هوا شناسی هنوز آسمون لس سانتوس و برفی اعلام نکردهه؟
هوا شناسی هنوز آسمون لس سانتوس و برفی اعلام نکردهه؟
تا همین الان بودم هنوز برفی نیس :d
یکی از این special crate هارو گرفتم یه تیشرت داد ، مینی گان داد ، ۵۰۰۰ پول داد فک کنم ۵۰۰۰ هم RP داد
برای این مینی گان رفتم هنو لاک بود نمیشد تیر خرید
تو استارت مشن ها میشه؟
حالا بعدش رفتم یه session دیگه ، مینی گان نداشتم دیگه۵۰۰۰ پولی که داد بود ولی مینی گانه نبود
![]()
کجا بیام ؟تو پاشو بیا من خودم بازیو برات کادو میگیرم :d اصن دلت میای نیای ؟:d
کسی نیست ما رو راهنمایی کند ؟سلام به همگی
آقا ما بازی را تا جایی بردیم ولی الان دیگه هیچ مرحله باز نمیشه و فقط برای هر 3 کاراکتر بازی فقط علامت سوال ؟ هستش . ولی بنظرم بازی باز ادامه داشته باشد . و الان دیگه نمیدونم چیکار بکنم .
چطور باید آنلاین بازی کنیم . نیاز به هزینه دارد ؟
بهتربازی رو برا ps4 نگرفتم هنوز![]()
منم روی PS3 همچین مشکلی داشتم ! بازی کردن با خارجیا مضخرف ترین چیز ممکنه ! سعی کن دوستای ایرانی پیدا کنی وگرنه بازی اصلا بهت نمیچسبه . منو اد کن Killer_xOneاقا من خیلی سخت ادم پیدا میکنم توی انلاین ه باهمدیگه بازی کنه و چون خارجی هم هستند اصلا مزه نمیده.لطفا منو اد کنین:
RIP-UNKNOWN
خو بخر دیگهبازی رو برا ps4 نگرفتم هنوز![]()
نخر اقا نخر حرام است خریدن این عنوان :d حرااااام است :dبهتر
اقا زیاد این ارمان رو انگولک نکنین بازی رو بگیره این ماشین اینا این ور داستانه , اون ور داستان تانک خوابیدست:d
اقا من خیلی سخت ادم پیدا میکنم توی انلاین ه باهمدیگه بازی کنه و چون خارجی هم هستند اصلا مزه نمیده.لطفا منو اد کنین:
RIP-UNKNOWN
کسی نیست ما رو راهنمایی کند ؟
کاری نداره میتونی اکانته social club لینک کنی به psn ات از توی بازی و از همونجا هم اکانت بسازی .امروز بازي رو گرفتم با shadow of mordor هنوز بازشم نكردم ميخوام اول شادو رو تموم كنم،، فقط قبل انلاين بخوام عضو كرو بشم بايد چيكار كنم،،؟ ( سوشال كلاب و اينا)
WHAT ?خیلی حیف شد که برای کاراکتر های زن انلاین صدای مرد گذاشتن
تو بازی میشه فهمید که فرهنگ غرب چطوریه!!!