Multi Platform Grand Theft Auto VI

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
2025
ناشر
Take Two
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
  2. Xbox Series X|S

Grand Theft Auto VI
20251116_022518.jpg

عرضه در تاریخ ۱۹ نوامبر ۲۰۲۶ ( ۲۸ آبان ۱۴۰۵)

تریلر دوم:

View attachment VID_20250508_111310_077.mp4

تریلر اول:

View attachment YouCut_20240627_134229994.mp4

.................
لوگوی بازی

dgj5wme-327561a1-f8f9-41bd-b591-57ba244348c2.png

مروری بر وقایعی که در مورد این بازی طی سالهای گذشته رخ داد:

در 5 مارس ۲۰۲۱ اولین اشاره رسمی به ساخت GTA جدید توسط استراوس زلنیک مدیرعامل تیک تو بود که در جدیدترین مصاحبه خودش پس از پرسش یک خبرنگار در مورد زمان معرفی بازی GTA 6 برای اولین بار بطور رسمی بدون اینکه بخواد چیزی رو تکذیب کنه با تایید ساخت این بازی گفت که به وقتش که برسد راکستار GTA 6 رو معرفی خواهد کرد این اولین واکنش رسمی تیک تو به بازی GTA 6 هست که در این تاریخ شاهد آن بودیم.

IMG_20210814_130556.png

آپدیت مهم : روز ۴ فوریه 2022 راکستار طی توییتی برای اولین بار رسما به ساخت GTA بعدی اشاره کرد و گفت آنها در مرحله توسعه فعال هستند و اخبار و اطلاعات به مرور در اختیار قرار داده خواهد شد.

FOyMd1nXwAI0r-v.jpg

راکستار در توییت اشاره شده گفت:
"بسیاری از شما ها در مورد نسخه جدید فرنچایز Grand Theft Auto سوال میکنید.

با هر پروژه جدید،هدف ما همیشه این است که فراتر از آن چیزی که قبلا به شما ها ارائه کردیم حرکت کنیم.ما خوشحال هستیم که تایید میکنیم توسعه فعال نسخه بعدی در حال انجام است.
ما مشتاقانه منتظر به اشتراک گزاشتن اطلاعات بیشتر به محض آماده شدن بازی هستیم.از طرف کل تیم بابت حمایت های شما سپاسگزاریم"

در روز ۱۸ سپتامبر ۲۰۲۲ و فقط یک روز بعد از سالگرد ۹ سالگی GTA 5 یک هکر در وب سایت Gtaforums اقدام به انتشار ویدیوهایی از بیلد پری آلفا GTA 6 کرد که کامیونیتی راکستار سریعا و بعد از مرور ویدیو ها و سورس کد ها جزییاتی جالبی از GTA 6 بدست آوردند که همه آنها در اسپویلر با ترجمه فارسی میتوانید بخوانید: 👇
✅ نقشه بازی بر اساس Vice City است، اما شاهد دریاچه‌ای هستیم که کمی از میامی فاصله دارد، احتمالا بخش بزرگی از فلوریدا به عنوان نقشه‌ی GTA 6 برنامه ریزی شده است.

✅ حداقل دو شخصیت قابل بازی، احتمالا می‌توانید همدیگر را صدا بزنید (یا از همدیگر کمک بگیرید)

✅ انیمیشن های جدیدی همچون سینه‌خیز رفتن، تعامل با اسب ها، و حتی اوردوز کردن!

✅ چرخه انتخاب سلاح کاملا بازسازی شده‌است، می‌توانید بخش سیگار و کمک های اولیه را مشاهده کنید.

✅ تعداد حمل تفنگ ها بسیار محدود شده است، اما می‌توانید با کیف تعداد بیشتری حمل کنید.

✅ خودرو ها جزئیات دیوانه کننده‌ای دارند.

✅ مکان هایی همچون هتل، سوپرمارکت، رستوران، فروشگاه خرید اجناس دست دوم (برای فروش وسائلی که دزدیدیم؟) و اشاراتی به آسانسور

✅ اشاره به گرسنگی، عرق کردن، چاق شدن، رفاقت با حیوانات

✅ اجاره دوچرخه

✅ تصادف ها واقعی تر بنظر می‌رسند.

