امشب میرم ببینم چه مدلیاست... بازیو رو نسل هشت ندارم البته
بریم حاجی الان پایم... mission بریم... من فقط مجبور شدم کاراکتر جدید بسازم:/منم ن7م . تایپیکای دیگه خلوت بود اینجا پرسیدماگه 360 بازی میکنی ادد کن منو پس
تغریبا از پستت سر در نمیارم ولی ...دوستان بازي ها وقتي پول انلاين ميگيرين ازش چجور اضافه ميشه؟؟ چون من تو همه بازي ها اين مشكل رو داشتم تو crew تو gta خواستن بدونم راهش چيه و اينكه ممكنه واسه لحاظ كرردن پول ها تو بازي ها نياز باشه ...شكن برم زماني كه ميخوام بازي كنم و پولي كه خريدم از استور رو فعال كنم..
اينم بگم كه من كد انلاين ٥٠٠٠٠٠ تا نزدم كه وسطاي بازي بياد مستقيم addon ميگيرم... ممنون ميشم يه راهي بگين چون حدود ٢٠ دلار پول واسه پول انلاين واه دو بازيم دادم و هنوز تو هيچكدوم اضاف نشد...![]()
دفعه اول 1.5 گیگ فک کنم داره اما ازدفعه های بعد که اپدیتش میره توی download list کمتره ...چقدر اپدیت داره
برای اولین بار؟
برای آنلاینش پولت توی بانکه 800000 چوق . برای سینگل باید option بزنی توی بازی بری به قسمت استور . اونجا . یک قسمت cash هست که با رفتن روش میبینی یه پک 500000 تایی freeه . دانلودش میکنی .دوستان بازي ها وقتي پول انلاين ميگيرين ازش چجور اضافه ميشه؟؟ چون من تو همه بازي ها اين مشكل رو داشتم تو crew تو gta خواستن بدونم راهش چيه و اينكه ممكنه واسه لحاظ كرردن پول ها تو بازي ها نياز باشه ...شكن برم زماني كه ميخوام بازي كنم و پولي كه خريدم از استور رو فعال كنم..
اينم بگم كه من كد انلاين ٥٠٠٠٠٠ تا نزدم كه وسطاي بازي بياد مستقيم addon ميگيرم... ممنون ميشم يه راهي بگين چون حدود ٢٠ دلار پول واسه پول انلاين واه دو بازيم دادم و هنوز تو هيچكدوم اضاف نشد...![]()
نپریده توی بانکه .دوستان من كد يك ميليون دلارو زده بودم و پونصد تا به سينگل اضافه شده بود بعد دو روز الان ديگه پوله نيست پريده .هيچ كاريشم نكردم چيكار بايد بكنم
Sent from my iPhone using Tapatalk
چکار کنی هوووووومممحالا چكار بايد كرد؟
Sent from my iPhone using Tapatalk