Multi Platform Grand Theft Auto VI

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
2025
ناشر
Take Two
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
  2. Xbox Series X|S

Grand Theft Auto VI
20250603_021728.jpg

عرضه در تاریخ ۲۶ می ۲۰۲۶ ( ۵ خرداد ۱۴۰۵)

تریلر دوم:

View attachment VID_20250508_111310_077.mp4

تریلر اول:

View attachment YouCut_20240627_134229994.mp4

.................
لوگوی بازی

dgj5wme-327561a1-f8f9-41bd-b591-57ba244348c2.png

مروری بر وقایعی که در مورد این بازی طی سالهای گذشته رخ داد:

در 5 مارس ۲۰۲۱ اولین اشاره رسمی به ساخت GTA جدید توسط استراوس زلنیک مدیرعامل تیک تو بود که در جدیدترین مصاحبه خودش پس از پرسش یک خبرنگار در مورد زمان معرفی بازی GTA 6 برای اولین بار بطور رسمی بدون اینکه بخواد چیزی رو تکذیب کنه با تایید ساخت این بازی گفت که به وقتش که برسد راکستار GTA 6 رو معرفی خواهد کرد این اولین واکنش رسمی تیک تو به بازی GTA 6 هست که در این تاریخ شاهد آن بودیم.

IMG_20210814_130556.png

آپدیت مهم : روز ۴ فوریه 2022 راکستار طی توییتی برای اولین بار رسما به ساخت GTA بعدی اشاره کرد و گفت آنها در مرحله توسعه فعال هستند و اخبار و اطلاعات به مرور در اختیار قرار داده خواهد شد.

FOyMd1nXwAI0r-v.jpg

راکستار در توییت اشاره شده گفت:
"بسیاری از شما ها در مورد نسخه جدید فرنچایز Grand Theft Auto سوال میکنید.

با هر پروژه جدید،هدف ما همیشه این است که فراتر از آن چیزی که قبلا به شما ها ارائه کردیم حرکت کنیم.ما خوشحال هستیم که تایید میکنیم توسعه فعال نسخه بعدی در حال انجام است.
ما مشتاقانه منتظر به اشتراک گزاشتن اطلاعات بیشتر به محض آماده شدن بازی هستیم.از طرف کل تیم بابت حمایت های شما سپاسگزاریم"

در روز ۱۸ سپتامبر ۲۰۲۲ و فقط یک روز بعد از سالگرد ۹ سالگی GTA 5 یک هکر در وب سایت Gtaforums اقدام به انتشار ویدیوهایی از بیلد پری آلفا GTA 6 کرد که کامیونیتی راکستار سریعا و بعد از مرور ویدیو ها و سورس کد ها جزییاتی جالبی از GTA 6 بدست آوردند که همه آنها در اسپویلر با ترجمه فارسی میتوانید بخوانید: 👇
✅ نقشه بازی بر اساس Vice City است، اما شاهد دریاچه‌ای هستیم که کمی از میامی فاصله دارد، احتمالا بخش بزرگی از فلوریدا به عنوان نقشه‌ی GTA 6 برنامه ریزی شده است.

✅ حداقل دو شخصیت قابل بازی، احتمالا می‌توانید همدیگر را صدا بزنید (یا از همدیگر کمک بگیرید)

✅ انیمیشن های جدیدی همچون سینه‌خیز رفتن، تعامل با اسب ها، و حتی اوردوز کردن!

✅ چرخه انتخاب سلاح کاملا بازسازی شده‌است، می‌توانید بخش سیگار و کمک های اولیه را مشاهده کنید.

✅ تعداد حمل تفنگ ها بسیار محدود شده است، اما می‌توانید با کیف تعداد بیشتری حمل کنید.

✅ خودرو ها جزئیات دیوانه کننده‌ای دارند.

✅ مکان هایی همچون هتل، سوپرمارکت، رستوران، فروشگاه خرید اجناس دست دوم (برای فروش وسائلی که دزدیدیم؟) و اشاراتی به آسانسور

✅ اشاره به گرسنگی، عرق کردن، چاق شدن، رفاقت با حیوانات

✅ اجاره دوچرخه

✅ تصادف ها واقعی تر بنظر می‌رسند.

