Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
آیییییییییییی قلبم خدایااااااااااااااااااااااا راکستار چی کار کردهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه آقاااااا حلالشون بشه یه ماه قبل پری اوردر کردم راستی بچه ها شایعه این که بازی زود تر میار اوج گرفته چون راک استار سرور های جی تی ایو واسه اماده سازی برا نسل 8 بسته احتمالا جریانی هست

آیییییییییییی قلبم خدایااااااااااااااااااااااا راکستار چی کار کردهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه آقاااااا حلالشون بشه یه ماه قبل پری اوردر کردم راستی بچه ها شایعه این که بازی زود تر میار اوج گرفته چون راک استار سرور های جی تی ایو واسه اماده سازی برا نسل 8 بسته احتمالا جریانی هست

هایپ نکنید تورو خدا من قلبم ضعیفه :دی
بخدا همه ارزومونه زودتر بیاد ولی خب هایپ نکنیم که اگه نیومد به ف ا ک نریم :دی
البته مطمین باشید حداقل 2-3 روز زودتر از تاریخ عرضه توی بازار پیدا میشه بعله :)

من نمیتونم چون پری اوردر کردم دقیق روزی که مشخص کرده باید بازی کنم حالا مثلا کال اف تو باز بچه ها میگفتن هست اما من نمیتونم چون پری کردم

من هنوز مشکل دارم برای پیش خرید برام ایمیل هم اومده که شما پیش خرید کردید ولی توی استور میزنم روی پیش خرید ارور میده

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

من هنوز مشکل دارم برای پیش خرید برام ایمیل هم اومده که شما پیش خرید کردید ولی توی استور میزنم روی پیش خرید ارور میده

ایمیل اومده خیالت راحت باشه :>

این که ميزني یعنی ساعت و روز باقیمانده را پاينش نشون نميده و ارور میده:-/

منم pre order کردم
ادد کنید بیام شهرو به..... ببریم:D
PSn:Mehdialcapon
اکانت social club بسازید تا اد بشید . حتما از بخش لینک دهی اکانت psnتونو بهش بدید . صفحات قبل آموزشش هست .

به همون تاریخ 18 روز دیگه نسخه دیجیتالی میاد . فیزیکیشم طبق معمول ...

شاید یکی از دلایلش اینه که ایران نیستی شروین . مطمئنم اگه ایران بودی به این مشکلی که داری میگی خودت میخندیدی ! . ما کارت psn میخریم میگه استفاده شدست !!! . بعد با هزار بدبختی تعویضش میکنیم reedeem cod رو میزنیم پیغام میاد چند بار که کانکشنتون reade ، بعد کلی کلنجار رفتن قبول میکنه و تازه مشکلات تو برامون بوجود میاد که میگیم خدا رو شکر !!! . کلا نصف عمر من توی سرعت اینترنتو پینگ کم شده :|

فکر کنم بشه :-/

والا تو منابع خارجی نوشته از x360 به ps4 و از ps3 به x1 قابل انتقال هست و طبعا بلعکس اما خواستم مطمئن شم آخه من از دانیال نوروزی آمار گرفته بودم گفت میشه اما اینجا خوندم که از ps3 به 4 مشکوک شدم و حقیقتش ترسیدم :|

حالا این که میگن ۲۷ آبان میاد . کی به تهران میرسه ؟

ممولا بازی ها دو سه روزی زودتر تو بازار ایران میان از این نظر ناراحت نباشید

دوستان نسخه خاصی روز های اول ازش قرار نیست بیاد ؟ اسپشیالی چیزی ؟

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or