Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
سلام یه سوال
من بخش داستانیشو تو نسل قبل بازی کردم
ارزش داره بازی رو واسه مولتیش بگیرم؟
تو مولتیش چه کارایی باید کرد جریانش چیه؟؟میشه یکی کامممممل توضیح بده

سلام یه سوال
من بخش داستانیشو تو نسل قبل بازی کردم
ارزش داره بازی رو واسه مولتیش بگیرم؟
تو مولتیش چه کارایی باید کرد جریانش چیه؟؟میشه یکی کامممممل توضیح بده
اگر احله مولتی هستی که 100%
مولتیش توی همون نقشه با یه سری Player دیگه یا دوستان join میشی برای کارای مختلف و مرحله و hiest و ... و ... اینا داره . کلا درصده فانش خیلی خیلی بالاست .
من خودم بخشه single رو روی 3 تموم کردم ... الانم نسخه 4 رو بیشتر به خاطره مولتیش دارم میگیرم ...
البته جا داره single هم دوباره رفت با این همه پیشترفتهایی که حاصل شده از نظره تکنیکی

مولتیش توی همون نقشه با یه سری Player دیگه یا دوستان join میشی برای کارای مختلف و مرحله و hiest و ... و ... اینا داره . کلا درصده فانش خیلی خیلی بالاست .
من خودم بخشه single رو روی 3 تموم کردم ... الانم نسخه 4 رو بیشتر به خاطره مولتیش دارم میگیرم ...
البته جا داره single هم دوباره رفت با این همه پیشترفتهایی که حاصل شده از نظره تکنیکی
میدونم کارای مختلف می کنن
الان از من بپرسن مولتی cod چه جوریه می گم میری با ذوستات کارای مختلف می کنی
یا از من بپرسن مولتی assassin چه جوریه میگم می ری کارای مختلف می کنیبا دوستات
یه ذره جزیی تر می شه توضیح بدی ممنون

دادا مولتی بازی heist نداره ولی راک استار از زمان ریلیز انلاین قولشو داده ولی خبری نی!!8-|
اگه هم خلاقیت نداشته باشی حتی انلاینشم مفت نمی ارزه ولی با خلاقیت سینگلشم جالب میشه

- - -ویرایش - - -

مثلا میری با رفیقات سوار تانک میشی میری تو شهر کل شهر رو به f**k میدی!!!!:دی:دی
یا مثلا میری سوار هواپیمای مسافربری میشی با رفیقات شاخ به شاخ میشی!!!
کلا خلاقیت میخواد

~_~
cod که مد داره مشخص .. کارای مختلف کجا بود
اما online این بازی کلا باز هست . حالا میخوای بری سراغه mission ها و race و مدها یا میخوای همینطوری گشت بزنی و ... انتخاب زیاد هست D: .
AC که مولتیش جوکه×_× :-s

دوستان یک خبری هم بدم ، پس از ریلیز بازی یک تاپیک ایجاد میشه با نام GTAV SHARING . اینجا شما میتونید لینک اینستاگرامتونو یا ویدئوهای خودتونو ، حتی موزیکهایی که از XMB در بازی گوش میدید رو با هم به اشتراک بزارید .

بهترین عکسها و ویدئوها توسط من تدوین میشه و در صفحه فیسبوک راک استار و همینطور یوتیوب به اشتراک گذاشته خواهد شد .

آخرین ویرایش:
میگم دوستان 300 هزار دلار تو قسمت انلاین پوله زیادیه ؟ یعنی راحت میشه بدست اورد یا نه خیلی سخته بدست اوردین این مبلغ پول ؟ :-?

اخه میخوام بدونم اگه زیاده پری اودر کنم .

میگم دوستان 300 هزار دلار تو قسمت انلاین پوله زیادیه ؟ یعنی راحت میشه بدست اورد یا نه خیلی سخته بدست اوردین این مبلغ پول ؟ :-?

این پولی که میده ذره ای بهت حال نمیده :d + به خاطر این مقدار میخوای 50 گیگ دانلود کنی ؟ :-s :d
اصلا انلاینش یجوریه آدم خودش دوست داره بره جون بکنه یه لقمه نون حلال در بیاره :d

تو 360 اوایلش پول دراوردن خیلی اسون بود بعد یه اپدیت داد واقعا سخت شد پول دراوردن اکثر میشن هاش 1000$ میداد حالا خودتون حساب کنید

پول تو بازی جز خریداسلحه کار دیگه ای هم داره؟

:|:|:|
خرید ماشین-خرید کلاب و شغل های مختلف-خرید لباس-اسپرت ماشین و ....

- - -ویرایش - - -

آنلاینش یجوریه که مجبورت میکنه cash card بخری

پول تو بازی جز خریداسلحه کار دیگه ای هم داره؟
×_×
به خاطره همون گفتم "کارهای مختلف"
حتی خونم میشه خرید ...
کلا خیلی کارا میشه توش کرد که نمیشه لیست کرد توی 1-2 خط .
gta بازی نیست که ادم ازش به سادگی بگذره .... شک هم نمیشه کرد که بهش مثلا خوب هست یا بد هست D: پس جای نگرانی نداشته باشه . خودت میخری میبینی چقدر باحاله مولتیش. هم تنهای هم دسته جمعی با دوستا خیلی حال میده ...

18 november دیگه چیزی نمونده ×_× منم نسخه فیزیکی رو پیش خرید کردم :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or