heists وقتی عرضه بشه روی نسل قبل و نسل جدید و pc در دسترس خواهد بود .دوستان online heists برای ps3 هم میاد ؟
cash card برای برای نسخه اروپا هست یا برای نسخه ی امریکا هم وجود داره چون من تو فروشگاه سونی برای امریکا نتونستم پیدا کنم؟
دوست عزیز حالا میتونم آنلاین بازی کنم یا نه ؟ منظورت از primary چیه یعنی باید چه کار کنم ؟اون 14 روزه ممکنه credit card نیاز داشته باشه . اگر کد هست که باید اکانت هم ریجن بازی رو داشته باشی تا redeem بشه ....
اگر primary بشه yes.
امشب آنلاین باش اینوایت میکنم تو پارتی :dخب مهندس معجزه کن دیگه :d به یاریه هموطنت بشتاب
آی دی این اکانت جدیدم اینه : Shahramax
ادد کن رنک آپ شیم پیلیز
تو جفتش قابل استفادستدوستان گیمر یه سوال داشتم یه آپدیت جدید اومده یک گیگ و خرده ای هستش چند تا ماشین جدید و اسلحه ویه ماسک داده برای قسمت آنلاین هستش یا آفلاین
اين برفي شدن محيط اضافه شده يا قراره اضافه بشه؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
تو خود بازی 3 تا ماموریت دزدی وجود دارهسلام
توی بازی میشه برنامه ریخت برای دزدی از بانک؟آخه امروز یکی بهم گفت داره برنامه میریزه برای دزدی
یه جایی هم نوشته بود میشه با تفنگ بری توی مغازه ها و تفنگ رو بگیری سمت مغازه دار اونوقت پولاش رو بهت میده من این کار رو کردم هیچی نشد.چجوری باید دزدی کنم از مغازه ها؟
ممنون ولی برای دزدی از بانک منظورم بیرون از ماموریت ها بود.اونجوری میشه؟(آفلاین)تو خود بازی 3 تا ماموریت دزدی وجود داره
تو بخش آنلاین یه دی ال سی جدید هست که ماموریت های دزدیش زیادن
برای دزدی از مغازه ها هم تو آنلاین مغازه ها مشخصن (سوپرمارکت) ولی تو آفلاین باید شانسکی پیداشون کنید
بله میشهبا این بازی ریجن 3 و اکانت ریجن 1 میتونم آنلاین بازی کنم ؟
ممنون ولی برای دزدی از بانک منظورم بیرون از ماموریت ها بود.اونجوری میشه؟(آفلاین)
نمیشه ×_× ...ممنون ولی برای دزدی از بانک منظورم بیرون از ماموریت ها بود.اونجوری میشه؟(آفلاین)
انلاین بازی کردن region lock نداره ! باید پلاس داشته باشی ....با این بازی ریجن 3 و اکانت ریجن 1 میتونم آنلاین بازی کنم ؟