امیر رفتم اینم نبود لامصبیه هلی کوپتر بردار . این مکان رو الان حتما با خودت میگی رفتم . گرفتن این 2 تا پل با بقیه یکم فرق داره . مثل حالت من به سمت پل اول برو از زیرش هر جور دوس داری برو . دومی که کوچکتره رو فاصله ی پره های هلی کوپتر رو نزدیک به سقف پل نگه دارو با سرعت نرمال رد کن بهت میده . یکم غلط اندازه چون فاصلشون نزدیکه و سریع از جفتشون رد میشی متوجه نمیشی که یکی داده نه دو تا .
![]()
![]()
امیر رفتم اینم نبود لامصب
در کل دمت گرم
Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk
دمت گرم نصب کردمشروین app این سایتو دانلود کن نصب کن بعدش باز از نو تک تک برو پل ها رو و تیک بزن هرکدومو رفتی که فراموش نکنی :
GTA V Map - Grand Theft Auto 5 Google Map
jump ها رو گرفتی ؟ خیلی سخته من امروز از ظهر 31 تاشو تونستم بگیرم -_-
دمت گرم نصب کردم
نه تمام کالکتیبل ها رو گرفتم به غیر از یدونه پل و جامپ
اره سخته لامصب
Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk
50 تا پل و 25 تا قیچی رو رفتم لامصب بازم تروفی نداد
آقا شما میتونی برای بچت بازی rayman legend بگیری خیلی هم بازی قشنگی هستشممنون
ولی انگاری این بازی بدرد بچه نمی خوره.
خودمم که اصلاً بلد نیستم.
شایدم مجبور بشم پاکش کنم.
SONY XPERIA Z3
اون موقع که من این مرحله رو میرفتم مهمون داشتیم دیگه دیالوگ هارو متوجه نمیشدم...اخر سر مجبود شدم دونه دونه هی بزنمشون تا به شخص مورد نظر برسم:d
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
این مرحله های ترور های لستر که گفته بودید ...قبل مرحله سهام رو بخریم یا بعد مرحله؟ واسه اون سایت bawsaq باز نمیشه...میگه بعدا اقدام کنید![]()
یه ماشین بدزد . بعد بالا یه جمله طولانی مینویسه . hide it . مهم نیست چه ماشینی میدزدی . بعد برو زیر پل یا جاهایی که رفتوآمد نیست وایسا . دفتر تلفنو باز کن برو روی مایکل x بزن . نباید فقط گزینه hang out باشه . یه گزینه اضافه میشه به نام get location . اگه نبود مکانتو عوض کن دوباره امتحان کن . اومد بزن روش تا مایکل ماموریتو بده .
همه این کار ها رو کردم با مایکل تماس گرفت
و یه علامت h اومد بعد از چند لحظه محو شود
چی کار کنم من گیر اوفتادم
اون به معنای heists هست میری که سرقت رو شروع کنی غیب نمیشه حتما دلیلی داره ! بازی رو ران کن اگه بازم h نبود بین کرکتر ها یه سویچ کن اگه باز نبود ممکنه getaway location رو درست انتخاب نکرده باشی که البته بعید میدونم اما بازم یه ماشین 4 در سوار شو و ببر تو یه کوچه بنبست اگه مناسب باشه خودش مینویسه که اینجا جای مناسبیه بعدش پیاده شده به مایکل زنگ بزن و Mark getaway location رو بزن