فقط دبه نکنن پیش خرید رو اون 300 تا پول بونس نپره
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
آیییییییییییی قلبم خدایااااااااااااااااااااااا راکستار چی کار کردهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه آقاااااا حلالشون بشه یه ماه قبل پری اوردر کردم راستی بچه ها شایعه این که بازی زود تر میار اوج گرفته چون راک استار سرور های جی تی ایو واسه اماده سازی برا نسل 8 بسته احتمالا جریانی هست
من نمیتونم چون پری اوردر کردم دقیق روزی که مشخص کرده باید بازی کنم حالا مثلا کال اف تو باز بچه ها میگفتن هست اما من نمیتونم چون پری کردمهایپ نکنید تورو خدا من قلبم ضعیفه
بخدا همه ارزومونه زودتر بیاد ولی خب هایپ نکنیم که اگه نیومد به ف ا ک نریم
البته مطمین باشید حداقل 2-3 روز زودتر از تاریخ عرضه توی بازار پیدا میشه بعله![]()
من هنوز مشکل دارم برای پیش خرید برام ایمیل هم اومده که شما پیش خرید کردید ولی توی استور میزنم روی پیش خرید ارور میده
فکر کنم بشهدوستان انتقال سیو از روی x360 به ps4 از طریق سوشیال امکانپذیر نیست !؟![]()
25حالا این که میگن ۲۷ آبان میاد . کی به تهران میرسه ؟
اکانت social club بسازید تا اد بشید . حتما از بخش لینک دهی اکانت psnتونو بهش بدید . صفحات قبل آموزشش هست .منم pre order کردم
ادد کنید بیام شهرو به..... ببریم
PSn:Mehdialcapon
به همون تاریخ 18 روز دیگه نسخه دیجیتالی میاد . فیزیکیشم طبق معمول ...هایپ نکنید تورو خدا من قلبم ضعیفه
بخدا همه ارزومونه زودتر بیاد ولی خب هایپ نکنیم که اگه نیومد به ف ا ک نریم
البته مطمین باشید حداقل 2-3 روز زودتر از تاریخ عرضه توی بازار پیدا میشه بعله![]()
من هنوز مشکل دارم برای پیش خرید برام ایمیل هم اومده که شما پیش خرید کردید ولی توی استور میزنم روی پیش خرید ارور میده
فکر کنم بشه![]()
حالا این که میگن ۲۷ آبان میاد . کی به تهران میرسه ؟