کمبود باشگاه بدنسازی( با وجود بدن های مشاهده شده در لب ساحل واقعا احساس میشه....)
یه جورایی مرحله فرعی هست ، تا آخرش برو اتفاق جالبی می افتهکسی نمیدونه؟ الکی رفتم پیشش ازم پول گرفت![]()
خب من بالاخره امروز کال اف رو تموم کردم و اپدیت GTA هم دان کردم و رفتم سراغ بازی . نمیدونم چی بگم ولی واقعا به طرز عجیبی سوپرایز شدم . خداییش بازی حرف نداره . از گرافیک و تکستچر و جزییات بگیر تا موسیقی و صداکذاری و دیالوگ ها . بازی فوق العادس . یه شاهکار به تمام معنا . من تازه 4 درصد بازی رو رفتم به دلیل تموم شدن شارژ دسته اما همین 4 % با اینکه هنوز هیچ کاری نمیتونم بکنم ولی خدایش به حدی بهم کیف داد که اصلا نمیتونم سمت بازی دیگ ای تا 1 ماه برم . این بازی ارشیو میشه 10000% .
گرافیک بازی حرف نداره . دم راکستار گرم . گرافیک خیلی زنده و هنری کار شده . ادم لذت میبره از محیط . از اسمون بگیر تا روی کاشی های خیابون همش شاهکار راکستار رو میبینی . من به شخصه هیچوقت نشده با گرافیکی ذوق زده بشم جز برای این بازی و THE LAST OF US و انچارتد . خداییش این بازی از نظر گرافیکی هیچ چیزی کم نداره . 10/10
کرکتر ها خیلی خوب کار شدن . جزییات و راه رفتن و حرکات و همه چیشون عالیه . مخصوصا دیالوگ هاشون و نحوه حرف زدنشون واقعا هنرمندانس و به طرز عجیبی کاملا شبیه واقعیت هست .
مراحل بازی عالی . چند مرحله رفتم همشون مهیج و فوق العاده سرگرم کننده و درگیر کننده . فقط متاسفانه از داستان هنوز درست چیزی نفهمیدم چون اصلا حواسم به دیالوگ ها نبود .
در کل توی این 4% اول بازی من به کل سوپرایز شدم . دیگ تا اخرش خدا میدونه جونی واسم بمونه یا نه
فقط دوستان کسی میدونه داستان بازی دقیقا از چه قراره ؟
بچه هایی که آپدیت سوم رو نصب کردن ، بعد از آپدیت کسی بوده تا از طریق بورس (روشی که لرد رایدن گفته بود) میلیونر بشه؟؟
من هر کاری کردم از اون روش نمیشه.....
یعنی تموم شد میلیونر شدن....![]()
اینم از لینک آهنگ های بازی....(:d)
albumjams.com/album/grand-theft-auto-5-soundtrack-download
حالشو ببریم....
موقع رانندگی گوش بدید خیلی فاز میده(مخصوصا اگر آدم تخیلی باشین)....
منم میزارم تو اسپویل که مسائل شرعی رعایت بشه :dتوی اسپویل میزارم بهرحال شاید کسی نخواد بدونه :
داستان بازی از این قراره که سه تا رفیق ، مایکل ، ترور و برَد با هم خیلی صمیمی هستن یه روز میرن یه سرقت که بازی ازونجا شروع میشه بعد سرقت مایکل و برد تیر میخورن و ترور فرار میکنه ، مایکل با FIB همکاری کرده برای همین جسد برد رو جاش چال میکنن و رو قبر میزنن مایکل تاونلی و FIB به مایکل یه هویت جدید میده ، ترور هم دیگه فکر میکنه مایکل مُرده و برد هم زندونه تو یه دهکده ای مشغول تولید متامفتامین(شیشه) هست و ازین دیوونه بازیا تا اینکه مایکل تو LS با یه پسر جوون به اسم فرانکلین آشنا میشن و میزنن تو کار سرقت ، ترور تو اخبار تا سرقتو میبینه متوجه میشه اینکار فقط از مایکل بر میاد برا همین یکی از آدماشو میفرسته که پیگیر بشه و خلاصه اینجوری مایکلو گیر میاره و با هم داستان دارن سه تا کرکتر کارای کثیف FIB رو انجام میدن ، دزدی میکنن و ... این بین ترتر باخبر میشه که مایکل بهش خیانت کرده 9 سال پیش تو سرقتی که داشتن و درگیر میشن و ...
این لپ شروع داستان بود حالا بماند مایکل با خانوادش مشکلاتی داره که مراحلی تشکیل میدن و فرانکلین گنگستر بازی در میاره با رفقاش و ترور تو کار تولید شیشه چیکارا میکنه و ... در حدی گفتم که متوجه داستان بشی