Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
یه هلی کوپتر بردار . این مکان رو الان حتما با خودت میگی رفتم . گرفتن این 2 تا پل با بقیه یکم فرق داره . مثل حالت من به سمت پل اول برو از زیرش هر جور دوس داری برو . دومی که کوچکتره رو فاصله ی پره های هلی کوپتر رو نزدیک به سقف پل نگه دارو با سرعت نرمال رد کن بهت میده . یکم غلط اندازه چون فاصلشون نزدیکه و سریع از جفتشون رد میشی متوجه نمیشی که یکی داده نه دو تا .

18k82ctkip07mfvi888z.jpg

mz07q3oa2k2mn5goq6c2.jpg
امیر رفتم اینم نبود لامصب
در کل دمت گرم

Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk

امیر رفتم اینم نبود لامصب
در کل دمت گرم

شروین app این سایتو دانلود کن نصب کن بعدش باز از نو تک تک برو پل ها رو و تیک بزن هرکدومو رفتی که فراموش نکنی :
GTA V Map - Grand Theft Auto 5 Google Map

jump ها رو گرفتی ؟ خیلی سخته من امروز از ظهر 31 تاشو تونستم بگیرم -_-

شروین app این سایتو دانلود کن نصب کن بعدش باز از نو تک تک برو پل ها رو و تیک بزن هرکدومو رفتی که فراموش نکنی :
GTA V Map - Grand Theft Auto 5 Google Map

jump ها رو گرفتی ؟ خیلی سخته من امروز از ظهر 31 تاشو تونستم بگیرم -_-
دمت گرم نصب کردم
نه تمام کالکتیبل ها رو گرفتم به غیر از یدونه پل و جامپ
اره سخته لامصب

دمت گرم نصب کردم
نه تمام کالکتیبل ها رو گرفتم به غیر از یدونه پل و جامپ
اره سخته لامصب

منم یادمه یدونه از این پلها باگ داشت :|
اینقدر با هلیکوپتر از زیرش رد شدم تا حساب کرد :|

Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2

ممنون
ولی انگاری این بازی بدرد بچه نمی خوره.
خودمم که اصلاً بلد نیستم.
شایدم مجبور بشم پاکش کنم.

SONY XPERIA Z3
آقا شما میتونی برای بچت بازی rayman legend بگیری خیلی هم بازی قشنگی هستش :x

این GTA که به درد بچه ها نمیخوره .........

اون موقع که من این مرحله رو میرفتم مهمون داشتیم دیگه دیالوگ هارو متوجه نمیشدم...اخر سر مجبود شدم دونه دونه هی بزنمشون تا به شخص مورد نظر برسم:|:d
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
این مرحله های ترور های لستر که گفته بودید ...قبل مرحله سهام رو بخریم یا بعد مرحله؟ واسه اون سایت bawsaq باز نمیشه...میگه بعدا اقدام کنید:|/:)

مرحله های لستر برای فرانکلین رو تا قبل تموم کردن بازی نرو!!!

یه ماشین بدزد . بعد بالا یه جمله طولانی مینویسه . hide it . مهم نیست چه ماشینی میدزدی . بعد برو زیر پل یا جاهایی که رفتوآمد نیست وایسا . دفتر تلفنو باز کن برو روی مایکل x بزن . نباید فقط گزینه hang out باشه . یه گزینه اضافه میشه به نام get location . اگه نبود مکانتو عوض کن دوباره امتحان کن . اومد بزن روش تا مایکل ماموریتو بده .

همه این کار ها رو کردم با مایکل تماس گرفت
و یه علامت h اومد بعد از چند لحظه محو شود
چی کار کنم من گیر اوفتادم

همه این کار ها رو کردم با مایکل تماس گرفت
و یه علامت h اومد بعد از چند لحظه محو شود
چی کار کنم من گیر اوفتادم

اون به معنای heists هست میری که سرقت رو شروع کنی غیب نمیشه حتما دلیلی داره ! بازی رو ران کن اگه بازم h نبود بین کرکتر ها یه سویچ کن اگه باز نبود ممکنه getaway location رو درست انتخاب نکرده باشی که البته بعید میدونم اما بازم یه ماشین 4 در سوار شو و ببر تو یه کوچه بنبست اگه مناسب باشه خودش مینویسه که اینجا جای مناسبیه بعدش پیاده شده به مایکل زنگ بزن و Mark getaway location رو بزن

اون به معنای heists هست میری که سرقت رو شروع کنی غیب نمیشه حتما دلیلی داره ! بازی رو ران کن اگه بازم h نبود بین کرکتر ها یه سویچ کن اگه باز نبود ممکنه getaway location رو درست انتخاب نکرده باشی که البته بعید میدونم اما بازم یه ماشین 4 در سوار شو و ببر تو یه کوچه بنبست اگه مناسب باشه خودش مینویسه که اینجا جای مناسبیه بعدش پیاده شده به مایکل زنگ بزن و Mark getaway location رو بزن

ممنون
درست شود باید اون ماشینی رو که دزدیده بودم ترک کنم و یک ماشین دیگه می دزدیدم
ممنون از کسانی که کمک کردند

اون مرحله جانبی فرانکلین که نوشته D? و میرم بانک MAZE میگه باید بری بالای ساختمون ، چه جوری برم بالای ساختمون؟درهای ساختمون بسته هستش و نمیشه رفت تو و از اسانسور استفاده کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or