افته فریم که از اولش بود D: ...دوستان من بازی رو تموم کردم مراحل اصلی رو بعد اومدم مراحل STRANGERS که علامت سوال هست رو برم دیدم کلا واسه مایکل 2 تا مرحله باز هست با علامت ابی . یکیش اونیه که میری بهت مواد مخدر میده میکشی توهم میزنی یکی هم اینکه باید مسابقه 2 بدی با یه زن . اما برای ترور و فرانکلین بیشتر 4-5 تا مرحله وحود داره . الان قضیش چیه ؟ بعدا برای مایکل باز میشه بقیش یا کلا همین 2 تاست ؟
پ.ن : راستی این افت فریم رو بقیه هم موقع رانندگی توی روز روشن مناطق شلوغ دارن یا نه ؟![]()
افته فریم که از اولش بود D: ...
یاد ندارم اما ادامه بده همه stranger and freaks ها ×_× تعدادشون کم نبود ! یه سریش هم یادمه فقط توی یه زمانهایی از روز میامد علامتش.
والا ما از این مشکلات نداریم.شاید کنسولت داشته چیزی دانلود یا نصب میکرده.اخه میخوام مطمین شم یه موقع مرحله ای باگ نشده باشه نیاد و اینا چون عجیبه واس ترور و فرانکلین بیشتر 4-5 تا علامت سوال هست ولی واس مایکل 2 تا کلا بیشتر نبود اخر بازی .
راستی من این مراحل لستر رو رفتم پولم شد 120 ملیون . هنوز پولم کمه چیکار کنم بشه 2 برابر واسه هر کرکتر میخوام گلف کلاب و همه چیزا رو بخرم
پ.ن : راستی امکانش هست مرحله ای در حین بازی باگ بشه و نیاد ؟ یادمه این مشکل توی نسخه نسل قبل بود !!
این افت فریم هم لامصب برطرف نمیکنن . امروز یه جای شلوغ اومدم بپیچگ چنان افت فریم پیدا کرد بازی هنگ کرده بود تصویر هنگ گرد صدا میمود لووولمجبور شدم بازی رو ببندم باز بیارم وسط یه مرحله هم بودم
والا ما از این مشکلات نداریم.شاید کنسولت داشته چیزی دانلود یا نصب میکرده.
اون افت فریم موقع رانندگی رو همه دارن مشکل عمومیه حالا شما نداری شاید بازیت نسخه مخصوص باشه . نکنه پارتی داری ؟
اون قضیه مراحل رو هم اوکی شد کلا مایکل 4 تا بیشتر مرحله STRANGER نداره که 2 تاش با خرید PROPERTY ازاد میشه .
پ.ن : دوستان کسی میتونه بگه دقیقا من چیکار کنم پولم 2 برابر بشه لازم دارم ؟
الان 115 ملیون دارم میخوام 2 برابر بشه که تمام چیزای بازی رو بخرم . اما خب لستر اساسینیشن هارو رفتم . چطوری میشه 2 برابرش کرد ؟ از طریق بورس که نمیدونم کودوم سهام بخرم سود بده !! کسی کمک کنه خیلی خیلی کمکش بزرگ بوده
در این حد افت فریم ندارم.وگرنه توی جاهای شلوغ و سرعت یه مقدار کمی افت فریم هست که ازار دهنده نیست.امروز یه جای شلوغ اومدم بپیچگ چنان افت فریم پیدا کرد بازی هنگ کرده بود تصویر هنگ گرد صدا میمود لووول
دیگه AC Unity نیست که باگش باعث نیومدن مرحله بشه ( No Pun Intended ~_~ )اخه میخوام مطمین شم یه موقع مرحله ای باگ نشده باشه نیاد و اینا چون عجیبه واس ترور و فرانکلین بیشتر 4-5 تا علامت سوال هست ولی واس مایکل 2 تا کلا بیشتر نبود اخر بازی .
راستی من این مراحل لستر رو رفتم پولم شد 120 ملیون . هنوز پولم کمه چیکار کنم بشه 2 برابر واسه هر کرکتر میخوام گلف کلاب و همه چیزا رو بخرم
پ.ن : راستی امکانش هست مرحله ای در حین بازی باگ بشه و نیاد ؟ یادمه این مشکل توی نسخه نسل قبل بود !!
این افت فریم هم لامصب برطرف نمیکنن . امروز یه جای شلوغ اومدم بپیچگ چنان افت فریم پیدا کرد بازی هنگ کرده بود تصویر هنگ گرد صدا میمود لووولمجبور شدم بازی رو ببندم باز بیارم وسط یه مرحله هم بودم
![]()
هنوز اعلام نکردنبچه ها کسی نمیدونه این online heists کی میاد؟
شخصا 6 ماهی هست آنلاین میزنم مشکلی ندیدم ! در ضمن تمام این مشلات خلاصه ممیشه در اینترنت داغون ایران !!! فکر نمیکنم خارج کشور کسی با psn مشکل داشته باشه. حتی تو افغانستاناگه یادتون باشه لایو خیلی از psn تو نسل قبل سرعتش بیشتر بود تو این نسل هم همینطوره؟