گرفتی به سلامتی $10 رو؟ :d
نه به پاس کامل نبودن LOYALTY و ALL IN ORDER اگه اشتباه نکنم 12 یا 12/5 میلیون دلار گرفتم که با 3 میلیون دلاری که داشتم از (قدیم 6 میلیون بود شد 3 تومن ) شد سر جمع 15920000 $
چلنج هم اونقدر میگفتن سخت نبود
فقط واسه اونای که آشنایت نداشتن اولش رفته بودن سخت بود
متاسفانه 1-2 ماه پیش بعدی که شما ها رفتین من هم با چند نفر یه تیم تشکیل دادم رفتیم تا ستاپ استیشن که رفتم مشکلی نبود تا این که ما دو تیم شدیم یکی پلیس یکی کارگو و ما که کارگو بودیم ماشین و از کشتی ورداشتیم یه باگ خورد ماشینهای که دنبالمون بودن یکی شون اشتباهی رفت یکی از پلیسا رو زد و کشت
بعد این بود که 3 ساعت بعدش تو کتمون نمیرفت باخت یه دور دیگه رفتیم اینبار تو فایینال پریسون بریک موقعی که از هواپیما میپری تو ساحل یکی از بچه ها مثلث و زد سوار هلیکوپتر شه کاراکترش اومد از پشت هلیکوپتر بره اونور سوار شه خورد به پره عقب بوزارد و مرد و دوباره چلنج نابود شد
تا این که یکی از بچه ها 3-4 روز بعد 2RP هایست پسیفیک استاندارد گفت آقا میخوام چلنج برم منم قبول کردم گفتم جمعه بریم اونم گفت نه الان هیچی خلاصه نرفتن ما همانا چلنج و با موفقیت تمام کردن همانا قبلش هم شنیده بودم 1-2 گروه دیگه ایرانی رفته بودن
تا این که 4-5 روز پیش به فکر چلنج افتادم خودم هم LEADER شدم یه تیم جمع کردم و پریروز رفتیم تا ستاپ هایدرا با برنامه پیش رفتیم دقیق سر هایدرا که شب هم بود سر یه اشتباه من و یکی از بچه ها که پشتم بود من ندیدم به علت اینکه یه موشکل پشتم بود اومدم آنلاوگ دادم پایین که یه FLIP بزنم رو 275 درجه دورو زدم رفتم تو تو جت پشتی دوتامون ترکیدیم ( متاسفانه باید همونجا لفت میدادم قبل دور زدن )
تا این که شب شد یکی از بچه ها رفت با یه عده چلنج وقتی هم من تو پارتیش بودم هی میگفت شما NOOB اید و من خوبم و....(البته چلنجشون با شکست همراه بود ) ( تا حالا تو GTA کسی بهم نگفته بود NOOB ای همه تعریف میکردن خصوصآ تو LTS ها و هایستا و DEATHMATCH ها و اولین بار بود یکی میگفت بهم NOOB اونم کی ؟ کسی که با کشتن 5/500 نفر KILL RATIO ش 1.61 اونم فقط پارکورای که فقط خودش بلده بره بالا بدست اومده یه با کاور گرفتن تو خونه FRANKLIN و گیلچ سقف رسیده اینجا اومده منی که از 360 اومدم اینجا تا 1 ماه پیش نه کاری به KILL RATIO م داشتم نه میدونستم چنتا کشتم که دیدم یه ماه پیش 6 هزار نفر و کشتم الان 8000 نفر و کشتم KILL RATIO 1.44 ه تازه بماند همیشه من و ایتو فرانکلین هوس با هم میفتادیم و من همیشه با ASSULT SHOTGUN میرفتم آقا پایی با RPG کمپ میکرد (البته خودم و یکی دیگه بچه های همین سایت مقصریم که همچین ماری و تو آستینمون بود پررورش دادیم اون موقع که آقا لولش 30 بود من 100 بودم هیچی بلد نبود چمو خم بازی و بهش یاد دادیم الان هم با لول 190 که هنوز 50-60 لول با من فاصله داره زبون درازی هم میکنه حداقل احترام تو بازی حالیت نیست احترام سنو نگه داد 7 سال ات بزرگترم ( بی صبرانه منتظرم تو یه بازی دیگه دهنت و سرویس کنم خصوصآ اگه اون بازی FIFA باشه) باید مثه بقیه ولش میکردم تو LS تا خودش چم و خم بازی و بفهمه و اینقدر سری LVL UP نشه , مطمئنن فردا روزی هم لولش از من رد کنه بره رو 270-280 دیگه مارو نمیشناسه )
حرفای این یارو تا ساعت 4 صبح تو گوشم بود خواب نمیرفتم اینقدر حرفاش بهم انرژی داد که نگو هی میگفتم که ما نوبیم نه؟!!! نشونت میدم فردا با یک نفر تغییر اضافه کردن یه نقر دهه 80 که شد گروهمون ( من خودم 71 و یه 77 و دوتا دهه 80 ) چلنجو از ساعت 1 ظهر تا 23 شب رفتیم که نه مردیم فقط یکی یه بار بابت LAG لفت خورد منم تو ستاپ بایک پسیفیک استاندارد (آخرین ستاپ) چون یکی از موتور بچه ها دود کرده بود ( از سمت پارک رفتیم ) نمیتونست تند بره و همینطور یکی از بچه ها یه خیابون و اشتباه پیچید (4 تا موتور و ون مریودر گرفته بودنش با شاتگان میزدنش من اومدم برگردم که 2 تا موتوری اومدن سمتم با شاتگان جونمو قرمز کردن شانس اوردم LEFT دادم )
کلآ نه ما مردیم نه RESTART کردیم نه CLOSE APP دادیم فقط یه بار من از عمد لفت دادم یکی هم یه بار واسه ;LAG لفت خورد
(حالا نکته جالب این بود اون بابای که گفت NOOB اید تیمشون با CLOSE APP شن هم نتونست چلنج بره CLOSE APP کنی به گفته خودش چلنج از بین نمیره (من تست نکردم بدونم ) ولی افتخار میکنم بدون CLOSE اپ هم ما رفتیم با این که میدونم اینجا سروکلش پیدا نمیشه فقط میخوام بگم حالا معلوم شد کی NOOBE مای که بدون CLOSE APP رفتیم یا شمای که همون پریسون بریکی که یکیتون مرد CLOSE APP کردید )
و نکته جالبی این بود بعدش اون یارو اومد تو پارتی ما فکش قفل شده و بعد رفت آفلاین شد و دوباره ساعت 2 صبح از حرص پا شد با یه گروه دیگه چلنج رفت (فکر کنم بار 3مش بود داشت تو این 2 روز چلنج میرفت ) و دیگه نمیدونم انجامش داد یا نه
- - -ویرایش - - -
اين آپديت جديد شامل چى ميشه ؟
یه سری چلنج که تو سشن اتفاق میفته که البته به پاس اینترنت فوق قوی ایران اگه سشن شلوغ باشه لگ میبینی
وسیله جدیدی هم اضافه نشده خود راکستار گفته در آینده وسایل و لباس جدید اضافه میشه که احتمالآ میره یا آبان یا کریسمس
فقط تنها مسئله اینه که من EDITOR و ندیدم