✅ فیزیک قایق ها همچون RDR 2

✅ فیزیک دامن

✅ پلیس ها پلاک شمارا به یاد خواهند داشت.

✅ مردم به حرکات شما با جزئیات تمام واکنش خواهند داد، پلیس ها کور کورانه حرکت نمیکنند و مناطق را محاصره میکنند.

✅ اتفاقات پویایی در جهان بازی همچون توریست های گم‌شده و ...

✅ تعامل با اسب و حیوانات

✅ وجود کدهایی مربوط به تیراندازی و راندن جت‌پک

✅ وجود کدهایی مربوط به زیردریایی

✅ سیستم Drive-by به کلی بازسازی شده

✅ وجود کدهایی مربوط به دزدی و راندن قطار

✅ هوش مصنوعی پیشرفته برای پلیس ها و NPCها

✅ جزئیات به شدت زیاد داخل ماشین ها

✅ امکان آرایش کردن

✅ کد های دستگیری مجرمین توسط پلیس و انتقال به بازداشتگاه

✅ وجود بخش زیادی/کل ایالت فلوریدا

✅ احتمال تعامل با NPCها همچون RDR2

✅ همچنین وجود پاراگلایدر در بازی

ویدیو های مربوط به leak اون هکر رو میتونید از اینجا دریافت کنید.

هکر در اکتبر همان سال یعنی ۲۰۲۲ توسط پلیس انگلستان بازداشت شد.

در روز ۱۸ ماه May سال ۲۰۲۳ استراوس زلنیک در مصاحبه بسیار مهمی اعلام کرد :
"در چندین سال گذشته ما کسب و کارمان را برای انتشار مجموعه‎ای از پروژه‏‌های عظیم که معتقدیم ما را به سطح جدیدی از موفقیت می‌رساند، آماده کردیم.

در سال مالی 2025، با عرضه چندین عنوان بزرگ و خلاقانه، وارد دوران جدیدی شویم که معتقدیم سطح استاندارد جدیدی در صنعت بازی ایجاد می‌کند. ما انتظار داریم [تا در آن سال] به عدد 8 میلیارد دلار ارزش خالص دفتری و 1 میلیارد دلار پول عملیاتی برسیم.

همچنین پیش‌بینی می‌کنیم به سطوح بالاتری از نتایج عملیاتی مالی در سال 2026 و پس از آن برسیم"

سال مالی 2025 تیک‌تو از 1 آپریل 2024 (13 فروردین 1403) شروع و در 31 مارچ 2025 (11 فروردین 1404) پایان می‌یابد.

آپدیت مهم: در تاریخ ۸ نوامبر ۲۰۲۳ سم هاوسر طی توییتی اعلام کرد که تریلر اول GTA 6 در اوایل دسامبر منتشر خواهد شد.

آپدیت مهم: در تاریخ ۱ دسامبر ۲۰۲۳ راکستار رسما اعلام کرد اولین تریلر GTA جدید در ۵ دسامبر به نمایش در خواهد آمد.

آپدیت مهم : ۵ دسامبر اولین تریلر GTA VI به نمایش درآمد و رکوردهای زیادی بجا گذاشته شد.

آپدیت مهم: در ۱۵ ماه مِی ۲۰۲۴ کمپانی TakeTwo رسما اعلام کرد که GTA 6 در پاییز سال ۲۰۲۵ (حدفاصل سپتامبر تا دسامبر) عرضه خواهد شد.

آپدیت مهم: در روز ۲ می سال ۲۰۲۵ راکستار رسما تایید کرد GTA 6 تاخیر خورده و حالا در تاریخ ۲۶ می سال ۲۰۲۶ منتشر میشه.

آپدیت مهم: در تاریخ ۵ می ۲۰۲۵ راکستارگیمز رسما تریلر دوم GTA VI را به همراه دهها اسکرین شات و آرت ورک و یک صفحه اختصاصی برای این عنوان در وبسایت رسمی منتشر کرد.

