Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
بعضی از دوستان گفتن واسه ps4 دوهفته زودتر میاد! پس چی شد؟
بعضی از دوستان علم غیب که ندارن!
یک فروشگاه تاریخ انتشار بازی رو دو هفته زودتر زد منابع خبری گفتند احتمال داره بازی 2 هفته زودتر عرضه بشه. شایعه اش زیاد قوی نبود و تا به اینجای کار هم که دیگه مشخصه تنها یک اشتباه بود.

بعضی از دوستان علم غیب که ندارن!
یک فروشگاه تاریخ انتشار بازی رو دو هفته زودتر زد منابع خبری گفتند احتمال داره بازی 2 هفته زودتر عرضه بشه. شایعه اش زیاد قوی نبود و تا به اینجای کار هم که دیگه مشخصه تنها یک اشتباه بود.

فروشگاه نبود من همون اول پری اوردر کردم بازی رو به 3 نوامر پری اوردر زده بود حتی تو بونوس هاش نوشته باود اگه تا 3 پری اوردر بکنین خلاصه بعد عوضش کردن یه 43 روز اضافه شد ممکنه هم بشه هم نشه معلوم نیست

فروشگاه نبود من همون اول پری اوردر کردم بازی رو به 3 نوامر پری اوردر زده بود حتی تو بونوس هاش نوشته باود اگه تا 3 پری اوردر بکنین خلاصه بعد عوضش کردن یه 43 روز اضافه شد ممکنه هم بشه هم نشه معلوم نیست
گفته اگر تا 3 نوامبر پیش خرید کنید این مبلغ پول آفلاینو آنلاینو بهتون میده . همین الانم تو BONUSهاش هست . شما اشتباه برداشت کردی .

اﺣﺴﺎﺱ ﻣﻴﻜﻨﻢ ﺯﻣﺎﻥ ﺩاﺭﻩ ﻛﻨﺪ ﭘﻴﺶ ﻣﻴﺮﻩ.ﻻﻣﺼﺐ ﺑﺮﻭ ﺧﺐ.اﺯ ﻳﻪ ﻃﺮﻓﻢ ﻣﻴﺎﻥ ﺗﺮﻡ ﺩاﻧﺸﮕﺎﻩ ﻫﺴﺖ.ﻣﻐﺰﻡ ﻣﻴﮕﻪ ﺯﻣﺎﻥ ﻧﺮﻭ. ﺩﻭﮔﺎﻧﮕﻲ ﭘﻴﺶ اﻭﻣﺪﻩ.ﻳﻪ ﻃﺮﻑ اﻣﺘﺤﺎﻥ ﻳﻪ ﻃﺮﻑ ﺟﻲ ﺗﻲ اﻱ.
ﻣﻴﮕﻢ ﻣﻮﻟﺘﻴﺶ ﺟﻮﺭﻱ ﻫﺴﺖ ﻛﻪ ﺑﺸﻪ ﺑﺎ ﻳﻪ اﻛﺎﻧﺖ ﺯﺩ?ﭼﻮﻥ ﻣﻦ ﺑﺨﺎﻃﺮ ﺩاﺳﺘﺎﻥ ﺷﻴﺮﻳﻨﮓ ﺩﻱ اﻛﺘﻴﻮ ﻛﺮﺩﻡ. ﺩاﺩاﺷﻢ ﺑﺎﻳﺪ ﺑﺎ اﻛﺎﻧﺖ ﻣﻦ ﻣﻮﻟﺘﻲ ﺑﺰﻧﻪ.اﻟﺒﺘﻪ اﻓﻼﻳﻨﻮ ﺑﺎ اﻛﺎﻧﺖ ﺧﻮﺩﺷه.ﺣﺎﻻ ﻣﻮﻟﺘﻴﺶ ﺟﻮﺭﻱ ﻫﺴﺖ ﻛﻪ ﺑﺸﻪ ﺩﻭ ﻧﻔﺮ ﺑﺎ ﻳﻪ اﻛﺎﻧﺖ ﺯﺩ?ﺷﺨﺼﻴﺖ ﺭﻭ ﻫﺮﺑﺎﺭ اﻧﺘﺨﺎﺏ ﻣﻴﻜﻨﻴﻢ?ﻛﻼﻫﻤﻮﻥ ﻧﺮﻩ ﺗﻮ ﻫﻢ ﺳﺮ ﺷﺨﺼﻲ ﺳﺎﺯﻱ ﻫﺎ.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or