Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
ممنون
ولی انگاری این بازی بدرد بچه نمی خوره.
خودمم که اصلاً بلد نیستم.
شایدم مجبور بشم پاکش کنم.

SONY XPERIA Z3
540_293_resize_20130901_8f0dc5d2a52e86f94dac1b059e9d0fa1_jpeg.jpeg

انگاری؟ :دی
تازه لیستش فک کنم بیشترم داشته توی این جا نمیشده :p

49 تا از 50 تا عبور از زیر پل رو گرفتم حالا واسه این یدونه دارم کل 50 تا رو چک میکنم ای کاش راکستار برای این موارد مشخصاتی میزاشت تا دهن آدم اینطور به آ نره

Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk
شروین تونستی ؟ اگه نتونستی بگو تا مختصات بدم بگم کجا رو اشتباه کردی

نه پیدا نکردم ممنون میشم راهنماییم کنی

Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk
یه هلی کوپتر بردار . این مکان رو الان حتما با خودت میگی رفتم . گرفتن این 2 تا پل با بقیه یکم فرق داره . مثل حالت من به سمت پل اول برو از زیرش هر جور دوس داری برو . دومی که کوچکتره رو فاصله ی پره های هلی کوپتر رو نزدیک به سقف پل نگه دارو با سرعت نرمال رد کن بهت میده . یکم غلط اندازه چون فاصلشون نزدیکه و سریع از جفتشون رد میشی متوجه نمیشی که یکی داده نه دو تا .

18k82ctkip07mfvi888z.jpg

mz07q3oa2k2mn5goq6c2.jpg

آقا تو رو خدا یکی بگه همین اولش بچه ام گیر کرده پدر منو درآورده.

SONY XPERIA Z3
رو کاور بازی نوشته M ، یعنی Mature یعنی مخصوص بزرگسالان! یه 17+ هم نوشته یعنی افراد زیر 17 سال به هیچ عنوان بازی نکنن،
به فرض که این مراحل رو رد کرد بعدا تو استریپ کلاب چطوری راهنماییش میکنی؟ :d

درود
بازی خیلی عالی هست، خیلی، رانندگی به شدت حس طبیعی بودن بهت میده مخصوصا وقتی دیدت رو از داخل ماشین داری، دست اندازها خیلی طبیعی هست، وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااو!!!!
وسعت و گستردگی بازی با کلمه عالی قابل گفتن نیست، چون گیمر حرفه ای نیستم و این بازی رو هم قبلا بازی نکردم خیلی گیج میزنم!!!

چند راهنمائی می خوام
اوایل بازی هستم، به اون مکزیکی بدهکار شدم بابت خراب کردن خونش، بعد رفتم جواهر فروشی رو خالی کردم نزدیک 4 میلیون دلار سرقت کردم!!! ولی الان نمی دونم پولا کجاست

1- چطوری بفهمم چقدر پول دارم
2- پول اون مکزیکی رو چطور بدم
3- چطور گاراژ بخرم برای ماشین های سرقت شده
4- فعلا مایکل و فرانکلین دو تاشخصیت بازی هستن، اون دو تای دیگه کی پیداشون می شه
5- در حین بازی اطلاعاتی در گوشه سمت چپ بالا نمایان می شه، با توجه به اینکه انگلیسیم در حدی هست که می فهمم منتها زمان بیشتری لازم دارم تا اون اطلاعات رو بخونم چطور می تونم بهشون دسترسی پیدا کنم، اصلا می شه
6- آی فروت!!!! چی هست و چطوری بریزم تو بازی

سپاسگذار می شم همه این پرسش ها رو پاسخ بیدن

درود
بازی خیلی عالی هست، خیلی، رانندگی به شدت حس طبیعی بودن بهت میده مخصوصا وقتی دیدت رو از داخل ماشین داری، دست اندازها خیلی طبیعی هست، وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااو!!!!
وسعت و گستردگی بازی با کلمه عالی قابل گفتن نیست، چون گیمر حرفه ای نیستم و این بازی رو هم قبلا بازی نکردم خیلی گیج میزنم!!!

چند راهنمائی می خوام
اوایل بازی هستم، به اون مکزیکی بدهکار شدم بابت خراب کردن خونش، بعد رفتم جواهر فروشی رو خالی کردم نزدیک 4 میلیون دلار سرقت کردم!!! ولی الان نمی دونم پولا کجاست

1- چطوری بفهمم چقدر پول دارم
2- پول اون مکزیکی رو چطور بدم
3- چطور گاراژ بخرم برای ماشین های سرقت شده
4- فعلا مایکل و فرانکلین دو تاشخصیت بازی هستن، اون دو تای دیگه کی پیداشون می شه
5- در حین بازی اطلاعاتی در گوشه سمت چپ بالا نمایان می شه، با توجه به اینکه انگلیسیم در حدی هست که می فهمم منتها زمان بیشتری لازم دارم تا اون اطلاعات رو بخونم چطور می تونم بهشون دسترسی پیدا کنم، اصلا می شه
6- آی فروت!!!! چی هست و چطوری بریزم تو بازی

سپاسگذار می شم همه این پرسش ها رو پاسخ بیدن

بعد مدتی به حسابتون واریز میشه
1-دکمه options رو که زدی کنار عکس شخصیت مقدار پول رو زده
2-ماموریت ها رو که برین خودش داده میشه...
3-میتونید گاراژ بخرید ولی نه برای ماشین های سرقت شده! ماشین های سرقتی رو میتونید تو گاراژ خونتون نگهداری کنید...
4-یک شخصیت دیگه هست که مراحل رو جلوتر که برید میاد
5-فکر نمیکنم همچین امکانی وجود داشته باشه...
6-یه app هست برای گوشی های اندروید و ios اگه اشتباه نکنم که باهاش میتونید سگتون رو آموزش بدین و ...
متاسفانه اطلاعات دقیقی دربارش ندارم...

GrandTheftAutoV_20141209001756.md.jpg
[/URL][/IMG]
خیلی خفن شد وقتی اسپورتش کردم. الان تو شهر پیدا میشه به وفور. اقا کسی location اون بوگاتی رو نداره؟

اونجایی که خط قرمز کشیدم دو تا جا پارک هست تو یکی از اونا بود نسل قبل بوگاتی البته باید بازی تموم شده باشه داستانیش :

94852093064079910688.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or