من هر دفعه که اپدیت میکنم همینطوریه ! از اول شروع میشه باید دستی Load کنم ×_×اقا من وقتی اپدیت گرفتم کلا بازی از اول شروع شد ولی سیو هام هنوز هستچه کار کنم ؟
دو میلیاردم قشنگ ازدست رفت![]()
باد اورده را باد میبرد :d
اقا من وقتی اپدیت گرفتم کلا بازی از اول شروع شد ولی سیو هام هنوز هستچه کار کنم ؟
دو میلیاردم قشنگ ازدست رفت![]()
باد اورده را باد میبرد :d
ببخشید اما مردن مردم یکم غیر عادی نیست؟
با یک مشت وقتی دارن راه میرن میمیبرن!!
وقتی هم آروم میخوری به ماشینشون صدای بوق بلند میشه (منظورم اینه میمیرن و سرشون میافته روی بوق و ...)
توی نسل قبل هم اینطور بود انتظار داشتم درست بشه توی نسل بعد ولی نشد!
توی هیچ کدوم از نسخه ها اینطور نبود.
تا جایی که چند تا از وکیل های راکستار چندین ماه درگیر این قضیه بودن.
نمونه اش GTA Vice City بود که به خاطر اینکه میشد با قمه سر مردم رو قطع کرد و اون خون زیبا فواره میزد راکستار ده ها بار سر اون قضیه تو دادگاه حاضر میشد و غرامت هم پرداخت کرد!
این قضیه بر میگرده به شکایاتی که از راکستار شد و اینکه کشتن مردم بی گناه و مردم عادی باید از بازی حذف بشه! تا جایی که چند تا از وکیل های راکستار چندین ماه درگیر این قضیه بودن.
بعد از اون دیگه راکستار خشونت علیه مردم عادی رو کمتر کرد (شهروندانی که تو خیابون در حال حرکت هستن) نمیتونید زیاد با هاشون درگیر بشید و سریع بیهوش میشن تا خشونت بر علیه اونا کمتر بشه!
نمونه اش GTA Vice City بود که به خاطر اینکه میشد با قمه سر مردم رو قطع کرد و اون خون زیبا فواره میزد راکستار ده ها بار سر اون قضیه تو دادگاه حاضر میشد و غرامت هم پرداخت کرد!
والا يكي از سرگرمي هاي من توي IV كشتن مردم بود...تير بهشون ميزدي يه حس خيلي خوبي بهت دست ميداد ولي اين جا نه ديگه جون ميدن نه چيزي D:
Sent from my iPhone using Tapatalk
میشه من دارم بازی میکنم فوقش یه کاهش پینگم میزنی تنگش دیگه مساله نداره که.....دوستان به نظرتون با مشخصات اینترنتی که بالا زدم ، پلاس بگیرم تا آنلاین بزنم؟؟؟؟
کسی هست که پینگ و تایم اوتش در این حدود باشه و راحت بازی کنه؟؟؟
خیلی عجیبه!!!این قضیه بر میگرده به شکایاتی که از راکستار شد و اینکه کشتن مردم بی گناه و مردم عادی باید از بازی حذف بشه! تا جایی که چند تا از وکیل های راکستار چندین ماه درگیر این قضیه بودن.
بعد از اون دیگه راکستار خشونت علیه مردم عادی رو کمتر کرد (شهروندانی که تو خیابون در حال حرکت هستن) نمیتونید زیاد با هاشون درگیر بشید و سریع بیهوش میشن تا خشونت بر علیه اونا کمتر بشه!