سلام.سلام
دوستان من تو مرحله ای که باید سه نفر رو بکشم گیر کردم،اون اولی که هیکلی هست کشتم،دومی هم کشتم،پیش نقطه سومی که قرمز رنگ هست میرم ولی تو اون نقطه کسی نیست بکشم،لطفا راهنمایی کنید
سلام
دوستان من تو مرحله ای که باید سه نفر رو بکشم گیر کردم،اون اولی که هیکلی هست کشتم،دومی هم کشتم،پیش نقطه سومی که قرمز رنگ هست میرم ولی تو اون نقطه کسی نیست بکشم،لطفا راهنمایی کنید
یه challenge هست به نام mastermind که 10m میده اگر از اول hiest رو شروع کنید با یه تیم بدونه مردن روی Hard به ترتیب میتونی 12m به جیب بزنی البته اون ۲m خودش ۲ تا challenge یکیش loyality هست که باید با یه اعضا بدون اینکه به Hiest کس دیگه ای برن یکی دیگه هم First Time هست !چطور میشه توی بخش مولتی پلیر پول زیادی رو بدست اورد ؟ مثلا Heist رو چطور باید انجام داد ؟ نشکر :d
خوب دیروز تا ساعت 2 امروز هواپیماهای ELITAS 25٪ تخفیف خوردن مسابقات هوای و چتر نجات دابل آرپی و دابل مانی بود
از ساعت 2 امروز هم LEGENDRY SPORT 25٪ تخفیف خورده مسابقات ریس هم دابل مانی و دابل آر پی شده تا 2 فردا ظهر
فردا از ساعت 2 هم یا یه قایق 1 میلیونی 25٪ تخفیف میخوره یا کله قایقا ها و زیر دریای تو بازی 25 ٪ تخفیف میخوره + مسابقات دریای 2RP تا 2 روز بعدش
روز بعدش هم WARSTOCK ها 25 ٪ تخفیف میخوره مسابقات DEATHMATCH هم دابل مانی و دابل آرپی میشه تا 24 ساعت
(من خودم DODO تا حالا خریدم )
اگه همه وسایل دریای هم تخفیف بخوره فردا زیر دریای و خریدم
زیر دریایش چینیه تا یه حد میری زیر آب هشدار میدهزیر دریایی به درد میخوره؟
فرعی ها علامت سوال هستسلام
دوستان بنده تازه بازی رو گرفتم
میخواستم ببینم چطوری میشه تشخیص داد که مرحله بازی فرعی هست یا اصلی از روی نقشه؟؟
یعنی روی کدام علامت ها که رو نقشه هست باید برم؟؟؟
علامت های رو نقشه کلا چی هستن؟؟
مثل L یا ؟ یا f
پس من خیلی شانس اوردم چیزیش گلیچ نشد ، خیلی راحت پلات کردم ! فقط وقت گیره و حوصله میخواد !سخت تو کار پلات کردن بازی هستم
نزدیک به 1 سال طول کشید تا اینجا از بس لعنتی گلیچ میشدن تروفیها
Gesendet von meinem SM-N910F mit Tapatalk
اره با آپدیتها حل شد من پیش خرید کرده بودم سرعع شروع کردم بدون سیو پشتیبانی کالکت کردن زباله های هسته ای زیر آب و پرش ها هر دو رو کامل گرفتم ولی تروفی نداد الان واسه همین دو تا برنز دارم بازی رو از اول میرمپس من خیلی شانس اوردم چیزیش گلیچ نشد ، خیلی راحت پلات کردم ! فقط وقت گیره و حوصله میخواد !
از همه سخت تر اون Knife Flight ها ۵ تا اخرشه ۳ ۴ روز روشون گیر کرده بودم !اره با آپدیتها حل شد من پیش خرید کرده بودم سرعع شروع کردم بدون سیو پشتیبانی کالکت کردن زباله های هسته ای زیر آب و پرش ها هر دو رو کامل گرفتم ولی تروفی نداد الان واسه همین دو تا برنز دارم بازی رو از اول میرم
Gesendet von meinem SM-N910F mit Tapatalk