سلام بچه ها من كد يك ميليونو وارد كردم و نصب كردم اد انشو
ولي پولي به حسابم اضاف نشده!!
Sent from my iPad using Tapatalk
anything below 180 is fineآنلاین این بازی پینگ چند با لندن باشه خوبه؟
قسمت انلاین بعد از اجام tutorial موجود هستسلام بچه ها من كد يك ميليونو وارد كردم و نصب كردم اد انشو
ولي پولي به حسابم اضاف نشده!!
داداش شما حالا که کد رو زدی،باید از توی استور خود بازی، فایل پول رو دانلود کنی تا بهت پولو بده. مشکلت حل شد بگومن اول بازي كردم يه مقداري بعد كد رو زدم،ممكنه بخاطر اين پولو نده بهم؟
روش تاریخ expire شدن رد زده ! فک کنم 1 سال وقت داشت ×_×دوستان اون کد پولی که توی نسخه های پیش خرید شده بازی بود رو بعد یه مدت استفاده نکنیم باطل میشه ؟!![]()
من اول بازي كردم يه مقداري بعد كد رو زدم،ممكنه بخاطر اين پولو نده بهم؟
مهم نیست کی زده . وقتی زدی میاد
باید فایلش هم دانلود کنی
داداش شما حالا که کد رو زدی،باید از توی استور خود بازی، فایل پول رو دانلود کنی تا بهت پولو بده. مشکلت حل شد بگو
شر و وره اینا :dاین مرحله های هک که تو آنلاین میاد رو اگه بریم بن میشیم؟
یهو offer میاد 8 میلیون دلار پول + 8 میلیون RP آدم از خود بی خود میشه اصلا![]()
دوستان تو مولتی چجوری پول در بیارم؟پول خوب نه خرد.پولای خودمو همه دادم به خونه.
دقیقآ نکته جالب اینه که اگه همرو بگشی ممکنه یکی یکی left بدنشر و وره اینا :d
میری تو معمولا قفس دورته یه راه مخفی هست ازش میری بیرون اسلحه برمیداری همه رو میکشی در حالی که همه تو دیوار یا سلاح ندارن یا نهایت یه چاقو دارن درواقع سلاح اصلیشون هویجه -_- بعدشم که میبری مچ رو اگه هاست پر باشه نهایت 20 هزار تا پول میده اون عنوانش الکیه
متاسفانه از وقتی سر و کله اینا پیدا شد من که عاشق DM بودم دیگه به ندرت DM میرم ، کلا از چشم انداخت -_-دقیقآ نکته جالب اینه که اگه همرو بگشی ممکنه یکی یکی left بدن
کلآ بر باعث و بانیش لعنت
از contact mission فقط rooftop rumble رو برومتاسفانه از وقتی سر و کله اینا پیدا شد من که عاشق DM بودم دیگه به ندرت DM میرم ، کلا از چشم انداخت -_-
حتی برد توی اینا رو من دوست دارم چون خیلی ناجوانمردانه هست -_-
به نظرم بهترین Job در حال حاضر Contact Mission هست هم لذت داره هم پولسازه ، منتظرم heists رو اضافه کنن ببینم میتونه جایگزینش شه یا نه
نزدیکترین تئوری که به ذهنم میرسه برای heists اینه که فردی که هاست میشه اول میره چیش لستر ، مثل بخش داستانی یه نقشه نشون میده لستر و میگه تیم انتخاب کن به تعدادی که نیازه تیم انتخاب میکنیم دقیقا مث استوری با این تفاوت که تیم از بچه های آنلاین هست و بعدش هر فرد نقش خاص خودشو انجام میده تو سرقت ، اطلاعاتی نمیدونم منتشر شده ازش یا نه ولی بهترین چیزی که به ذهنم میرسه اینه نظر بقیه چیه ؟ :d