Multi Platform Grand Theft Auto VI

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
2025
ناشر
Take Two
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
  2. Xbox Series X|S

Grand Theft Auto VI
20251116_022518.jpg

عرضه در تاریخ ۱۹ نوامبر ۲۰۲۶ ( ۲۸ آبان ۱۴۰۵)

تریلر دوم:

View attachment VID_20250508_111310_077.mp4

تریلر اول:

View attachment YouCut_20240627_134229994.mp4

.................
لوگوی بازی

dgj5wme-327561a1-f8f9-41bd-b591-57ba244348c2.png

مروری بر وقایعی که در مورد این بازی طی سالهای گذشته رخ داد:

در 5 مارس ۲۰۲۱ اولین اشاره رسمی به ساخت GTA جدید توسط استراوس زلنیک مدیرعامل تیک تو بود که در جدیدترین مصاحبه خودش پس از پرسش یک خبرنگار در مورد زمان معرفی بازی GTA 6 برای اولین بار بطور رسمی بدون اینکه بخواد چیزی رو تکذیب کنه با تایید ساخت این بازی گفت که به وقتش که برسد راکستار GTA 6 رو معرفی خواهد کرد این اولین واکنش رسمی تیک تو به بازی GTA 6 هست که در این تاریخ شاهد آن بودیم.

IMG_20210814_130556.png

آپدیت مهم : روز ۴ فوریه 2022 راکستار طی توییتی برای اولین بار رسما به ساخت GTA بعدی اشاره کرد و گفت آنها در مرحله توسعه فعال هستند و اخبار و اطلاعات به مرور در اختیار قرار داده خواهد شد.

FOyMd1nXwAI0r-v.jpg

راکستار در توییت اشاره شده گفت:
"بسیاری از شما ها در مورد نسخه جدید فرنچایز Grand Theft Auto سوال میکنید.

با هر پروژه جدید،هدف ما همیشه این است که فراتر از آن چیزی که قبلا به شما ها ارائه کردیم حرکت کنیم.ما خوشحال هستیم که تایید میکنیم توسعه فعال نسخه بعدی در حال انجام است.
ما مشتاقانه منتظر به اشتراک گزاشتن اطلاعات بیشتر به محض آماده شدن بازی هستیم.از طرف کل تیم بابت حمایت های شما سپاسگزاریم"

در روز ۱۸ سپتامبر ۲۰۲۲ و فقط یک روز بعد از سالگرد ۹ سالگی GTA 5 یک هکر در وب سایت Gtaforums اقدام به انتشار ویدیوهایی از بیلد پری آلفا GTA 6 کرد که کامیونیتی راکستار سریعا و بعد از مرور ویدیو ها و سورس کد ها جزییاتی جالبی از GTA 6 بدست آوردند که همه آنها در اسپویلر با ترجمه فارسی میتوانید بخوانید: 👇
✅ نقشه بازی بر اساس Vice City است، اما شاهد دریاچه‌ای هستیم که کمی از میامی فاصله دارد، احتمالا بخش بزرگی از فلوریدا به عنوان نقشه‌ی GTA 6 برنامه ریزی شده است.

✅ حداقل دو شخصیت قابل بازی، احتمالا می‌توانید همدیگر را صدا بزنید (یا از همدیگر کمک بگیرید)

✅ انیمیشن های جدیدی همچون سینه‌خیز رفتن، تعامل با اسب ها، و حتی اوردوز کردن!

✅ چرخه انتخاب سلاح کاملا بازسازی شده‌است، می‌توانید بخش سیگار و کمک های اولیه را مشاهده کنید.

✅ تعداد حمل تفنگ ها بسیار محدود شده است، اما می‌توانید با کیف تعداد بیشتری حمل کنید.

✅ خودرو ها جزئیات دیوانه کننده‌ای دارند.

✅ مکان هایی همچون هتل، سوپرمارکت، رستوران، فروشگاه خرید اجناس دست دوم (برای فروش وسائلی که دزدیدیم؟) و اشاراتی به آسانسور

✅ اشاره به گرسنگی، عرق کردن، چاق شدن، رفاقت با حیوانات

✅ اجاره دوچرخه

✅ تصادف ها واقعی تر بنظر می‌رسند.

✅ فیزیک قایق ها همچون RDR 2

✅ فیزیک دامن

✅ پلیس ها پلاک شمارا به یاد خواهند داشت.

✅ مردم به حرکات شما با جزئیات تمام واکنش خواهند داد، پلیس ها کور کورانه حرکت نمیکنند و مناطق را محاصره میکنند.

