Multi Platform Grand Theft Auto VI

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
2025
ناشر
Take Two
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
  2. Xbox Series X|S

Grand Theft Auto VI
20251116_022518.jpg

عرضه در تاریخ ۱۹ نوامبر ۲۰۲۶ ( ۲۸ آبان ۱۴۰۵)

تریلر دوم:

View attachment VID_20250508_111310_077.mp4

تریلر اول:

View attachment YouCut_20240627_134229994.mp4

.................
لوگوی بازی

dgj5wme-327561a1-f8f9-41bd-b591-57ba244348c2.png

مروری بر وقایعی که در مورد این بازی طی سالهای گذشته رخ داد:

در 5 مارس ۲۰۲۱ اولین اشاره رسمی به ساخت GTA جدید توسط استراوس زلنیک مدیرعامل تیک تو بود که در جدیدترین مصاحبه خودش پس از پرسش یک خبرنگار در مورد زمان معرفی بازی GTA 6 برای اولین بار بطور رسمی بدون اینکه بخواد چیزی رو تکذیب کنه با تایید ساخت این بازی گفت که به وقتش که برسد راکستار GTA 6 رو معرفی خواهد کرد این اولین واکنش رسمی تیک تو به بازی GTA 6 هست که در این تاریخ شاهد آن بودیم.

IMG_20210814_130556.png

آپدیت مهم : روز ۴ فوریه 2022 راکستار طی توییتی برای اولین بار رسما به ساخت GTA بعدی اشاره کرد و گفت آنها در مرحله توسعه فعال هستند و اخبار و اطلاعات به مرور در اختیار قرار داده خواهد شد.

FOyMd1nXwAI0r-v.jpg

راکستار در توییت اشاره شده گفت:
"بسیاری از شما ها در مورد نسخه جدید فرنچایز Grand Theft Auto سوال میکنید.

با هر پروژه جدید،هدف ما همیشه این است که فراتر از آن چیزی که قبلا به شما ها ارائه کردیم حرکت کنیم.ما خوشحال هستیم که تایید میکنیم توسعه فعال نسخه بعدی در حال انجام است.
ما مشتاقانه منتظر به اشتراک گزاشتن اطلاعات بیشتر به محض آماده شدن بازی هستیم.از طرف کل تیم بابت حمایت های شما سپاسگزاریم"

در روز ۱۸ سپتامبر ۲۰۲۲ و فقط یک روز بعد از سالگرد ۹ سالگی GTA 5 یک هکر در وب سایت Gtaforums اقدام به انتشار ویدیوهایی از بیلد پری آلفا GTA 6 کرد که کامیونیتی راکستار سریعا و بعد از مرور ویدیو ها و سورس کد ها جزییاتی جالبی از GTA 6 بدست آوردند که همه آنها در اسپویلر با ترجمه فارسی میتوانید بخوانید: 👇
✅ نقشه بازی بر اساس Vice City است، اما شاهد دریاچه‌ای هستیم که کمی از میامی فاصله دارد، احتمالا بخش بزرگی از فلوریدا به عنوان نقشه‌ی GTA 6 برنامه ریزی شده است.

✅ حداقل دو شخصیت قابل بازی، احتمالا می‌توانید همدیگر را صدا بزنید (یا از همدیگر کمک بگیرید)

✅ انیمیشن های جدیدی همچون سینه‌خیز رفتن، تعامل با اسب ها، و حتی اوردوز کردن!

✅ چرخه انتخاب سلاح کاملا بازسازی شده‌است، می‌توانید بخش سیگار و کمک های اولیه را مشاهده کنید.

✅ تعداد حمل تفنگ ها بسیار محدود شده است، اما می‌توانید با کیف تعداد بیشتری حمل کنید.

✅ خودرو ها جزئیات دیوانه کننده‌ای دارند.

✅ مکان هایی همچون هتل، سوپرمارکت، رستوران، فروشگاه خرید اجناس دست دوم (برای فروش وسائلی که دزدیدیم؟) و اشاراتی به آسانسور

✅ اشاره به گرسنگی، عرق کردن، چاق شدن، رفاقت با حیوانات

✅ اجاره دوچرخه

✅ تصادف ها واقعی تر بنظر می‌رسند.

✅ فیزیک قایق ها همچون RDR 2

✅ فیزیک دامن

✅ پلیس ها پلاک شمارا به یاد خواهند داشت.

