گفتم یه جای کار میلنگه ها :dرفيق اينا رو كه خيلي وقته منتشر كرده )
از ده سال هم گذشته
البته تخفيف خورده
گرون تر بود قبلاً
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
اگر احله مولتی هستی که 100%سلام یه سوال
من بخش داستانیشو تو نسل قبل بازی کردم
ارزش داره بازی رو واسه مولتیش بگیرم؟
تو مولتیش چه کارایی باید کرد جریانش چیه؟؟میشه یکی کامممممل توضیح بده
میدونم کارای مختلف می کنناگر احله مولتی هستی که 100%
مولتیش توی همون نقشه با یه سری Player دیگه یا دوستان join میشی برای کارای مختلف و مرحله و hiest و ... و ... اینا داره . کلا درصده فانش خیلی خیلی بالاست .
من خودم بخشه single رو روی 3 تموم کردم ... الانم نسخه 4 رو بیشتر به خاطره مولتیش دارم میگیرم ...
البته جا داره single هم دوباره رفت با این همه پیشترفتهایی که حاصل شده از نظره تکنیکی
اگر احله مولتی هستی که 100%
مولتیش توی همون نقشه با یه سری Player دیگه یا دوستان join میشی برای کارای مختلف و مرحله و hiest و ... و ... اینا داره . کلا درصده فانش خیلی خیلی بالاست .
من خودم بخشه single رو روی 3 تموم کردم ... الانم نسخه 4 رو بیشتر به خاطره مولتیش دارم میگیرم ...
البته جا داره single هم دوباره رفت با این همه پیشترفتهایی که حاصل شده از نظره تکنیکی
مثلا میری با رفیقات سوار تانک میشی میری تو شهر کل شهر رو به f**k میدی!!!!میدونم کارای مختلف می کنن
الان از من بپرسن مولتی cod چه جوریه می گم میری با ذوستات کارای مختلف می کنی
یا از من بپرسن مولتی assassin چه جوریه میگم می ری کارای مختلف می کنیبا دوستات
یه ذره جزیی تر می شه توضیح بدی ممنون
~_~میدونم کارای مختلف می کنن
الان از من بپرسن مولتی cod چه جوریه می گم میری با ذوستات کارای مختلف می کنی
یا از من بپرسن مولتی assassin چه جوریه میگم می ری کارای مختلف می کنیبا دوستات
یه ذره جزیی تر می شه توضیح بدی ممنون
میگم نسخه PS4 چیت هم داره؟:d GTA اصلا بدون چیت نمیشه لا مصب!
بزنی تروفی رو نمیده دیگه ؟
این پولی که میده ذره ای بهت حال نمیده :d + به خاطر این مقدار میخوای 50 گیگ دانلود کنی ؟ :dمیگم دوستان 300 هزار دلار تو قسمت انلاین پوله زیادیه ؟ یعنی راحت میشه بدست اورد یا نه خیلی سخته بدست اوردین این مبلغ پول ؟
اخه میخوام بدونم اگه زیاده پری اودر کنم .
میگم دوستان 300 هزار دلار تو قسمت انلاین پوله زیادیه ؟ یعنی راحت میشه بدست اورد یا نه خیلی سخته بدست اوردین این مبلغ پول ؟
پول تو بازی جز خریداسلحه کار دیگه ای هم داره؟
میگم دوستان 300 هزار دلار تو قسمت انلاین پوله زیادیه ؟ یعنی راحت میشه بدست اورد یا نه خیلی سخته بدست اوردین این مبلغ پول ؟
×_×پول تو بازی جز خریداسلحه کار دیگه ای هم داره؟