✅ فیزیک قایق ها همچون RDR 2

✅ فیزیک دامن

✅ پلیس ها پلاک شمارا به یاد خواهند داشت.

✅ مردم به حرکات شما با جزئیات تمام واکنش خواهند داد، پلیس ها کور کورانه حرکت نمیکنند و مناطق را محاصره میکنند.

✅ اتفاقات پویایی در جهان بازی همچون توریست های گم‌شده و ...

✅ تعامل با اسب و حیوانات

✅ وجود کدهایی مربوط به تیراندازی و راندن جت‌پک

✅ وجود کدهایی مربوط به زیردریایی

✅ سیستم Drive-by به کلی بازسازی شده

✅ وجود کدهایی مربوط به دزدی و راندن قطار

✅ هوش مصنوعی پیشرفته برای پلیس ها و NPCها

✅ جزئیات به شدت زیاد داخل ماشین ها

✅ امکان آرایش کردن

✅ کد های دستگیری مجرمین توسط پلیس و انتقال به بازداشتگاه

✅ وجود بخش زیادی/کل ایالت فلوریدا

✅ احتمال تعامل با NPCها همچون RDR2

✅ همچنین وجود پاراگلایدر در بازی

ویدیو های مربوط به leak اون هکر رو میتونید از اینجا دریافت کنید.

هکر در اکتبر همان سال یعنی ۲۰۲۲ توسط پلیس انگلستان بازداشت شد.

در روز ۱۸ ماه May سال ۲۰۲۳ استراوس زلنیک در مصاحبه بسیار مهمی اعلام کرد :
"در چندین سال گذشته ما کسب و کارمان را برای انتشار مجموعه‎ای از پروژه‏‌های عظیم که معتقدیم ما را به سطح جدیدی از موفقیت می‌رساند، آماده کردیم.

در سال مالی 2025، با عرضه چندین عنوان بزرگ و خلاقانه، وارد دوران جدیدی شویم که معتقدیم سطح استاندارد جدیدی در صنعت بازی ایجاد می‌کند. ما انتظار داریم [تا در آن سال] به عدد 8 میلیارد دلار ارزش خالص دفتری و 1 میلیارد دلار پول عملیاتی برسیم.

همچنین پیش‌بینی می‌کنیم به سطوح بالاتری از نتایج عملیاتی مالی در سال 2026 و پس از آن برسیم"

سال مالی 2025 تیک‌تو از 1 آپریل 2024 (13 فروردین 1403) شروع و در 31 مارچ 2025 (11 فروردین 1404) پایان می‌یابد.

آپدیت مهم: در تاریخ ۸ نوامبر ۲۰۲۳ سم هاوسر طی توییتی اعلام کرد که تریلر اول GTA 6 در اوایل دسامبر منتشر خواهد شد.

آپدیت مهم: در تاریخ ۱ دسامبر ۲۰۲۳ راکستار رسما اعلام کرد اولین تریلر GTA جدید در ۵ دسامبر به نمایش در خواهد آمد.

آپدیت مهم : ۵ دسامبر اولین تریلر GTA VI لیک شد که به سرعت توسط راکستار به نمایش درآمد که این تریلر رکوردهای زیادی بجا گذاشت.

آپدیت مهم: در ۱۵ ماه مِی ۲۰۲۴ کمپانی TakeTwo رسما اعلام کرد که GTA 6 در پاییز سال ۲۰۲۵ (حدفاصل سپتامبر تا دسامبر) عرضه خواهد شد.

آپدیت مهم: در روز ۲ مِی سال ۲۰۲۵ راکستار رسما تایید کرد GTA 6 تاخیر خورده و حالا در تاریخ ۲۶ می سال ۲۰۲۶ منتشر میشه.

آپدیت مهم: در تاریخ ۶ مِی ۲۰۲۵ راکستارگیمز رسما تریلر دوم GTA VI را به همراه دهها اسکرین شات و آرت ورک و یک صفحه اختصاصی برای این عنوان در وبسایت رسمی منتشر کرد.

آپدیت مهم: در همین تاریخ ۶ مِی ۲۰۲۵ عنوان GTA VI رسما بر روی استور PSN قرار گرفت.