✅ مردم به حرکات شما با جزئیات تمام واکنش خواهند داد، پلیس ها کور کورانه حرکت نمیکنند و مناطق را محاصره میکنند.

✅ اتفاقات پویایی در جهان بازی همچون توریست های گم‌شده و ...

✅ تعامل با اسب و حیوانات

✅ وجود کدهایی مربوط به تیراندازی و راندن جت‌پک

✅ وجود کدهایی مربوط به زیردریایی

✅ سیستم Drive-by به کلی بازسازی شده

✅ وجود کدهایی مربوط به دزدی و راندن قطار

✅ هوش مصنوعی پیشرفته برای پلیس ها و NPCها

✅ جزئیات به شدت زیاد داخل ماشین ها

✅ امکان آرایش کردن

✅ کد های دستگیری مجرمین توسط پلیس و انتقال به بازداشتگاه

✅ وجود بخش زیادی/کل ایالت فلوریدا

✅ احتمال تعامل با NPCها همچون RDR2

✅ همچنین وجود پاراگلایدر در بازی

ویدیو های مربوط به leak اون هکر رو میتونید از اینجا دریافت کنید.

هکر در اکتبر همان سال یعنی ۲۰۲۲ توسط پلیس انگلستان بازداشت شد.

در روز ۱۸ ماه May سال ۲۰۲۳ استراوس زلنیک در مصاحبه بسیار مهمی اعلام کرد :
"در چندین سال گذشته ما کسب و کارمان را برای انتشار مجموعه‎ای از پروژه‏‌های عظیم که معتقدیم ما را به سطح جدیدی از موفقیت می‌رساند، آماده کردیم.

در سال مالی 2025، با عرضه چندین عنوان بزرگ و خلاقانه، وارد دوران جدیدی شویم که معتقدیم سطح استاندارد جدیدی در صنعت بازی ایجاد می‌کند. ما انتظار داریم [تا در آن سال] به عدد 8 میلیارد دلار ارزش خالص دفتری و 1 میلیارد دلار پول عملیاتی برسیم.

همچنین پیش‌بینی می‌کنیم به سطوح بالاتری از نتایج عملیاتی مالی در سال 2026 و پس از آن برسیم"

سال مالی 2025 تیک‌تو از 1 آپریل 2024 (13 فروردین 1403) شروع و در 31 مارچ 2025 (11 فروردین 1404) پایان می‌یابد.

آپدیت مهم: در تاریخ ۸ نوامبر ۲۰۲۳ سم هاوسر طی توییتی اعلام کرد که تریلر اول GTA 6 در اوایل دسامبر منتشر خواهد شد.

آپدیت مهم: در تاریخ ۱ دسامبر ۲۰۲۳ راکستار رسما اعلام کرد اولین تریلر GTA جدید در ۵ دسامبر به نمایش در خواهد آمد.

آپدیت مهم : ۵ دسامبر اولین تریلر GTA VI لیک شد که به سرعت توسط راکستار به نمایش درآمد که این تریلر رکوردهای زیادی بجا گذاشت.

آپدیت مهم: در ۱۵ ماه مِی ۲۰۲۴ کمپانی TakeTwo رسما اعلام کرد که GTA 6 در پاییز سال ۲۰۲۵ (حدفاصل سپتامبر تا دسامبر) عرضه خواهد شد.

آپدیت مهم: در روز ۲ مِی سال ۲۰۲۵ راکستار رسما تایید کرد GTA 6 تاخیر خورده و حالا در تاریخ ۲۶ می سال ۲۰۲۶ منتشر میشه.

آپدیت مهم: در تاریخ ۶ مِی ۲۰۲۵ راکستارگیمز رسما تریلر دوم GTA VI را به همراه دهها اسکرین شات و آرت ورک و یک صفحه اختصاصی برای این عنوان در وبسایت رسمی منتشر کرد.

آپدیت مهم: در همین تاریخ ۶ مِی ۲۰۲۵ عنوان GTA VI رسما بر روی استور PSN قرار گرفت.

آپدیت مهم: در تاریخ ۶ نوامبر ۲۰۲۵ عنوان GTA VI مجددا تاخیر خورد و توسط راکستارگیمز تاریخ جدید عرضه در ۱۹ نوامبر ۲۰۲۶ بطور رسمی اعلام گردید.

آخرین ویرایش:
IMG_20250516_001542_492.jpg

رئیس تیک تو: بازی GTA VI، پیچیده‌ترین بازی تاریخ است.