✅ اتفاقات پویایی در جهان بازی همچون توریست های گم‌شده و ...

✅ تعامل با اسب و حیوانات

✅ وجود کدهایی مربوط به تیراندازی و راندن جت‌پک

✅ وجود کدهایی مربوط به زیردریایی

✅ سیستم Drive-by به کلی بازسازی شده

✅ وجود کدهایی مربوط به دزدی و راندن قطار

✅ هوش مصنوعی پیشرفته برای پلیس ها و NPCها

✅ جزئیات به شدت زیاد داخل ماشین ها

✅ امکان آرایش کردن

✅ کد های دستگیری مجرمین توسط پلیس و انتقال به بازداشتگاه

✅ وجود بخش زیادی/کل ایالت فلوریدا

✅ احتمال تعامل با NPCها همچون RDR2

✅ همچنین وجود پاراگلایدر در بازی

ویدیو های مربوط به leak اون هکر رو میتونید از اینجا دریافت کنید.

هکر در اکتبر همان سال یعنی ۲۰۲۲ توسط پلیس انگلستان بازداشت شد.

در روز ۱۸ ماه May سال ۲۰۲۳ استراوس زلنیک در مصاحبه بسیار مهمی اعلام کرد :
"در چندین سال گذشته ما کسب و کارمان را برای انتشار مجموعه‎ای از پروژه‏‌های عظیم که معتقدیم ما را به سطح جدیدی از موفقیت می‌رساند، آماده کردیم.

در سال مالی 2025، با عرضه چندین عنوان بزرگ و خلاقانه، وارد دوران جدیدی شویم که معتقدیم سطح استاندارد جدیدی در صنعت بازی ایجاد می‌کند. ما انتظار داریم [تا در آن سال] به عدد 8 میلیارد دلار ارزش خالص دفتری و 1 میلیارد دلار پول عملیاتی برسیم.

همچنین پیش‌بینی می‌کنیم به سطوح بالاتری از نتایج عملیاتی مالی در سال 2026 و پس از آن برسیم"

سال مالی 2025 تیک‌تو از 1 آپریل 2024 (13 فروردین 1403) شروع و در 31 مارچ 2025 (11 فروردین 1404) پایان می‌یابد.

آپدیت مهم: در تاریخ ۸ نوامبر ۲۰۲۳ سم هاوسر طی توییتی اعلام کرد که تریلر اول GTA 6 در اوایل دسامبر منتشر خواهد شد.

آپدیت مهم: در تاریخ ۱ دسامبر ۲۰۲۳ راکستار رسما اعلام کرد اولین تریلر GTA جدید در ۵ دسامبر به نمایش در خواهد آمد.

آپدیت مهم : ۵ دسامبر اولین تریلر GTA VI لیک شد که به سرعت توسط راکستار به نمایش درآمد که این تریلر رکوردهای زیادی بجا گذاشت.

آپدیت مهم: در ۱۵ ماه مِی ۲۰۲۴ کمپانی TakeTwo رسما اعلام کرد که GTA 6 در پاییز سال ۲۰۲۵ (حدفاصل سپتامبر تا دسامبر) عرضه خواهد شد.

آپدیت مهم: در روز ۲ مِی سال ۲۰۲۵ راکستار رسما تایید کرد GTA 6 تاخیر خورده و حالا در تاریخ ۲۶ می سال ۲۰۲۶ منتشر میشه.

آپدیت مهم: در تاریخ ۶ مِی ۲۰۲۵ راکستارگیمز رسما تریلر دوم GTA VI را به همراه دهها اسکرین شات و آرت ورک و یک صفحه اختصاصی برای این عنوان در وبسایت رسمی منتشر کرد.

آپدیت مهم: در همین تاریخ ۶ مِی ۲۰۲۵ عنوان GTA VI رسما بر روی استور PSN قرار گرفت.

آپدیت مهم: در تاریخ ۶ نوامبر ۲۰۲۵ عنوان GTA VI مجددا تاخیر خورد و توسط راکستارگیمز تاریخ جدید عرضه در ۱۹ نوامبر ۲۰۲۶ بطور رسمی اعلام گردید.

آخرین ویرایش:
اگه سپتامبر تا نوامبر 2025 عرضه نشه میره برای سپتامبر تا نوامبر 2026.

خیلی واضحه :D

یک سال پیش گفتم اگه تاخیر بخوره، یک سال تاخیر میخوره، هنوز هم نظرم همینه. اگه برای سپتامبر تا نوامبر امسال برنامه ریزی کرده باشن، نمیان بازه عرضه رو از بهترین زمان سال به اوایل یا اواسط سال بعد تغییر بدن و احتمالا میرن برای بهترین بازه عرضه بعدی، که میشه سپتامبر تا نوامبر سال بعد.

