Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
از contact mission فقط rooftop rumble رو برو :دی
اتفاقا من زیاد برای پول بازی نمیکنم وگرنه مراحل بهتری هم هست یه مرحله بود Coveted خیلی ساده تر بود :d
خیلی خیلی ببخشیدا خیلی عذر میخوام :))
کلا تو آنلاین چه کارایی میشه انجام داد؟

بی خیال آقا :d

سلام.میگم تو gta انلاین با یه کرکتر دختر رفتم استریپ کلاب بعد بازم میشه همون کارا رو کرد.حتی اونایی که کنار خیابون هستن.:d
این یه باگ نیست به نظرتون؟:-"

سلام.میگم تو gta انلاین با یه کرکتر دختر رفتم استریپ کلاب بعد بازم میشه همون کارا رو کرد.حتی اونایی که کنار خیابون هستن.:d
این یه باگ نیست به نظرتون؟:-"

من یادمه تو بخش 360 نسل قبل هم دقیقا به همین سوال جواب دادم ، یکم سرچ کنید در مورد چنین روابطی اطلاعات مفیدی کسب میکنی این باگ نیست نوعی میل جنسی متفاوت هست -_- :))

سلام.دوستان خواهشا اگر کسی میدونه جواب بده!
من کارکترم رو از نسل قبل (PS3) انتقال دادم ولی یک جلیقه ای تنش هست که هیچ وقت در نمیاد! کسی میدونه چجوری میتونم برش دارم؟
مرسی.
پاسخ داده شد:d

آخرین ویرایش:
من یادمه تو بخش 360 نسل قبل هم دقیقا به همین سوال جواب دادم ، یکم سرچ کنید در مورد چنین روابطی اطلاعات مفیدی کسب میکنی این باگ نیست نوعی میل جنسی متفاوت هست -_- :))
مصطفی بهت پی ام خصوصی دادم

Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk

دوستانی که میخوان بازی رو پلات کنن ، لینک زیر رو عضو شید خیلی جالبه درضمن اپلیکیشن موبایلشم هست عضو که بشید این امکان رو بهتون میده که هر مکانی رو رفتید داخل نقشه تیک بزنید و خوراک جامپ ، عبور از پل ، قطعات سفینه و ... هست بماند که لوکیشن همه این موارد هم داخل نقشه موجوده به نظرم کمک خیلی بزرگیه به آنلاک کردن تروفی هایی که اسم بردم البته برای مشخص کردن بخش هایی که انجام دادید باید عضو شید :
GTA V Map - Grand Theft Auto 5 Google Map

مصطفی بهت پی ام خصوصی دادم

Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk

حله :d

شروین مشکلت حل شد ؟ من حدود دو ساعت نشستم ده تا قاچاق رفتم برای تروفی TP Industries Arms Race نداد تروفی رو -_- گفتم شاید اشتباه کردم تو شمارش مراحل دو تا دیگه رفتم باز نداد >_< بازی رو خارج کردم رفتم تیک کانکت به اینترنت کنسول رو برداشتم و از PSN هم لوگ اوت کردم دوباره ران کردم بازیو یه قاچاق دیگه انجام دادم آنلاک کرد o_O

سلام.دوستان خواهشا اگر کسی میدونه جواب بده!
من کارکترم رو از نسل قبل (PS3) انتقال دادم ولی یک جلیقه ای تنش هست که هیچ وقت در نمیاد! کسی میدونه چجوری میتونم برش دارم؟
مرسی.
پاسخ داده شد:d

دوست عزيز ميشه به منم بگي يا هر كسي كه ميدونه جواب منم بده دقيقا منم همين مشكل و دارم

دوست عزيز ميشه به منم بگي يا هر كسي كه ميدونه جواب منم بده دقيقا منم همين مشكل و دارم

جواب ایشونم تو پ.خ من دادم اما راهشو نزاشتن :دی
همین چند صفحه قبل بچه ها توضیح دادن اما باز میگم
تاچ پد دسته رو چند لحظه نگه دارید یه منو بالا میاد ، برید رو گزینه inventory اگر اشتباه نکنم چون این تو ذهنمه ، بعدش body armor رو انتخاب کنید و روی none قرارش بدید

من بازی گرفتم:d
چند ساعتی هم بازی کردم. خیلی خوبه و واقعا پیشرفت کرده. دوربین اول شخص هم واقعا خوبه، هر چند که من سوم شخص ترجیح میدم.
در کل برای من که یک بار کمپین بازی تموم کردم، هنوزم جذابیت داره و خسته کننده نیست بازی:d

کاش یجا برای کد های بازی هم میذاشتین که هم من و هم دوستان بتونن استفاده کنن. منظورم کدهای تقلب بازی هست .
اقا یه ماشین من تو بازی دیدم که هیچ وقت به تورم نمیخوره، یعنی آخر ماشین بود خداییش:((

کاش یجا برای کد های بازی هم میذاشتین که هم من و هم دوستان بتونن استفاده کنن. منظورم کدهای تقلب بازی هست .
اقا یه ماشین من تو بازی دیدم که هیچ وقت به تورم نمیخوره، یعنی آخر ماشین بود خداییش:((

GRAND THEFT AUTO V | Cheats
adder رو میگی ؟ (شبیه بوگاتی هست) اگه آره تا لوکیشن مشخص کنم تو مپ برات

GRAND THEFT AUTO V | Cheats
adder رو میگی ؟ (شبیه بوگاتی هست) اگه آره تا لوکیشن مشخص کنم تو مپ برات
ای دمت گرم مصطفی جان خیلی دنبال این کدها بودم.
یکی اون بوگاتی رو میخوام. یکی هم خطر های پشت ماشین شبیه استون مارتین one77 بود کنار خونه مایکل پیدا کردم دیگه ندیدمش/ دقیق یادم نیست یه نوشته ای داشت که اخرش با قرمز نوشته بود اسپورت. حالا اگه بشه تصویرشو آپ میکنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or