زلنیک گفت:
جاه‌طلبی و پیچیدگی Grand Theft Auto VI از هر عنوان دیگری بیشتر است و تیم سازنده آماده است تا یک تجربه سرگرمی شگفت‌انگیز دیگر ارائه دهد که فراتر از انتظارات بازیکنان خواهد بود"

رییس Take-Two ، در مورد تاریخ عرضه Grand Theft Auto VI، گفت او نسبت به بازی در 26 می 2026 بسیار مطمئن است.

" من فکر می‌کنم از نظر تاریخی، زمانی که یک تاریخ مشخص را تعیین می‌کنیم، به طور کلی، در رسیدن به آن بسیار خوب عمل کرده‌ایم"

استراوس زلنیک در مورد تاخیر پیش آمده گفت:

" تاخیر برایم دردناک بود ولی از تیمی که دنبال کمال گرایی است حمایت کامل می‌کنم "

زلنیک در مصاحبه با IGN گفت:

" هرچه به تکمیل عنوانی که در پی کمال است نزدیک‌تر می‌شویم، نیاز به پالیش نهایی، بیشتر مشخص می‌شود "

" متوجه شدیم که با صرف زمان اندکی، بتوانیم اطمینان حاصل کنیم که راکستار می‌تواند بدون هیچ محدودیتی، دید خلاقانه‌اش را به طور کامل محقق کند. و من طبیعتاً از این رویکرد حمایت کردم "

" از چشم‌انداز مالی سال 2026 که در حال حاضر پیش رو داریم، حس خیلی خوبی دارم. و البته، تاخیرها برایم دردناک هستند، مگر می‌شود نباشند؟ اما مهم‌ترین کار این است که از تیم‌هایتان در مسیر رسیدن به کمال حمایت کنیم"

آخرین ویرایش:
اگه GTA 6 قیمتش ۷۰ دلار باشه و حدود ۳۰ میلیون نسخه پری اردر بشه ، یعنی قبل از عرضه دو برابر هزینه ساختش در میاد.

نکته:
GTA 5 روز اول ۱۷ میلیون نسخه فروخت (یک میلیارد دلار درآمد )
RDR2 هم در سه روز اول ۱۲ میلیون نسخه فروخته (۷۲۵ میلیون دلار درآمد )

آخرین ویرایش:
مثل اینکه بازی از سال 2020 ساختش شروع شده
این شروع فاز فول دولوپمنت بوده که راکستار از اصطلاح توسعه فعال استفاده میکنه‌.

پیش تولید و کانسپت از ۲۰۱۴ بوده:
https://gamerant.com/grand-theft-auto-6-in-development-since-2014/

توسعه اولیه از ۲۰۱۸ به گفته یکی از دولوپرها:
https://www.thegamer.com/grand-thef...t-reveals-how-long-development-has-been-2018/
اگه یادتون باشه اون فوتیج های لیک شده سال ۲۰۲۲ برخیش تاریخ ۲۰۱۹ رو داشتند.

View attachment 4_5836796186589141744.mp4

و دیروز هم تایید شد که توسعه جدی از ۲۰۲۰ بوده.
GTA 6 Development Began 'In Earnest' in 2020

آخرین ویرایش:
یه چیزی ذهنمو مشغول کرده اونم اینه که آیا خشونتی که تو RDR2 بود تو GTA 6 هم هست؟
مثلا میشه با NPC ها چنین خشونتی داشت؟

View attachment VID_20250516_110230_987.mp4

کاری به مقایسه خشونت GTA 5 و RDR2 ندارم. بصورت کلی میگم .
خودم فکر میکنم برای راکستار کاری نداره خشونت RDR2 رو توی GTA 6 هم بذاره اما بشدت حساسیت بر انگیزه چون بازی تو زمان حال هست.
شخصا فکر میکنم نیازی به این کار نیست که مثلا از NPC اینطوری خون فوران کنه و میشه یه مقداری بالانسش کنن
نظر شما چیه؟
اساتید شما هم نظرتون رو بگید
@Need-More-Speed
@stanley
@Skylar

یه چیزی ذهنمو مشغول کرده اونم اینه که آیا خشونتی که تو RDR2 بود تو GTA 6 هم هست؟
مثلا میشه با NPC ها چنین خشونتی داشت؟

