اخه اصلا اون صفحه نمیاد. همیشه فری مود میزنم. ولی این دفه اصلا مینوشت rockstar servers are down. توی سایت راکستار چک کردم مشکلی نبود.باید چند بار امتحان کنی اگر وصل نشد dns بزن
سعی کن همیشه یا join free mode بشی یا بری تو قسمت استوری بعد از اونجا سوییچ اکانت کن رو کرکتر انلاینت
بازی متاسفانه با نت تایپ اوپن مشکل داره با نت خونه نمیاد چون نت تایپت اوپن هستاخه اصلا اون صفحه نمیاد. همیشه فری مود میزنم. ولی این دفه اصلا مینوشت rockstar servers are down. توی سایت راکستار چک کردم مشکلی نبود.
گوشیو هات اسپات کردم درست شد. اینترنت خونه پیشگامانه. قبلا با همون بازی میکردم الان نمیدونم چی شده! اینقدر منتظر بودم برای این هفته. Tuner contracts دو برابر شده! خیلی فاز میده.
والا من که دیروز هرکاری کردم نتونستم وصل بشم الان یه دوهفته ای هست که نمیتونم بازی کنمخب دوستان ظاهرا مشکل انلاین باز ی فعلا حل شد رو ps5
منم نمیتونم آنلاین بازی کنم ارور میده انگار از داخل فیلترش کرد dns هم جواب نداد بیخودی پول دادم خریدموالا من که دیروز هرکاری کردم نتونستم وصل بشم الان یه دوهفته ای هست که نمیتونم بازی کنم
دمت گرم حل شددوستان واس انلاین بازی کردن
dns
178.22.122.100
سپس وارد قسمت استوری بازی بشید دکمه pause بزنید برید تو تب انلاین بزنید جوین انلاین از main menu بازی اقدام نکنید
من دارم بازی میکنم مشکلی ندارم
نسخه نسل 9
ایکس باکس سری ایکس
نه دیگه رفیق اون ۴ میل همون دفعه اول هستش دیگه الان باید از صفر شروع کنیدمت گرم حل شد
ببین یه سوال من اول که وارد شدم ۴ میلیون داد گفت پایگاه و ماشین بخر بعد داداشم رفته اون کارکتر رو پاک کرده یدونه جدید ساخته دیگه ۴ میلیون رو نداده و پایگاه نداریم دیگه
یعنی دیگه رو اکانت خودم نمیتونم شخصیت جدید بسازم ۴ میلیون بده ؟؟
ای بابا چه اشتباهی کردیمنه دیگه رفیق اون ۴ میل همون دفعه اول هستش دیگه الان باید از صفر شروع کنی
یه اکانت دیگه باید بسازی متاسفانهای بابا چه اشتباهی کردیم
اگر رو همون اکانت یه ایمیل دیگه بدم چی؟؟