لازم دیدم بپرم وسط بگم:

"منم پیش بینیم درست بود"
"دیدید گفتم؟"
"من همیشه آنالیزهام دقیقه"
"خیلی واضح بود"

:))

حتی 1 درصد امکان نداره دیگه تاخیر بخوره.

+ احتمالا تنها بازی "جدیدی" که راکستار بعد از GTA6 پابلیش میکنه ریمیک مکس پین رمدی هست. بازی بعدی 2035 (کراس جن)

لازم دیدم بپرم وسط بگم:

"منم پیش بینیم درست بود"
"دیدید گفتم؟"
"من همیشه آنالیزهام دقیقه"
"خیلی واضح بود"

:))

اون پست قدیمی ات، فقط پست بعدیش :))

چقدر فضا فرق کرده نسبت به اون موقع خداییش :دی

• Smile
Reactions: DFSHINNOK7
مشکل این تاخیر نیست چون کژوال ترین ادم هم میتونست چشم بسته بگه بازی هرگز زمان جام جهانی نمیاد و مثل روز روشن بود که بازی میره ۳ ماه اخر ۲۰۲۶ مشکل الان اینه خیلی جدی به نظر میاد همین تاریخ فعلی هم اصلا قطعی نیست و شانس تاخیر دوباره در حال حاظر خیلی بالاست !

من که پشیمونم که ps5 گرفتم
نه خبری از گاد هست نه خبری از بازی گوریلا وسایر استدیو های انحصاری سونی رgta6 رفت 2027

بارها گفتم الانم میگم مضخرفففف ترین نسل همین نسل بود برام
همش ریمستر و تاخییر
از این طرف هم شایع شده 2027 ps6 معرفی میشه
واقعا بدترین نسل بود کنسول داره خاک میخوره خبری هم از بازی ناتی داگ نیست

• Like
Reactions: blak
میدونین مشکل کجاست؟ :دی
مشکل اینجاست که هیچ سازنده‌ مشهور و بزرگی تو این ابعاد و اندازه پروژه ایده‌آل‌ گرایانه‌ای نداشته و ما اصلا نمیدونیم با چی و کی مقایسه کنیم.
پروژه بزرگ رو تو ذهنتون مثل یک فرش دستباف یا ماشین دست‌ساز در نظر بگیرین، چیزی که تک تک جزئیاتش با دست و ذوق روش کار شده.
تنها چیزی که میاد به ذهنم Baldur's Gate 3 هست که سال 2016!!! ساختش شروع و 2023 عرضه شد.
تازه حتی اون هم قابل مقایسه نیست (به خاطر طبیعت سبکشون)
اگر راکستار چیزی نمیگفت تا الان (برای اون دوستانی که میگن خوب تاریخ انتشار نمیدادین) همه اینجا میریختن سرش که پس چیکار میکنه دقیقا؟
در عین حال هیچکس تو این تاپیک حتی نمیتونه وسعت کار کردن رو همچین پروسه‌ای رو تصور کنه، ولی خیلی راحت با مقایسه‌های سرسری میگن "خوب تاریخ انتشار نمیدادن!"
اینقدر این بازی از پیچ و خم‌ها و استانداردهای مختلفی باید رد بشه که طبیعتا سازنده‌های پروژه هم براشون غیرممکن هست بتونن به راحتی یکسال قبل پایان پروژه رو پیشبینی کنن.
وقتی یک بازی قرار تعریف جدیدی برای یک نسل ایجاد کنه، نمیشه همه چیرو سرسری گرفت و با یک مقایسه پرونده همچین سازنده و همچین پروژه‌ای رو بست.

در حالی که روی تن مسئولین و دست اندرکاران بازی از تمدید فشار حداکثری کار و کوهی از آنسرتنتی به مدت شش ماه دیگه عرق سرد نشسته کاربر گوگولی بازی سنتری نشسته رو مبلش و فک میکنه چون بازی به تاریخ قبلی نرسیده و نمیتونه بازی کنه بهش ظلم شده و سرش کلاه گذاشتن و عیسی مسیح داستانه
بعید میدونم هیچکدوم از ما نقطه ی ویژه ای برای جمع کثیری از آدما در این دنیا حساب بشیم یا چیزی رو به شکل قابل توجهی برای کامیونیتی ای بهبود بدیم یا برای گروه قابل توجهی اینسپو باشیم یا .. پس حداقل باری بر دوش آدمایی که دارن این کارارو برای ما انجام میدن نباشیم