آپدیت مهم: در تاریخ ۶ نوامبر ۲۰۲۵ عنوان GTA VI مجددا تاخیر خورد و توسط راکستارگیمز تاریخ جدید عرضه در ۱۹ نوامبر ۲۰۲۶ بطور رسمی اعلام گردید.

آخرین ویرایش:
فقط اونایی که بخاطر این بازی Ps5 pro خریدن که بازی رو با بالاترین گرافیک ممکنش و روز لانچ تجربه کنن :D
زمانی که بازی میاد یحتمل پی اس ۶ هم چن ماه بعدش میاد و قطعا بازی رو بهتر اجرا میکنه:D
واقعا فکر میکنی تا قبل 2028 کنسول PS6 به بازار عرضه میشه؟؟؟

فقط اونایی که بخاطر این بازی Ps5 pro خریدن که بازی رو با بالاترین گرافیک ممکنش و روز لانچ تجربه کنن :D
زمانی که بازی میاد یحتمل پی اس ۶ هم چن ماه بعدش میاد و قطعا بازی رو بهتر اجرا میکنه:D
کسی که به خاطر یک بازی رفته PS5 Pro خریده که در روز لانچ بازی رو با بالاترین کیفیت ممکن تجربه کنه، یعنی حتی نمی‌خواد یک روز دیرتر سراغ بازی بره
در نتیجه یا براش مهم‌نیست که چند ماه بعد روی PS6 میشه بازی رو با کیفیت بهتری تجربه کرد. یا وقتی PS6 اومد باز هم کنسول رو تهیه می‌کنه و دوباره با کیفیت بیشتر تجربه می‌کنه
و وقتی بازی روی PC هم اومد باز میره بازی رو تهیه می‌کنه تا با کیفیت نهایی بره.

در نتیجه فکر می‌کنم اونی که انقدر فن بوده که همچین تصمیمی رو گرفته، فقط براش مهمه روز لانچ بازی رو با بالاترین کیفیت ممکن تجربه کنه.
ببین منم دقیقا از اینکه تاخیر خورده ناراحتم ولی از اونطرف خوشحال هم هستم که راکستار براش مهمه بازی رو در چه وضعیتی منتشر کنه

همه سایبرپانک رو یادتونه دیگه چقدر ذوق داشتم واسش ولی وضعیت بازی جوری بود که ۱ سال بعد رفتم سراغش و دیگه اون شوق و لذت اولیه رو واسم نداشت

عجیبه واسم که به راکستار شک دارید
وجود مشکلات‌ در چنین ابر پروژه ایی قابل حدس بود
الان هم مهم نیست کی چی بگه برای من تاریخی که راکستار اعلام کنه ملاکه
تنبلی و عمدی بودن این داستان هم واقعا خنده داره
شوخیه مگه ابرپروژه با این بودجه سرسام آور؟
هر روز تاخیر یعنی از دست رفتن درآمد و مطمئن باشید هیچکس به اندازه خود تیک تو دلش نمی‌خواد بازی سریعتر ریلیز بشه

تا خبر تاخیر میاد سریع راکستار رو تا سطح ea پایین نیارید خوبیت نداره :دی

۶ ماه دیرتر حالا خیلی تفاوتی نداره چشم به هم بزنیم میگذره این همه سال منتظر بودیم ۶ ماهم روش
بهتر از اینه که بازی مشکل دار ریلیز بشه.
من مشکلی با راکستار ندارم و دلیلشون هم برام قابل درکه
اما اگر کسی از نحوه برنامه ریزی و اعلام تاریخ بازی به این شکل هم انتقاد کنه براش حق انتقاد قائلم. همین.:دی