آپدیت مهم: در تاریخ ۶ می ۲۰۲۵ عنوان GTA VI رسما بر روی استور PSN قرار گرفت.​

آخرین ویرایش:
هنوز سی فریم بودن بازی رو هضم نکردم
30 فریم زمان PS3 که V اومد نرمال بود ولی خودم به شخصه از سال 98 بازی ای رو رو سی فریم نرفتم حتی سایبرپانکو میشد رو سی فریم با فول ریتریسینگ بازی کنم که ویژوآل رو زیرورو میکرد ولی بازم نتونستم تحمل کنم و بدون ریتریسینگ رو 60 رفتم
به نظر میرسه این VI که داره یه سال دیگه میاد در واقع به طور نرمال برای PS6ه که قراره demakeش رو بدن واسه PS5 و لانچ اصلی بازی همزمان با همون عرضه PS6ه چون سی فریم بودن واقعا استاندارد نیست حالا بازی هرچی که میخواد باشه ترجیح میدم بازی رو روی low بازی کنم ولی 60 فریم کلا هم برام مهم نیست چی رو کی بازی کنم اهل فومو نیستم تو فیلد بازی پس قرار ما عرضه رو pc یا PS6 در واقع با اعلام 30 فریم بازی برا من خود به خود تا آخر 2027 تاخیر خورد
دقیقا همین طوره نسخه نسل ۹ همی Gta v هم نمیشه ۳۰ فریم بازیش کرد واقعا اذیت میکنه

هنوز سی فریم بودن بازی رو هضم نکردم
30 فریم زمان PS3 که V اومد نرمال بود ولی خودم به شخصه از سال 98 بازی ای رو رو سی فریم نرفتم حتی سایبرپانکو میشد رو سی فریم با فول ریتریسینگ بازی کنم که ویژوآل رو زیرورو میکرد ولی بازم نتونستم تحمل کنم و بدون ریتریسینگ رو 60 رفتم
به نظر میرسه این VI که داره یه سال دیگه میاد در واقع به طور نرمال برای PS6ه که قراره demakeش رو بدن واسه PS5 و لانچ اصلی بازی همزمان با همون عرضه PS6ه چون سی فریم بودن واقعا استاندارد نیست حالا بازی هرچی که میخواد باشه ترجیح میدم بازی رو روی low بازی کنم ولی 60 فریم کلا هم برام مهم نیست چی رو کی بازی کنم اهل فومو نیستم تو فیلد بازی پس قرار ما عرضه رو pc یا PS6 در واقع با اعلام 30 فریم بازی برا من خود به خود تا آخر 2027 تاخیر خورد
البته ۳۰ فریم داریم تا ۳۰ فریم کلا ۳۰ فریم های راک استار پدر مادر دارن و فریم هندلینگ بالایی دارن و اصلا به چشم نمیاد ۳۰ فریم بودنشون برعکس یک سری بازیهای دیگه

یه چیزی ذهنمو مشغول کرده اونم اینه که آیا خشونتی که تو RDR2 بود تو GTA 6 هم هست؟
مثلا میشه با NPC ها چنین خشونتی داشت؟

View attachment 379751

کاری به مقایسه خشونت GTA 5 و RDR2 ندارم. بصورت کلی میگم .
خودم فکر میکنم برای راکستار کاری نداره خشونت RDR2 رو توی GTA 6 هم بذاره اما بشدت حساسیت بر انگیزه چون بازی تو زمان حال هست.
شخصا فکر میکنم نیازی به این کار نیست که مثلا از NPC اینطوری خون فوران کنه و میشه یه مقداری بالانسش کنن
نظر شما چیه؟
اساتید شما هم نظرتون رو بگید
@Need-More-Speed
@stanley
@Skylar

این فکر میکنم ماد باشه تو بازی وقتی یکی رو با کمان هدشات میکنی درجا میفته رو زمین همچین ری اکشنی ندارن.