بعد از یک هفته کسالت صبح جمعه‌ای بلند شدم و خبر تاخیر رو دیدم، خیلی برام مهم نیست (انتظار که از 10 سال گذشت، چه یک سال چه سه سال:D) چون کلا زیاد اهل این سری نیستم، در حد یکبار قسمت داستانی، بیشتر آنلاین بازی میکردیم، اخیرا هم که خیلی وقته V رو حذف کردم. یکی دو تا مورد هست دوست داشتم بگم، اولا بعضی ها مدام لفظ کیفیت رو تکرار میکنن اما مشخصا فاکتور زمان در ارائه خدمات یا محصول یکی از مهمترین مولفه های کیفیته، نمیخوام ارزش نکات (احتمالی) مثبت فنی بازی رو زیر سوال ببرم اما شخصا بالانس بین این دوتا مورد برام اولویته. نکته بعدی تعصب روی راکستار و قدیس سازی از این شرکته، روزایی رو یادم میاد که خیلیا میگفتن بازی خیلی بعیده تو این زمانایی که شرکت میگه ریلیز بشه اما به شدت و با لحن بدی باهاش برخورد میشد، حالا الان شده یک چیز واضح و به قول عزیز، دو دو تا چهارتا... این شرکتم مثل همه شرکتای دیگه تو این صنعت خوبی ها و بدی های خودشو داره، نظر شخصیم اینه که اینهمه تعصب اشتباهه و دوستان بهتره یکم واقع‌بین تر باشن. در آخر نمیدونم میشه به این تاریخ اعتماد کرد یا نه (چوپان دروغگو؟!) اما امیدوارم حالا که بحث کیفیتی زمان رو از دست داده از نظر فنی بازی فیل نشه و تجربه خوبی باشه.

هرچی میخونم درک نمیکنم این خط فکریو که انگار کمپانی لطف ویژه ای بما میکنه که بازی میسازه
اونایی هم که هرسال بازی ناقص میدن از کم کاریشونه…
همه میدونن راکستار چه کارایی ازش بر میاد
همه هم به پخت و پزش ایمان دارن فک نمیکنم کسی باشه تو این تاپیک درصدی فکر کنه بازی از حد انتظار پایین تر ظاهر میشه ،
ولی متاسفانه بخاطر همین طرز فکره که این داره میشه سنت راکستار به نوعی ، توی رددد چه فشاری از سمت کامیونیتی بود؟! نه لیکی بود نه مشکلات مالی پشت پرده ای بود بازم چندین بار تاخیر زدن
اینکه بازیای راکستار شاهکاره درسته دستشم درد نکنه خودم اولین نفریم که بازی بیاد میگیرم برای همینم هر سری رکورد فروشو میزنه و‌انقدر هایپ سر بازیاش هست ولی بنظرم یکی از قواعد احترام به مشتری برنامه ریزیه درسته حالا بعضیا خیلی تعصبین نظر خودشونه محترمه دست من نیست ، مختارید بگید پروژه خیلی بزرگه اینطوریه اونطوریه منم مخالفت کنم شماهم همچنین
ولی این داستان از اون جایی شروع‌شده که هرسری تاخیر زدن کاربرا همین ری اکشنو نشون دادن و مطمئنا نه توی این فرانچایز بلکه تو تمام عناوین آینده این موضوع میشه یه عادت اگر کامیونیتی واکنش درست نشون نده…

• Like
Reactions: IMANOKA
کرونا! جریان هک! ریبوت کامل بازی یک مرتبه توی سال 2018! حجم گسترده استعفاها به خصوص دن هاوزر!
این ها اگر نمی بودند قطعاً بازی قطعاً حداقل یک سال رو زودتر عرضه میشد!
من از تاخیر ناراحتم اما شاکی نیستم؛ گاهی باید شرایط رو سنجید

• Wow
Reactions: IMANOKA
سخت نگیرین دوستان، الان بحث شده بین ما نه در مورد بازی،

من اگه با حرفام رو مخ کسی رفتم معذرت میخوام واقعا دوست ندارم جدل کنم بی خود، "بازی" برای من عشق و حاله و حیفه اینطوری خراب بشه، اگر حرفم ناراحتتون کرد لطفا هیچ حساب کنید...

والا انتقاد ملت هم خیلی خوبه، ولی کلا انگار بحث اینجا داره شخصی میشه بیشتر، خلاصه دوست باشیم.

* فقط، اون تعصب اگر از رو عشق به بازی باشه نه کل کل با بقیه، به نظرم میشه باهاش کنار اومد...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or