Multi Platform Grand Theft Auto VI

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
2025
ناشر
Take Two
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
  2. Xbox Series X|S

Grand Theft Auto VI
20251116_022518.jpg

عرضه در تاریخ ۱۹ نوامبر ۲۰۲۶ ( ۲۸ آبان ۱۴۰۵)

تریلر دوم:

View attachment VID_20250508_111310_077.mp4

تریلر اول:

View attachment YouCut_20240627_134229994.mp4

.................
لوگوی بازی

dgj5wme-327561a1-f8f9-41bd-b591-57ba244348c2.png

مروری بر وقایعی که در مورد این بازی طی سالهای گذشته رخ داد:

در 5 مارس ۲۰۲۱ اولین اشاره رسمی به ساخت GTA جدید توسط استراوس زلنیک مدیرعامل تیک تو بود که در جدیدترین مصاحبه خودش پس از پرسش یک خبرنگار در مورد زمان معرفی بازی GTA 6 برای اولین بار بطور رسمی بدون اینکه بخواد چیزی رو تکذیب کنه با تایید ساخت این بازی گفت که به وقتش که برسد راکستار GTA 6 رو معرفی خواهد کرد این اولین واکنش رسمی تیک تو به بازی GTA 6 هست که در این تاریخ شاهد آن بودیم.

IMG_20210814_130556.png

آپدیت مهم : روز ۴ فوریه 2022 راکستار طی توییتی برای اولین بار رسما به ساخت GTA بعدی اشاره کرد و گفت آنها در مرحله توسعه فعال هستند و اخبار و اطلاعات به مرور در اختیار قرار داده خواهد شد.

FOyMd1nXwAI0r-v.jpg

راکستار در توییت اشاره شده گفت:
"بسیاری از شما ها در مورد نسخه جدید فرنچایز Grand Theft Auto سوال میکنید.

با هر پروژه جدید،هدف ما همیشه این است که فراتر از آن چیزی که قبلا به شما ها ارائه کردیم حرکت کنیم.ما خوشحال هستیم که تایید میکنیم توسعه فعال نسخه بعدی در حال انجام است.
ما مشتاقانه منتظر به اشتراک گزاشتن اطلاعات بیشتر به محض آماده شدن بازی هستیم.از طرف کل تیم بابت حمایت های شما سپاسگزاریم"

در روز ۱۸ سپتامبر ۲۰۲۲ و فقط یک روز بعد از سالگرد ۹ سالگی GTA 5 یک هکر در وب سایت Gtaforums اقدام به انتشار ویدیوهایی از بیلد پری آلفا GTA 6 کرد که کامیونیتی راکستار سریعا و بعد از مرور ویدیو ها و سورس کد ها جزییاتی جالبی از GTA 6 بدست آوردند که همه آنها در اسپویلر با ترجمه فارسی میتوانید بخوانید: 👇
✅ نقشه بازی بر اساس Vice City است، اما شاهد دریاچه‌ای هستیم که کمی از میامی فاصله دارد، احتمالا بخش بزرگی از فلوریدا به عنوان نقشه‌ی GTA 6 برنامه ریزی شده است.

✅ حداقل دو شخصیت قابل بازی، احتمالا می‌توانید همدیگر را صدا بزنید (یا از همدیگر کمک بگیرید)

✅ انیمیشن های جدیدی همچون سینه‌خیز رفتن، تعامل با اسب ها، و حتی اوردوز کردن!

✅ چرخه انتخاب سلاح کاملا بازسازی شده‌است، می‌توانید بخش سیگار و کمک های اولیه را مشاهده کنید.

✅ تعداد حمل تفنگ ها بسیار محدود شده است، اما می‌توانید با کیف تعداد بیشتری حمل کنید.

✅ خودرو ها جزئیات دیوانه کننده‌ای دارند.

✅ مکان هایی همچون هتل، سوپرمارکت، رستوران، فروشگاه خرید اجناس دست دوم (برای فروش وسائلی که دزدیدیم؟) و اشاراتی به آسانسور

✅ اشاره به گرسنگی، عرق کردن، چاق شدن، رفاقت با حیوانات

✅ اجاره دوچرخه

✅ تصادف ها واقعی تر بنظر می‌رسند.

✅ فیزیک قایق ها همچون RDR 2

✅ فیزیک دامن

✅ پلیس ها پلاک شمارا به یاد خواهند داشت.

✅ مردم به حرکات شما با جزئیات تمام واکنش خواهند داد، پلیس ها کور کورانه حرکت نمیکنند و مناطق را محاصره میکنند.