این نسل یعنی خیر سرش قرار بود 8K و ۱۲۰ فریم 4K باشه...:)
حالا که آخرهای نسله هیچ کس دیگه اسمی از این کلمات نمیاره و جالبه حتی بعضی از این عبارات رو از روی کارتن کنسولها حذف کردن.

• Like
Reactions: ps3_360_wii
۳۰ فریم بازی های راکستار بنظرم اونقدر اذیت کننده نیست.مثلا شما هاگوارتز لگسب رو سی فریم اصلا نمیتونی تحمل کنی ولی تو ردد واقعا اذیت کننده نیست.صد در صد ۶۰ فریم خیلی روون تره و لذت دیگه ای میده ولی چه ارزشی داره وقتی انقدر مجبور شن بازی رو نسل هشتمی کنن.الان مشکل این نسل همینه همش شده ری تریسینگ و فور کی و شصت فریم.
این ویژگی ها وقتی معنا پیدا می کنن بازی هنوز اون معنای نسل نهمیش داشته باشه.اگه فرضا قرار باشه یه بازی در سطح رد دد بدن فقط شصت فریم بشه و فور کی لذتی نداره.بهترین کاری که راکستار کنه اینه یه بازی سی فریمی تر و تمیز مثل رد دد بده ولی هر بار از خودمون بپرسیم این چطور داره رو پی اس فایو پلی میشه.اون تراکم ان پی سی ها و جزییات انیمیشنی و توجه به دیتیل های مختلف و .... باعث میشه بفهمیم این بازی یه بازی نسل نهمیه راکستاریه که تا اخرین سطحی که سی پی یو و کارت گرافیکی توان دادن داده ازشون کار میکشه.

واقعا این ۶۰ فریم در ازای گرافیک پایین تر خیلی رو اعصابه. ترجیح میدم کلاسیک طور رو کنسول ها حداکثر توانو بذارن تا اینکه یه بازی با گرافیک یوبی سافتی بگیریم

شماها پی سی بستید حداقل ۱۰۰ به بالا هزینه ش شده منتظر بمونید اصلا هزار فریم برید بازیو

لعنت به کسی که ۶۰ فریم رو واسه کنسول باب کرد و باعث شد نسل عقب بمونه.تنها نسلی که گرافیک پیشرفت خاصی نداره همین نسله.تنها بازی واقعا نسل نهمی همین بازیه.خوشم میاد راکستار تفکر یه مشت بچه که فقط به فکر عدد و رقم و 4k و ۶۰ فریم که با عدد اونا ارضا میشن و ۶۰ بشه ۵۹ فشاری میشن و همچنین دیجیتال فاندری و امثال اون که به جای پیشرفت نسل فقط زوم کرده رو این چیزها کاری نداره و به هیچ کجاش نمی گیره و همین باعث شده تنها بازی نسل نهمی همین بازی باشه.حاضرم همه بازیها 1080 و ۳۰ فریم بشه ولی گرافیکش مثل این بشه

دوران گیمریمو با vice city شروع کردم و با تموم کردن vi تموم میشه .
یکی از هواداران GTA، نامه ای از دوران بچگیش تو سن 12 سالگی که برای پدرش نوشته بوده را به پیدا کرده و الان به اشتراک گذاشته. تو این نامه برای بازی کردن GTA Vice City از پدرش اجازه خواسته.
اون الان 33 سالشه و 3 تا فرزند داره و میگه بشدت منتظر GTA 6 هست.