همه ما تجربه اثاری مثه سایبرپانکو داشتیم عواقب ریلیز زودتر از موعد هم میدونیم… قبلا هم گفتم تنها مشکل اینه برای چی وقتی خودشون میدونستن بازی کار داره تاریخ دقیق دادن؟ یا اخراج کارمندا باعث فشار شده که گفتن تاخیر ربطی به اخراج های اخیر نداره
یا خودشونم میدونستن بازی هنوز جا داره وقتی از ۶ ماه قبل تاریخ قبلی تاخیر زدن!
تنها انتظارمون این بود بعد تاخیر قبلی تاریخ مشخص اعلام کنن والله که اگر همون روز اعلام میشد ۲۰۲۷ امروز انقدر همه نمیرفت رو اعصابشون ..
کی زندس کی مرده (بخصوص تو وضعیت ما) وقتی از تریلر ۱ تا روز عرضه بیش از ۱۰۰۰ روز فاصله میندازی (اگر باز تاخیر نخوره)
این بین هزار تا خبر از ایپی جدید و ریمستر میاد که خبری ازش نیست باید حق بدی مردم شاکی بشن
View attachment 399537
همه مشکلات که قابل پیش‌بینی نیستن بخصوص در چنین ابرپروژه ایی :دی تاریخی که اعلام می‌کنند صرفا بر اساس شرایط فعلی پروژه اس مشکلات غیرمنتظره یا تغییراتی که نیاز میشه ایجاد کنن رو که نمیشه پیش‌بینی کنن
ول کنید بابا :دی چرا اینقدر سختش میکنید ۶ ماه عین برق میگذره

یک سری از رفقا اینجا یک جوری از راکستار و محیط کاری عجیب و غریبی که داشته و داره دفاع می‌کنن انگار سهام دارن.
این بدبختا، که یک سری هاشون بیشتر از ۱۰ ساله اونجا بودن ، اومدن یه union طور تشکیل بدن یک سری حق و حقوق بگیرن یا احتمالا از crunch کم کنن.
همین دوستان مدافع راکستار ، سر کارشون ،رییسشون، بهشون بگه بالا چشمتون ابرو عه یارو رو صاف میکنن ، چه برسه اضافه کاری بیش از حد و این داستان ها :D
عجیب غریبید به خدا

در هر لحظه‌ای از تاریخ، کمی بیشتر از یک سال تا انتشار GTA VI مونده.

دفاع یا انتقاد از راکستار هم حق هر کسی ـه. نمیشه کسی رو به خاطر دفاع یا انتقاد از یه شرکت محکوم به توی مخ بودن کرد.

به نظر شخصی خودم که احتمالا فقط برای خودم محترمه، عملکرد راکستار در این خصوص افتضاح بوده. 2+2=4
اینکه حرف ادم رو با برداشت خودت تحلیل کنی به جای مفهوم اصلی مورد نظر گوینده = مغالطه پهلوان پنبه، به این دقت کن، داری با خودت بحث میکنی نه کسی که مخاطب پستت هست، یک دیکوی از بحث نه خود بحث...

مطلقا کسی نگفت اگر کسی دفاع یا انتقاد کرد محکوم به تو مخ بودنه، تو مخ بودن در مورد یک سری کاربر خاص بود که مدارکشم به اندازه کافی موجوده، یک سری کاربر خاص نه هر کسی انتقاد کرد.

2+2=4

:دی

باقی حرفاتونم به نظرم کاملا درسته و منم باهاش موافقم...

آخرین ویرایش:
ببین منم دقیقا از اینکه تاخیر خورده ناراحتم ولی از اونطرف خوشحال هم هستم که راکستار براش مهمه بازی رو در چه وضعیتی منتشر کنه

همه سایبرپانک رو یادتونه دیگه چقدر ذوق داشتم واسش ولی وضعیت بازی جوری بود که ۱ سال بعد رفتم سراغش و دیگه اون شوق و لذت اولیه رو واسم نداشت

عجیبه واسم که به راکستار شک دارید
وجود مشکلات‌ در چنین ابر پروژه ایی قابل حدس بود
الان هم مهم نیست کی چی بگه برای من تاریخی که راکستار اعلام کنه ملاکه
تنبلی و عمدی بودن این داستان هم واقعا خنده داره
شوخیه مگه ابرپروژه با این بودجه سرسام آور؟
هر روز تاخیر یعنی از دست رفتن درآمد و مطمئن باشید هیچکس به اندازه خود تیک تو دلش نمی‌خواد بازی سریعتر ریلیز بشه