View attachment 379751

کاری به مقایسه خشونت GTA 5 و RDR2 ندارم. بصورت کلی میگم .
خودم فکر میکنم برای راکستار کاری نداره خشونت RDR2 رو توی GTA 6 هم بذاره اما بشدت حساسیت بر انگیزه چون بازی تو زمان حال هست.
شخصا فکر میکنم نیازی به این کار نیست که مثلا از NPC اینطوری خون فوران کنه و میشه یه مقداری بالانسش کنن
نظر شما چیه؟
اساتید شما هم نظرتون رو بگید
@Need-More-Speed
@stanley
@Skylar
خشونت بطور کلی بنظرم تو بازی وجود داره :D یعنی فکر نکنم دوز خشونت رو زیاد اورده باشن پایین. مثلا توی همین تریلر دوم ذره ای از این خشونت رو توی قسمتی که جیسون میره بدهی ها رو بگیره میبینیم ولی اینکه تا چه اندازه میشه npc ها رو تکه پاره کرد بنظرم شاید کمی نسبت به rdr ملایم تر رفتار کنن اونم نه از لحاظ عکس العمل npc ها به کارهایی که انجام میدیم( چون یجا فکر کنم خونده بودم که npc ها اونقدر عکس العمل طبیعی نسبت به رفتار خشونت امیز ما نشون میدن که ما رو تحت تاثیر قرار میدن!) بلکه مثلا دوز خونش رو بیارن پایین تر یا قطع عضو به اون صورت نداشته باشیم. چون همینطور که گفتی هم توی بازه ی زمانی حاله و هم فضای بازی با rdr متفاوت تره و اگر بخوان خیلی خون الودش کنن یا راحت npc ها قطع عضو بشن، شما تصور کن با ماشین چه حمام خونی بشه راه انداخت :D. یک مثال دیگه اش تفاوت vice city و san andreas با gta iv بود. Iv با اینکه خیلی ریالستیک شده بود ولی شما توی VC و SA میتونستی هدشات کنی و کله طرف رو منفجر کنی و کلی خون میپاشید و قطع عضو داشتیم! منتها این مورد رو توی iv حذف کرده بودن اما ازونطرف عکس العمل npc ها نسبت به برخورد های ما خیلی واقعی تر بود. درکل اینکه خشونت به طور کلی توی بازی کمتر شده باشه نه ولی اینکه ظاهر خشونت تا چه اندازه عریان بخوان نشون بدن احتمالا یه حالت متعادلی باشه.

خشونت بطور کلی بنظرم تو بازی وجود داره :D یعنی فکر نکنم دوز خشونت رو زیاد اورده باشن پایین. مثلا توی همین تریلر دوم ذره ای از این خشونت رو توی قسمتی که جیسون میره بدهی ها رو بگیره میبینیم ولی اینکه تا چه اندازه میشه npc ها رو تکه پاره کرد بنظرم شاید کمی نسبت به rdr ملایم تر رفتار کنن اونم نه از لحاظ عکس العمل npc ها به کارهایی که انجام میدیم( چون یجا فکر کنم خونده بودم که npc ها اونقدر عکس العمل طبیعی نسبت به رفتار خشونت امیز ما نشون میدن که ما رو تحت تاثیر قرار میدن!) بلکه مثلا دوز خونش رو بیارن پایین تر یا قطع عضو به اون صورت نداشته باشیم. چون همینطور که گفتی هم توی بازه ی زمانی حاله و اگر بخوان خیلی خون الودش کنن یا راحت npc ها قطع عضو بشن، شما تصور کن با ماشین چه حمام خونی بشه راه انداخت :D. یک مثال دیگه اش تفاوت vice city و san andreas با gta iv بود. Iv با اینکه خیلی ریالستیک شده بود ولی شما توی VC و SA میتونستی هدشات کنی و کله طرف رو منفجر کنی و کلی خون میپاشید و قطع عضو داشتیم! منتها این مورد رو توی iv حذف کرده بودن اما ازونطرف عکس العمل npc ها نسبت به برخورد های ما خیلی واقعی تر بود. درکل اینکه خشونت به طور کلی توی بازی کمتر شده باشه نه ولی اینکه ظاهر خشونت تا چه اندازه عریان بخوان نشون بدن احتمالا یه حالت متعادلی باشه.
منم حرفم همینه. خشونت مثل خون و آثار جراحت و اینا که هست . منظورم اینه مثلا قطع عضو تا چه حد؟ یا مثلا مثل کلیپ بالا npc ها زجر کش میشن؟ اینا برام سواله.
در هر صورت خیلی خوب توضیح دادی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or