IMG_20250517_103536_228.jpg

بابا جون،

یه عالمه دلیل هست که چرا باید اجازه بدی من GTA Vice City بازی کنم، ولی یه سری دلیل هم هست که نباید بذاری بازی کنم. یکی از دلایلی که باید اجازه بدی، اینه که همه دوستام دارن این بازی رو می‌کنن و من حس می‌کنم ازشون جا موندم وقتی دربارش حرف می‌زنن. یه دلیل دیگه هم اینه که من قبلاً همه‌چیز این بازی رو دیدم. یه چیز دیگه، اگه بذاری من بازی کنم، قول می‌دم تو مدرسه درباره چیزایی که تو بازی می‌بینم حرف نزنم. اگه تو مدرسه چیزی بگم که نباید بگم، تو می‌تونی جلوی بازی کردنم رو بگیری، ولی من خیالت رو راحت می‌کنم که نمی‌رم تو خیابونا و آدما رو بکشم یا کارای خطرناک مثل روسپی‌گری و اینا بکنم. من می‌دونم همه‌چیز تو این بازی ساختگیه. تو دنیای واقعی نمی‌تونی بری و هرکی رو بکشی یا از یه ساختمون بلند بپری پایین و زنده بمونی. اینا دلایلیه که چرا باید بهم اجازه بدی این بازی رو بکنم.

ولی خب، یه چندتا دلیل هم هست که نباید بازی کنم. یکی اینکه این بازی پر از خشونته، ولی وقتی بازی کنم، قول می‌دم آدم بدی نشم. یه دلیل دیگه هم اینه که تو بازی چیزای بدی مثل روسپی‌گری هست، ولی نگران نباش، من نمی‌رم دنبال این چیزا. اگه لازم باشه، می‌تونم ازت اجازه بگیرم که برم توی کلوپای رقص یا جاهای این مدلی تو بازی. مواد مخدر هم تو بازی هست، که اونم بده. من می‌دونم وقتی سیگار یا ماری‌جوانا می‌کشی چه اتفاقی می‌افته، ولی خیالت راحت، هیچ‌وقت از این چیزا استفاده نمی‌کنم، حتی اگه بهم پول بدی! امیدوارم با این حرفام بتونم قانعت کنم که بذاری من GTA Vice City رو بازی کنم.

دوستت دارم،
بن

..

View attachment silent-hill-2-sad.mp4

آخرین ویرایش:
View attachment VID_20250517_112619_405.mp4

استراوس زلنیک مدیرعامل TakeTwo در مصاحبه با CNBC:

«راکستار گیمز در تلاش است تا بهترین چیزی را که تا بحال کسی در دنیای سرگرمی دیده است، خلق کند. نه فقط در سرگرمی تعاملی بلکه در کل دنیای سرگرمی»

او ادامه داد که طرفداران امید بزرگی به GTA VI دارند و توضیح داد که تریلر دوم این بازی در ۲۴ ساعت ۴۷۵ میلیون بازدید داشته و رکوردی بی‌سابقه ثبت کرده است. سپس اشاره کرد که رکورد قبلی که شکسته شد، متعلق به خودشان (تریلر اول GTA 6) بود.

استراوس زلنیک، مدیرعامل تیک-تو اینتراکتیو، در این مصاحبه‌ گفته است که تأخیر GTA VI ناچیز و کمتر از شش ماه است. او گفت GTA VI در ابتدا قرار بود در پاییز ۲۰۲۵ عرضه شود.

از اظهارات زلنیک در CNBC، حالا می‌دانیم که بازی قرار بود در انتهای پاییز ۲۰۲۵، بین ۲۶ نوامبر تا ۲۱ دسامبر ۲۰۲۵ منتشر شود

او همچنین گفت که وقتی تاریخ عرضه‌ی دقیقی اعلام می‌کنند، معمولاً به آن پایبند می‌مانند.

عنوان GTA VI اخیراً تاریخ عرضه‌ی دقیقی به تاریخ ۲۶ مه ۲۰۲۶ دریافت کرده است.

یکی از مجریان CNBC، اندرو سورکین، از زلنیک پرسید که شرکت‌های بازی‌سازی تا چه حد به تاریخ عرضه‌ی GTA VI فکر می‌کنند.

زلنیک توضیح داد که همه‌ی شرکت‌های بازی‌سازی برنامه‌های عرضه‌ی یکدیگر را بررسی می‌کنند تا مطمئن شوند که زمان‌بندی عرضه‌هایشان با هم تداخل نداشته باشد.