تا خبر تاخیر میاد سریع راکستار رو تا سطح ea پایین نیارید خوبیت نداره :دی

۶ ماه دیرتر حالا خیلی تفاوتی نداره چشم به هم بزنیم میگذره این همه سال منتظر بودیم ۶ ماهم روش
بهتر از اینه که بازی مشکل دار ریلیز بشه.
اتفاقا خود شما که سایبرپانک رو در حد GTA میاری بالا، سطحشو داری نزول می دی. بعد از 2سال آپدیت، جزییات سایبرپانک شبیه چیزی که تبلیغشو تو چشوچال ملت کرد شد؟ ولی ما از همون شایعات معرفی بازیای راکستار می دونیم بیشتر از سطح انتظارات در بحث جزییات عمل می کنه. الان فکر نمی کنم بحث کسی در مورد کیفیت، جزییات یا مشکلات خود بازی باشه، چیزی که عیانه و کسی هم بهش شکی نداره وگرنه راکستار جایگاه امروز رو بین مردم نداشت. اونایی که وضعشون مشخصه کار ندارم، الان بیشتر بحث سمت سیاست اعلام تاریخ ریلیزه که مفصل خودم در موردش توضیح دادم. بحثو دارید می برید سمت مغلطه کردن، بله من هم به راکستار شک ندارم، من هم می دونم هر موقع گیمی بیرون بده مغز هر جنبنده ای رو می پاشونه. ولی خب نمی شه همه چیز رو بسط داد به این موضوعاتو برخی مسائل دیگه رو به صرف اینکه تعریف گیم چیه کامل نادیده گرفت

دیگی که واسه من نجوشه می خوام؟ :D

موضوع فول پروداکشن بحث بعدیه و ارتباطی به مسائلی که در موردش صحبت کردم نداره
اخه مساله مرگ و زندگی ک نیس اقد وابسته میشن خیلیا که بازی زودتر بیاد.
معلومه که وضعیت کارمندا مهم تره.

بنظرم اگه ps5 هم داشتم پیش خرید هم کرده بودم بازم اندازه خیلیا فشار نمیخوردم. شاید من «گیمر» نیستم :D

این حرکت راک استار باعث میشه خیلی از بازیها تاریخشون دوباره عوض بشه . بازیهایی که بازه زمانیشون شهریور و پاییز سال بعد بود مطمعنا خیلیاشون تغییر می‌کنه. گیرز جدید و وولورین و کالاف و .... همه عوض میشه. ( امیدوارم زودتر ریلیز کنند تا دیرتر. چون ۲۰۲۷ بیفته خیلیا دیگه صبر می کنند رو ps6 اینا رو بازی کنند .‌حتی همین gta ۶ هم خودش با این تاریخ قلقلک میده که رو ps6 بازی کنیم. البته اگه عمری بمونه و بتونیم تهیه اش کنیم)

• Like
Reactions: MoonD
اخه مساله مرگ و زندگی ک نیس اقد وابسته میشن خیلیا که بازی زودتر بیاد.
معلومه که وضعیت کارمندا مهم تره.

بنظرم اگه ps5 هم داشتم پیش خرید هم کرده بودم بازم اندازه خیلیا فشار نمیخوردم. شاید من «گیمر» نیستم :D
شما گارد گرفتی وگرنه اینجا فرومه و جای بحث منطقی ولی فقط مغلطه کردن و برچسب زدن رو یاد گرفتید، شما یک کامنت از من بیار که بحث مرگو زندگی رو مطرح گرده باشم، صرفا تاخیر و شرایط ریلیز بازی رو تحلیل کردم

خب منم بازی هر موقع بیاد فیزیکی می خرم ولی دخلی به این نداره در مورد برخی سیاست ها صحبت نکنم و یا چشممو به یک سری مسائل ببندم

