این گلیچ هنوزم فعاله ؟ :d به خدا یه لقمه نون حلال دراوردن تو GTA Online هم کار سختیه ! باید از اقتصاد مقاومتی استفاده کنیم :d :dسلام
هرکی خواست یدون گلیج با حاله 500 هزار تایی برای انلاین
برید تو منوی انلاین
برید تو play list
برید تو challenge
برید تو 250.000
واین مرحله شروع کنید به بازی
فقد تنهایی
اخرش بهتون 500.000 هزار تا پول میده:d
مبارکتون باشه![]()
این گلیچ هنوزم فعاله ؟ :d به خدا یه لقمه نون حلال دراوردن تو GTA Online هم کار سختیه ! باید از اقتصاد مقاومتی استفاده کنیم :d :d
_______
کسی تا حالا گلیچ پیدا نکرده ؟ حسرت خریدن یدونه بوگاتی به دل موند![]()
آره خیلیاین گلیچ هنوزم فعاله ؟ :d به خدا یه لقمه نون حلال دراوردن تو GTA Online هم کار سختیه ! باید از اقتصاد مقاومتی استفاده کنیم :d :d
_______
کسی تا حالا گلیچ پیدا نکرده ؟ حسرت خریدن یدونه بوگاتی به دل موند![]()
ما لب چشمه هم بریم باید با خودمون آفتابه ببریمنه کار نمیکنه دیگه ، نهایتا ۲۰۰۰ دلار میگیری
خیر از زندگیت نبینی جوون :d حالا که جیبت پره یه 2 میلیون ترنسفر کن :d حالا 3 میلیونم شد مشکلی نیست :dآره خیلی
![]()
![]()
این گلیچ DNS چیه ؟ امکان داره امسال کریسمس هم دوباره شاهدش باشیم ؟ :d
دیشب سرورا برا من خراب بود امشب اد میکنم اینوایت میکنم :d !آقا هیشکی نیست بیاد آنلاین چند تا میشن بریم یکیم کاسب شیم ؟؟؟:d
نه فیکسش کردنما لب چشمه هم بریم باید با خودمون آفتابه ببریم
خیر از زندگیت نبینی جوون :d حالا که جیبت پره یه 2 میلیون ترنسفر کن :d حالا 3 میلیونم شد مشکلی نیست :d
این گلیچ DNS چیه ؟ امکان داره امسال کریسمس هم دوباره شاهدش باشیم ؟ :d
دیشب سرورا برا من خراب بود امشب اد میکنم اینوایت میکنم :d !
تو پاشو بیا من خودم بازیو برات کادو میگیرم :d اصن دلت میای نیای ؟نه فیکسش کردن![]()
هر سری یه گلیچ پیدا میکنن ، تو نت بگردی پیدا میکنی
اون عکس قدیمی الان خیلی بیشتر از اون ماشین دارم
اگه بازی رو برا نسل جدید داشتم میومدم پول پارو کنیم![]()
دانگل نمی خواد یه کارت شبکه بگیر (5 تومنم دسته 2 گیر میاد) ps4 وصل کن بهش شیر کن و تمام...(فقط اگه کاهش پینگ شیر کنی یا کلا وی پی ان نمیتونی توی پارتی voice chat استفاده کنی نمیدونم چشه.... دیگه حسش نبود بگردم دنبال راه حل)دوستانی که مشکل آنلاین دارن کسی اگه براش ممکن هست فی فی ان شو از داخل PC شیر کنه ببینه میتونه وصل بشه به سرور?تا من هزینه کنم یه وای فای دانگل بگیرم برای شیر کردندیگه اعصابم خورد شد زنگ زدن به ISP هم فایده ای نداشت