زلنیک همچنین توضیح داد که تأخیر GTA VI نشان‌دهنده‌ی تمایل تیک-تو و راک‌استار گیمز برای پولیش کردن و خلق بهترین تجربه‌ی ممکن برای مصرف‌کنندگان است.

مجریان CNBC از زلنیک پرسیدند که آیا تاکنون GTA VI را بازی کرده و آیا بازی کامل شده است.

زلنیک سپس گفت که او گیمر نیست و نه‌تنها کمی بازی‌های ویدیویی بازی نمی‌کند، بلکه اصلاً بازی نمی‌کند.

زلنیک هرگز این واقعیت را که بازی‌های ویدیویی انجام نمی‌دهد پنهان نکرده است.

وقتی از او پرسیدند که آیا وقتی راک‌استار بازی را به او نشان می‌دهد، نظراتی ارائه می‌دهد، گفت که او نظرش را آزادانه بیان می‌کند، اما نقش او «مصرف‌کننده‌ی ارشد» نیست و تلاش برای ایفای نقش مصرف‌کننده‌ی ارشد به‌عنوان مدیرعامل در صنعت سرگرمی یک اشتباه است.

سپس افزود که حتی زمانی که در صنعت فیلم، تلویزیون یا موسیقی فعالیت می‌کرده، هرگز مصرف‌کننده‌ی ارشد نبوده، با وجود اینکه عاشق موسیقی است.

زلنیک گفت که وظیفه او «جذب، حفظ و انگیزه دادن به بهترین استعدادها در این صنعت و سپس کنار کشیدن از مسیر آن‌هاست.»
پاسخی عالی از یک مدیرعامل.

یکی از هواداران GTA، نامه ای از دوران بچگیش تو سن 12 سالگی که برای پدرش نوشته بوده را به پیدا کرده و الان به اشتراک گذاشته. تو این نامه برای بازی کردن GTA Vice City از پدرش اجازه خواسته.

View attachment 379870

بابا جون،

یه عالمه دلیل هست که چرا باید اجازه بدی من GTA Vice City بازی کنم، ولی یه سری دلیل هم هست که نباید بذاری بازی کنم. یکی از دلایلی که باید اجازه بدی، اینه که همه دوستام دارن این بازی رو می‌کنن و من حس می‌کنم ازشون جا موندم وقتی دربارش حرف می‌زنن. یه دلیل دیگه هم اینه که من قبلاً همه‌چیز این بازی رو دیدم. یه چیز دیگه، اگه بذاری من بازی کنم، قول می‌دم تو مدرسه درباره چیزایی که تو بازی می‌بینم حرف نزنم. اگه تو مدرسه چیزی بگم که نباید بگم، تو می‌تونی جلوی بازی کردنم رو بگیری، ولی من خیالت رو راحت می‌کنم که نمی‌رم تو خیابونا و آدما رو بکشم یا کارای خطرناک مثل روسپی‌گری و اینا بکنم. من می‌دونم همه‌چیز تو این بازی ساختگیه. تو دنیای واقعی نمی‌تونی بری و هرکی رو بکشی یا از یه ساختمون بلند بپری پایین و زنده بمونی. اینا دلایلیه که چرا باید بهم اجازه بدی این بازی رو بکنم.

ولی خب، یه چندتا دلیل هم هست که نباید بازی کنم. یکی اینکه این بازی پر از خشونته، ولی وقتی بازی کنم، قول می‌دم آدم بدی نشم. یه دلیل دیگه هم اینه که تو بازی چیزای بدی مثل روسپی‌گری هست، ولی نگران نباش، من نمی‌رم دنبال این چیزا. اگه لازم باشه، می‌تونم ازت اجازه بگیرم که برم توی کلوپای رقص یا جاهای این مدلی تو بازی. مواد مخدر هم تو بازی هست، که اونم بده. من می‌دونم وقتی سیگار یا ماری‌جوانا می‌کشی چه اتفاقی می‌افته، ولی خیالت راحت، هیچ‌وقت از این چیزا استفاده نمی‌کنم، حتی اگه بهم پول بدی! امیدوارم با این حرفام بتونم قانعت کنم که بذاری من GTA Vice City رو بازی کنم.

