چرا نمیشه؟ اکانت من ریجن 2 ، ولی TLOU ریجن ALL با اکانت ریجن 1 دانلود کردم دارم بازی می کنممن یک ماهه دارم سر اکانت با تو بحث میکنم آخرش متوجه نشدی برای دانلود DLC نمیشه از پریماری و ... استفاده کرد ؟ :d
ریجن All همون ریجن 1 هست که بعضیا بهش میگن All
آهان یعنی شما میگی با اکانت ریجن 2 میشه از DLC ریجن 1 استفاده کرد دیگه !؟چرا نمیشه؟ اکانت من ریجن 2 ، ولی TLOU ریجن ALL با اکانت ریجن 1 دانلود کردم دارم بازی می کنم![]()
البته استاد بعضیا نمیگن روی قاب بازی نوشته ریجن ALL
آره DLC رو از کانت ریجن 1 دانلود کردم دارم با اکانت ریجن 2 بازی می کنمالبته استاد بعضیا نمیگن روی قاب بازی نوشته ریجن ALL
پ.ن :
آهان یعنی شما میگی با اکانت ریجن 2 میشه از DLC ریجن 1 استفاده کرد دیگه !؟![]()
سلام دوستان کسی نمیدونه باید به isp چی بگیم که چه تغیراتی رو انجام بدن تا مشکل آنلاین بازی کردن برطرف بشه؟
تو تاپیک gta v online دو نفر مشکلشون با زنگ زدم به isp برطرف شد ولی نگفتن که چی رو تغییر دادن
خودم به isp زنگ میزنم میگن که اگه پورتها رو باز کنیم هک میشیم!
آره DLC رو از کانت ریجن 1 دانلود کردم دارم با اکانت ریجن 2 بازی می کنم![]()
http://forum.bazicenter.com/thread93675/page4/اون دو تا بالایی...
دو صفحه قبل دوستان گفتن زنگ زدن آی اس پی مشکل حل شده...
فتوا صادر میکنی چرا-___-
راست میگی تو اون تاپیک بود
پس لطفا شرح بده که چطور افرادی که اکانت ریجن 2 دارن از DLC پول GTA ریجن 1 روی اکانتشون استفاده کنن !
من بازی فیفا Ultimate Edition که گرفتم از همین روش کد رو تونستم استفاده کنم . اول اکانت دوم رو پرایمری کردم . بعد کد رو توی اکانت اول زدم و بازی رو روی اکانت دوم اجرا کردم . وقتی دیدم کد فعال شده ، اکانت یک رو پرایمری کردم تا بتونم آنلاین هم بازی کنم . ( اولش رو نمیدونم دقیق ، چون این قضیه ماله دو ماه و خرده ای پیشه )
من یک ماهه دارم سر اکانت با تو بحث میکنم آخرش متوجه نشدی برای دانلود DLC نمیشه از پریماری و ... استفاده کرد ؟ :d