Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
گرافیکش که همون ps3 الکی خریدمش اینو 200 تا

من خودم بازی رو نخریدم ولی یکی از مغازه دار ها داشت بازی میکرد و منم یکم نگاه کردم. چنان جو برم داشت که حاضر بودم یکی از کلیه هامو بفروشم ولی این بازی رو بخرم. :d

پیشرفت گرافیکی بیشتر از این؟؟

عزیز برای مام همینطوری میشه! مشکل از بازی و راکستار هست

دوستان تو این دوسه روزه تاحالا دوبار وسز بازی این ارور ظاهر شده و بازی رو بسته!

برای شمام پیش اومده؟؟؟؟ چیز مهمیه؟؟؟؟

32br91p5ae4sv9wz2lm0.jpg
[/URL][/IMG]

عزیز برای مام همینطوری میشه! مشکل از بازی و راکستار هست

دوستان تو این دوسه روزه تاحالا دوبار وسز بازی این ارور ظاهر شده و بازی رو بسته!

برای شمام پیش اومده؟؟؟؟ چیز مهمیه؟؟؟؟

32br91p5ae4sv9wz2lm0.jpg
[/URL][/IMG]
یک زمانی توی کامپیوتر بازی میکردیم واسه خاطر کرک از این اتفاقها میوفتاد ولی الان که دیگه ارجیناله و نباید یک همچین باگهایی داشته باشه،کاش بجای برف توی آنلاين این باگهارو درست میکردن

تو افلاين هم برف مياد؟

نه فقط مولتی پلیر من دیدم میومد.

این لباسا و ماسکای کریسمس تو کدوم فروشگاه ها هست؟

ماسک که سمت چپ نقشه رو ببین نزدیک ساحل یه مغازه هست ایکونش هم ماسک هست ماسک رو اون داره. لباس رو خودم هنوز نرفتم سراغش.

این ماشین ها رو اگه کسی میدونه چطوری روش طرح میزنن بیاد بگه به ما :دی

^^
تو لس سانتوس کاستوم نیست؟ تنها جا واسه کاستوم و شخصی سازی ماشین همونجاست... من هنوز تو انلاین نرفتم اونجا ببینم چطوریه و با کاستوم ماشین تو افلاین خیلی فرق داره یا نه…

سلام شما GTA V رو به صورت انلاین هم انجام دادین؟ چون دیدم Signature تون PSN خورده ! من PS3 دارم بازی هم خیلی وقت دارم اما 2 بار موفق شدم به انلاین وصل بشم خودم فکر میکنم دستگاهم نیاز به ***** شکن داره اما تا بحال Anti Fil ......ter ندیدم واسه PS3 ! اگر وصل شدین میتونین بند را راهنمایی بفرمایین؟

- - -ویرایش - - -

قابلیت انتقال PROGRESS از ps3 ,x360
تموم اطلاعات مولتی پلیرم میاد رو 4 :x >:d
دلم برای دوستان قدیمی در مولتی پلیر تنگ شده :دی! چه زمان های خوبی داشتیم وقتی ماشین های چندصد هزاردلاری دوستان رو میترکوندم و مجبور میشدم کل پول رو بهشون برگردونم 8-| :دی ( گوجیرا :-" )
با امیرحسین هم خیلی خاطره داریم :دی ( باگ هایی که کشف میکردیم :دی )
خیلی خوشحال شدم این تایید شد :دی

من هم ps3 دارم دوست عزیز و کلا 2 بار موفق شدم به GTA V Online متصل بشم دیگه نتونستم از زمان به بعد ! همش پیغام RockStar UnAvailable خودم فکر میکنم به خاطر ***** بودن Rockstar از طرف ایران هست اگر اینجوری هست چطور میتونم مشکل رو رفع کنم بی صبرانه منتظرم که به صورت انلاین بازی کنم !

^^
تو لس سانتوس کاستوم نیست؟ تنها جا واسه کاستوم و شخصی سازی ماشین همونجاست... من هنوز تو انلاین نرفتم اونجا ببینم چطوریه و با کاستوم ماشین تو افلاین خیلی فرق داره یا نه…

نه یکی دو بار دیدم چیزی پیدا نکردم. من خودم 5-6 ماهی بود انلاین شو دیگه بازی نکرده بودم یه هفته ای هست دارم باز میرم بیشتر به خاطر اپدیت های جدید این قابلیت هم قبلا نبود تو این اپدیتا اضافه کردن مشخصه

نه یکی دو بار دیدم چیزی پیدا نکردم. من خودم 5-6 ماهی بود انلاین شو دیگه بازی نکرده بودم یه هفته ای هست دارم باز میرم بیشتر به خاطر اپدیت های جدید این قابلیت هم قبلا نبود تو این اپدیتا اضافه کردن مشخصه
امشب میرم ببینم چه مدلیاست... بازیو رو نسل هشت ندارم البته

دوستان یک عدد کلیه سالم در حد نو و آکبند ریجن 2 با بازی شما تعویض میشه......50 تومن هم سر میدم!! این بازی جزو فانتزی های منه که میدونم تا من بهش برسم سروراش آف شدن رفته!!
7btpwgousb16jchz48k1.jpg
:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or