امروز به بهانه اینکه انشالله یه سال تا عرضه بازی مونده ، GTA V Enhanced Edition رو نصب کردم و بازی کردم و واقعا می تونم بگم شاید بازی به حقیقت همون کاریزمای خودش رو داره ، یه عنوان که شاید من بهش نگم بهترین GTA اما بی شک کامل ترین و پیشرفته ترین GTA هست و همچنین به جرئت میشه گفت اولین GTA که باعث شد دنیای بازی های دیجیتال ـی را بشناسم و تنها عنوانی بود که باعث شد از عصر طلایی اون دوره بازی های فیزیکی و کنسول هایی که شاید به ندرت به اینترنت وصل می شدند به عصر نوین قدم بگذاریم ، گرافیک و بعضی مکانیک های بازی شاید به اندازه RDR2 به روز نباشه اما اون حس غوطه وری در دنیای بازی رو به طور کامل داره و من که چندین بار Story بازی رو تموم کردم باز هم تجربه ـش برام جذاب ـه و تازگی داره ، فکر کنم گزینه خیلی خوبی باشه برای هم هایپ بیشتر تا عرضه VI و هم دور شدن از اخبار و فضای Social Media :x:x:x :

A.jpg B.jpg C.jpg

شما گارد گرفتی وگرنه اینجا فرومه و جای بحث منطقی ولی فقط مغلطه کردن و برچسب زدن رو یاد گرفتید، شما یک کامنت از من بیار که بحث مرگو زندگی رو مطرح گرده باشم، صرفا تاخیر و شرایط ریلیز بازی رو تحلیل کردم

خب منم بازی هر موقع بیاد فیزیکی می خرم ولی دخلی به این نداره در مورد برخی سیاست ها صحبت نکنم و یا چشممو به یک سری مسائل ببندم
اصن پست من راجع به شما نبود چه برسه بخوام برچسب بزنم ب کسی. نقل قول نکرده بودم اصن.

یه پست کاملا مستقل گذاشتم راجع ب اینکه حرکت T2 تو اخراج یه سری کارمند خیلی قضیه مهم تریه تا تاخیر خوردن یه بازی. یعنی معلوم نیس چه خبره اونجا که از اتحادیه میترسن و با nda قضیه رو ماسمالی میکنن.

شاید چون اسم ناتی داگ اوردم ب خودت گرفتی :D ولی اونم ربطی نداشت صرفا چون اواخر مستند Grounded 2 رو دیدم که داخلش راجع ب تاریخ عرضه اشتباه و کرانچ کارمندا هم صحبت میشد و تو حل کردن اون مسائل جدی بودن ولی تو راکستار انگار همچنان این مسائل حل نشده.

سلام

راحت بگم: راک استار ملعون خونخوار و دیکتاتورِ کارمند آزار، خیلی زورش زیاده
اونقدر زیاده که همین کسایی هم که شمشیر کشیدن بر علیه اش 99.99% صفحه خرید بازی باز بشه با کله پیش خرید میکنن :دی
اینجا از معدود جاهایی که دوست و دشمن همه سوار یک کشتی هستن (جمله اشناییه میدونم :دی)

هرچقدر تاخیر بزنه من یکی باهاش مشکلی ندارم، حتی اگه دوباره تاخیر بخوره، چون باید بازی طبق استانداردهای راک استار بیرون بیاد مهم نیست زمانش کی باشه.
خبر رسمی در مورد تاخیر پولیش بیشتر بازیه.

اونقدر فشار روی راک استار بود سال 2022 که اگر نمیخواستنم باید یه حرکتی میزدن، به طور مثال اگر تا الان سکوت میکردن یا تاریخ رو اون موقع میگفتن اواخر 2026 با توجه به فاصله زیاد خشتکشون رو بی شک پرچم میکردن ملت! اگر چیزی که گفتم درست باشه بنظرم سیاست معقولی رو پیش گرفته و دارن همینطوری جلو پای ملت دون میریزن تا حواسشون از فاصله زیادی که با عرضه دارن دور بشه..

بنواز آقای راک استار که منتظریم شدید.. تو اصلا بگو 2028، فقط وقتی بازی کامل آماده است و همه چی مهیا است بازی رو عرضه کن.

از روز اول که کیفیت بازی و اون سطح از جزییات رو دیدم، میدونستم قرار نیست این بازی رو پلی بدم.

اگه از جنگ و 3i atlas و بی آبی زنده بمونیم، دقیقا روز انتشار بازی یه بنده خدا با موهای صورتی با شعار یا یحیی خودش رو با شرکت منفجر میکنه.

ما میمونیم و gta v که برای چهارمین نسل داره پورت میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or