراحی شده ... بازی بعد یک مدت حس معمولی میده و دیگه قدرتهای کنترل جاذبه اهمیتی نداره ! اما این شخصی که بازی رو نقد کرده کلا زیاد تو نقد خوش دست نیست ! یا خیلی پایین میده یا خیلی بالا .... 7 اینا تو کارش نیست ! یا 8 یا زیره 7 ! لول .... به diablo 3 به این عظمت داده 8.5 ! عجبا !چرا گیم اسپات 6.5 داده
البته چیزی که واضحه اینه که گیم اسپات شمشیر را برای ویتا از رو بسته و در این قضیه شکی نیست .فقط احمقی مثل منتقد gs میتونه به انچارتد که بدون شک بهترین بازی ویتا هست 7 بده .در کل تو بحت امتیاز دادن سایت ها خیلی از مسائل پشت پرده دخیل هستش .Gamespot گفته مثلا نبردهای بازی خیلی بیسیک و بد طراحی شده ... بازی بعد یک مدت حس معمولی میده و دیگه قدرتهای کنترل جاذبه اهمیتی نداره ! اما این شخصی که بازی رو نقد کرده کلا زیاد تو نقد خوش دست نیست ! یا خیلی پایین میده یا خیلی بالا .... 7 اینا تو کارش نیست ! یا 8 یا زیره 7 ! لول .... به diablo 3 به این عظمت داده 8.5 ! عجبا !
البته چیزی که واضحه اینه که گیم اسپات شمشیر را برای ویتا از رو بسته و در این قضیه شکی نیست .فقط احمقی مثل منتقد gs میتونه به انچارتد که بدون شک بهترین بازی ویتا هست 7 بده .در کل تو بحت امتیاز دادن سایت ها خیلی از مسائل پشت پرده دخیل هستش .
والا من همچنان دارم میرم بازی خیلی خوبه ! داستانش خوبه کشش لازم رو داره و از نظر نگرسیتن به محیط بازی و جستجو خیلی کیف میده ... مبارزات بعضی موقعها حس یکنواختی میده ... اما در مجوع من نهایتا 8.5 به بازی میدن ... خیلی خوشم اومد ازشاونایی که اوایل گرفتن بیان بگن حالا نظرشون چیه درباره بازی؟تکراری نشده؟