دوستت دارم،
بن

..

View attachment 379872
GTA VC زندگی بود. این بنده خداها اون زمانا برخلاف ما عناوین رو ارجینال بازی می کردن و چون تقریبا هم سنوسال بودن دستشون توی جیب باباهامون بود، اون موقع هر عنوان جدیدی میومد با پول توجیبیمون خریداریش می کردیم، مشکل یا بهتره بگم سد راه ما فقط خرید کنسول بود، اکثرا هم نه بخاطر هزینش، اعتقاد داشتن از درسومشق بچه میوفته یا تلویزیون خراب می شه، بابای خودم سگا رو خودش برام خرید، ولی وقتی نوبت به کنسول های دیگه و نقطه عطف زندگیم PS1 رسید نه خیلی ولی تا حدودی مخالف بود، داداش بزرگم هوامو داشت؛ کنسول فت رو هر هفته از رفیقش می گرفت (دمش گرم رفیقش هنوزم دعاش می کنم!) میاورد من آخر هفته بازی کنم، وقتی می برد کنسول رو دپرس می شدم و واقعا هم حالم خراب می شد، چندی نگذشت که با برادرم بدون اطلاع قبلی صبح رفتیم بازار کنسولو خرید بابام هم TV دیگه که 14اینچ RFخور بود رو گذاشت تو اتاق، من نوبت عصر بودم مرگم بود برم مدرسه! خودت می دونی اگر نمی رفتی یا بدون گواهی می رفتی شتک می شدی، داداش می گفت برو مال خودته! گفتم تا بعدازظهر می میرم :)) حالا اینا رو گفتم اینم بگم من همیشه چند تا مموری تو کیفم بود، مموری دریمکست هم داشتم 7هزار تومن خریدم توی کلوب/کلاب برای بازی های مختلف از مموریام استفاده می کردم. هنورم یادم مونده داینو کرایسیس رایت مالزی اونموقع قیمتش بود 700 تک تومنی، پشت مشکیش 1200تومن. کجایی جوانی..

آخرین ویرایش:

View attachment 379870

بابا جون،

دوستت دارم،
بن

..

View attachment 379872

دقیقا هم سن من هست اما دیگه ما اجازه لازم نداشتیم چون کلا باید یواشکی بازی میکردیم

• Like
Reactions: Thundersky
استراوس زلنیک در پاسخ به سوال آیا GTAVI از سیاست 80 دلاری پیروی می‌کند گفت:

" در مبحث قیمت‌گذاری، واضح است که ما در کنفرانس گزارش مالی، درباره قیمت‌گذاری خاصی صحبت نمی‌کنیم. قیمت نهایی توسط لیبل (راکستار و 2K) تعیین می‌شود"

" در پاسخ به سوال شیوه قیمت گذاری GTAVI، ما مدت‌هاست که قیمت‌گذاری متغیری داشته‌ایم و همانطور که قبلاً گفتم، می‌خواهیم روی ارزش تمرکز کنیم. ما می‌خواهیم ارزشی بسیار، بسیار بیشتر از آنچه مصرف‌کننده می‌پردازد، به او ارائه دهیم. این وظیفه ماست، ما باید این کار را انجام دهیم. و تمرکز ما روی همین است، نه روی قیمت نهایی"

پ.ن:
شاید زلنیک زیرکانه عمل کنه و فعلاً به دنبال بازی‌های ۸۰ دلاری نره و فعلا می‌خواد ببیند عناوین ۸۰ دلاری در بازار چه عملکرد و بازخوردی دارند. مثلا درخواست ۸۰ دلار برای یک عنوان ورزشی 2K خیلی زیاده... که ممکنه حتی فروش رو مختل کنه و مشتریان رو ازش زده کنه.
با این حال، فعلا سخت می‌شه گفت GTA VI رو چطور قیمت‌گذاری خواهند کرد ولی احتمال اینکه همون ۷۰ دلار بمونه زیاده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or