✅ اتفاقات پویایی در جهان بازی همچون توریست های گم‌شده و ...

✅ تعامل با اسب و حیوانات

✅ وجود کدهایی مربوط به تیراندازی و راندن جت‌پک

✅ وجود کدهایی مربوط به زیردریایی

✅ سیستم Drive-by به کلی بازسازی شده

✅ وجود کدهایی مربوط به دزدی و راندن قطار

✅ هوش مصنوعی پیشرفته برای پلیس ها و NPCها

✅ جزئیات به شدت زیاد داخل ماشین ها

✅ امکان آرایش کردن

✅ کد های دستگیری مجرمین توسط پلیس و انتقال به بازداشتگاه

✅ وجود بخش زیادی/کل ایالت فلوریدا

✅ احتمال تعامل با NPCها همچون RDR2

✅ همچنین وجود پاراگلایدر در بازی

ویدیو های مربوط به leak اون هکر رو میتونید از اینجا دریافت کنید.

هکر در اکتبر همان سال یعنی ۲۰۲۲ توسط پلیس انگلستان بازداشت شد.

در روز ۱۸ ماه May سال ۲۰۲۳ استراوس زلنیک در مصاحبه بسیار مهمی اعلام کرد :
"در چندین سال گذشته ما کسب و کارمان را برای انتشار مجموعه‎ای از پروژه‏‌های عظیم که معتقدیم ما را به سطح جدیدی از موفقیت می‌رساند، آماده کردیم.

در سال مالی 2025، با عرضه چندین عنوان بزرگ و خلاقانه، وارد دوران جدیدی شویم که معتقدیم سطح استاندارد جدیدی در صنعت بازی ایجاد می‌کند. ما انتظار داریم [تا در آن سال] به عدد 8 میلیارد دلار ارزش خالص دفتری و 1 میلیارد دلار پول عملیاتی برسیم.

همچنین پیش‌بینی می‌کنیم به سطوح بالاتری از نتایج عملیاتی مالی در سال 2026 و پس از آن برسیم"

سال مالی 2025 تیک‌تو از 1 آپریل 2024 (13 فروردین 1403) شروع و در 31 مارچ 2025 (11 فروردین 1404) پایان می‌یابد.

آپدیت مهم: در تاریخ ۸ نوامبر ۲۰۲۳ سم هاوسر طی توییتی اعلام کرد که تریلر اول GTA 6 در اوایل دسامبر منتشر خواهد شد.

آپدیت مهم: در تاریخ ۱ دسامبر ۲۰۲۳ راکستار رسما اعلام کرد اولین تریلر GTA جدید در ۵ دسامبر به نمایش در خواهد آمد.

آپدیت مهم : ۵ دسامبر اولین تریلر GTA VI لیک شد که به سرعت توسط راکستار به نمایش درآمد که این تریلر رکوردهای زیادی بجا گذاشت.

آپدیت مهم: در ۱۵ ماه مِی ۲۰۲۴ کمپانی TakeTwo رسما اعلام کرد که GTA 6 در پاییز سال ۲۰۲۵ (حدفاصل سپتامبر تا دسامبر) عرضه خواهد شد.

آپدیت مهم: در روز ۲ مِی سال ۲۰۲۵ راکستار رسما تایید کرد GTA 6 تاخیر خورده و حالا در تاریخ ۲۶ می سال ۲۰۲۶ منتشر میشه.

آپدیت مهم: در تاریخ ۶ مِی ۲۰۲۵ راکستارگیمز رسما تریلر دوم GTA VI را به همراه دهها اسکرین شات و آرت ورک و یک صفحه اختصاصی برای این عنوان در وبسایت رسمی منتشر کرد.

آپدیت مهم: در همین تاریخ ۶ مِی ۲۰۲۵ عنوان GTA VI رسما بر روی استور PSN قرار گرفت.

آپدیت مهم: در تاریخ ۶ نوامبر ۲۰۲۵ عنوان GTA VI مجددا تاخیر خورد و توسط راکستارگیمز تاریخ جدید عرضه در ۱۹ نوامبر ۲۰۲۶ بطور رسمی اعلام گردید.

آخرین ویرایش:
برا من که فقط خبر اخراج کارکنان بخاطر اتحادیه تشکیل دادن مهم بود.
ریلیز مهم نیست چون بهرحال انتظار نداشتم روز عرضه بتونم بازی کنم :D

Grand Theft Auto studio accused of 'union busting' after sacking workers - BBC News

پ.ن: برا اینا هم مث ناتی داگ درس عبرت بشه تاریخ ریلیز علکی ندن. بازی تازه پنج ساله فول پروداکشنه که برا این بازی زیاد نیست.
دیگی که واسه من نجوشه می خوام؟ :D

موضوع فول پروداکشن بحث بعدیه و ارتباطی به مسائلی که در موردش صحبت کردم نداره

• Like
Reactions: Anarchy
راکستار فیلم بازی میکنه بار اول و دوم هم نیست همیشه این ترفند زده همش هم به خاطر جذب توجه ها هست حالا این وسط یک عده فن خواسته یا ناخواسته گول این بازی ها می‌خوردند

Strauss Zelnick مدیر Take-Two درباره تاخیر دوباره GTA 6 گفته اطمینان زیادی دارد که این آخرین تاخیر خواهد بود. او گفته دلیل آن هم فقط این بود که راک استار برای بهینه سازی بازی، زمان داشته باشد و بهترین نسخه ممکن از آن عرضه شود. او بیان کرده وقتی رقبای ما محصولی را که هنوز آماده نیست به بازار عرضه میکنند، اتفاقات بدی روی میدهد.
View attachment 399521
Take-Two CEO Is 'Highly Confident' on New GTA 6 Release Date, But Says When Games Are Released Too Early, 'Bad Things Happen' - IGN
نمیدونم چرا یک جوری موضع گرفته که همه چی نهایتا از چشم راک استار دیده بشه جای تیک تو، در حالی که ایشون خودش با اطمینان همین اواخر از محکم بودن تاریخ انتشار بهار سر جاش میگفت و همینم رو عصبانیت فن ها امروز تاثیر داشته قطعا، الان ولی طوری هست که هم سیخ نسوزه هم کباب، هم یاداوری کرده که تاخیر خورد تا بهترین بهترین ها بشه طبق انتظار و اینجا میشه کردیت برای راک استار، هم طوری وانمود میکنه که انگار مسئولیت تاخیر کامل با راک استار هست و اینا "هیچ" تاثیری در روند کار مخصوصا منفی؛ ندارند... تازه محبت هم دارند که دست راک استار بازه برای تاخیر یا هرچی...

بهترین و موفق ترین استودیو جهان رو داری، سوپربازی میسازه، هیچ وقت هم کمکار نبوده و به نسبت خدمتی که به مشتری کرده اگر بهترین نباشه جز بهترین ها بوده همیشه، هر 5 7 سال بازی میده بیرون ولی سوپر بازی، مولتی پلیرش خدای ساپورت شدن هست و اون کسی که مخاطبش هست راضی که هیچ، تو بهشته... بایدم بهش فرصت بدی بازیش رو اون طور که شایسته فن ها میدونه، تحویل بده،

وقتی میگیم راک استار به کسی بدهکار نیست، یعنی این، راک استار برای کی بازی میسازه؟ برای ما؛ برای کی احترام قائل هست که بهترین رو منتشر کنه؟ برای ما، نتیجتا برای کی تاخیر زده؟ برای ما..

یکی تاخیر میزنه چند سال اخرشم بازی بی کیفیت و ناقص میده بیرون، یکی تاخیر میزنه و سوپر بازی "غیر قابل رقابت" از طرف بقیه میده بیرون. جالبه اون ناقص منتشر کن امروز بازیش حلوا حلوا میشه، مقایسه کنید کدوم استودیو به مشتری احترام بیشتری میگذاره، اونی که سوپر بازی 100 درصد تضمینی میده؟ یا اونی که بازی ناقص رو با کلی هیاهو منتشر میکنه؟

آخرین ویرایش:
اینکه یه عده از دوستان از این تاخیر شوک شدن برام خیلی عجیبه،برای خودم مثل روز روشن بود و بارها تو جمع دوستانه گفتم بازی میفته پاییز،ولی به خاطر جبهه گرفتن یه سری از دوستان آدم برای گفتن نظرات شخصی هم متاسفانه باید محافظه کار باشه،در هر صورت هنوزم روی حرفم هستم انتشار بازی به قیمت حذف محتوا برای من خوشایند نیست حتی اگه بازی بیفته نیمه ی اول 27

• Like
Reactions: RoadRash
دوستان یه‌جوری تظاهر می‌کنن که انگار GTA Trilogy: Definitive Edition از اون پروژه‌های فن‌مید موتور Unreal Engine بوده!🦆:D

درسته؛ Grove Street Games ساختش؛ اما نمی‌شه که نظارت Rockstar رو کلاً نادیده گرفت و سفید‌شوی کرد؛ همین Rockstar در آپدیت سال گذشته GTA Trilogy، اسمِ Grove Street Games رو از تیتراژها حذف کرد.:D🦆

پ.ن: آیا واقعاً تو کتتون می‌ره که GTA VI رو روز لانچ با 13 هزار باگ و مشکلات گرافیکی (مثل همین Football Manager 26، MindsEye یا Cyberpunk 2077) تجربه کنی؟ خودتون اولین نفر راکستار رو مورد عنایت قرار نمی‌دید؟! :D 🦆
پ.ن 2: نگران نباشید؛ GTA VI قرار نیست Star Citizen بشه! 🦆 :D

خب خوب شد. فرصت بیشتری شد ما کنسول بخریم :D ولی عملا اگه بره ۲۰۲۷ من ترجیم میدم روی نسل بعد بازیش کنم. اگه پورت کنن.
یک درصد فکر کن برای نسل بعد ندن اونم راکستار
احتمال زیاد نسل بعد با pc بدن بیرون اوایل ۲۰۲۸ یا اواخرش
حقیقتا تجربش رو نسل بعد یک سرو گردن بهتره اونم با با اخرین اپدیتها

• Like
Reactions: Mreza_Dex
در هر لحظه‌ای از تاریخ، کمی بیشتر از یک سال تا انتشار GTA VI مونده.

دفاع یا انتقاد از راکستار هم حق هر کسی ـه. نمیشه کسی رو به خاطر دفاع یا انتقاد از یه شرکت محکوم به توی مخ بودن کرد.

به نظر شخصی خودم که احتمالا فقط برای خودم محترمه، عملکرد راکستار در این خصوص افتضاح بوده. 2+2=4

همه ما تجربه اثاری مثه سایبرپانکو داشتیم عواقب ریلیز زودتر از موعد هم میدونیم… قبلا هم گفتم تنها مشکل اینه برای چی وقتی خودشون میدونستن بازی کار داره تاریخ دقیق دادن؟ یا اخراج کارمندا باعث فشار شده که گفتن تاخیر ربطی به اخراج های اخیر نداره
یا خودشونم میدونستن بازی هنوز جا داره وقتی از ۶ ماه قبل تاریخ قبلی تاخیر زدن!
تنها انتظارمون این بود بعد تاخیر قبلی تاریخ مشخص اعلام کنن والله که اگر همون روز اعلام میشد ۲۰۲۷ امروز انقدر همه نمیرفت رو اعصابشون ..
کی زندس کی مرده (بخصوص تو وضعیت ما) وقتی از تریلر ۱ تا روز عرضه بیش از ۱۰۰۰ روز فاصله میندازی (اگر باز تاخیر نخوره)
این بین هزار تا خبر از ایپی جدید و ریمستر میاد که خبری ازش نیست باید حق بدی مردم شاکی بشن
IMG_7077.jpeg

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: blak
در هر لحظه‌ای از تاریخ، کمی بیشتر از یک سال تا انتشار GTA VI مونده.

دفاع یا انتقاد از راکستار هم حق هر کسی ـه. نمیشه کسی رو به خاطر دفاع یا انتقاد از یه شرکت محکوم به توی مخ بودن کرد.

به نظر شخصی خودم که احتمالا فقط برای خودم محترمه، عملکرد راکستار در این خصوص افتضاح بوده. 2+2=4
ببین منم دقیقا از اینکه تاخیر خورده ناراحتم ولی از اونطرف خوشحال هم هستم که راکستار براش مهمه بازی رو در چه وضعیتی منتشر کنه

همه سایبرپانک رو یادتونه دیگه چقدر ذوق داشتم واسش ولی وضعیت بازی جوری بود که ۱ سال بعد رفتم سراغش و دیگه اون شوق و لذت اولیه رو واسم نداشت

عجیبه واسم که به راکستار شک دارید
وجود مشکلات‌ در چنین ابر پروژه ایی قابل حدس بود
الان هم مهم نیست کی چی بگه برای من تاریخی که راکستار اعلام کنه ملاکه
تنبلی و عمدی بودن این داستان هم واقعا خنده داره
شوخیه مگه ابرپروژه با این بودجه سرسام آور؟
هر روز تاخیر یعنی از دست رفتن درآمد و مطمئن باشید هیچکس به اندازه خود تیک تو دلش نمی‌خواد بازی سریعتر ریلیز بشه

تا خبر تاخیر میاد سریع راکستار رو تا سطح ea پایین نیارید خوبیت نداره :دی

۶ ماه دیرتر حالا خیلی تفاوتی نداره چشم به هم بزنیم میگذره این همه سال منتظر بودیم ۶ ماهم روش
بهتر از اینه که بازی مشکل دار ریلیز بشه.

• Poker Face
Reactions: blak

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or