Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
کمبود باشگاه بدنسازی( با وجود بدن های مشاهده شده در لب ساحل واقعا احساس میشه....)

فکرشو بکن مایکلو تروور بدنای گنده ای داشتن :-& . مایکل ورزشی که آماندا دوس داره رو دنبال میکنه (یوگا) و گلف . فرانکلین هم ورزشکاره بدنشم درسته . مسابقات آزادو که هم شنائه هم دوئه هم دوچرخه سواریه رو شرکت میکنه کلی حال میده . میمونه تروور غیر از شکار تنها ورزش مورد علاقش میدونی چیه ؟ LS RS رو با هم بگیر تا بهت بگه :d

من الان میرم توی صفحه رسمی راکستار میگم فقط چرا المپیکو جام جهانی رو پوشش نمیدن

دوستان من بازیرو دیجیتالی گرفتم الان مشکل انتقال دیتا دارم وقتی پارت 8 رو میریزم تموم که شد تا میام پارت 9 رو بریزم کلا برنامه psx خراب میشه و همینطور لینک میده.لطفاً دوستانی که بلد هستن کمک کنن

خب من بالاخره امروز کال اف رو تموم کردم و اپدیت GTA هم دان کردم و رفتم سراغ بازی . نمیدونم چی بگم ولی واقعا به طرز عجیبی سوپرایز شدم . خداییش بازی حرف نداره . از گرافیک و تکستچر و جزییات بگیر تا موسیقی و صداکذاری و دیالوگ ها . بازی فوق العادس . یه شاهکار به تمام معنا . من تازه 4 درصد بازی رو رفتم به دلیل تموم شدن شارژ دسته اما همین 4 % با اینکه هنوز هیچ کاری نمیتونم بکنم ولی خدایش به حدی بهم کیف داد که اصلا نمیتونم سمت بازی دیگ ای تا 1 ماه برم . این بازی ارشیو میشه 10000% .

گرافیک بازی حرف نداره . دم راکستار گرم . گرافیک خیلی زنده و هنری کار شده . ادم لذت میبره از محیط . از اسمون بگیر تا روی کاشی های خیابون همش شاهکار راکستار رو میبینی . من به شخصه هیچوقت نشده با گرافیکی ذوق زده بشم جز برای این بازی و THE LAST OF US و انچارتد . خداییش این بازی از نظر گرافیکی هیچ چیزی کم نداره . 10/10
کرکتر ها خیلی خوب کار شدن . جزییات و راه رفتن و حرکات و همه چیشون عالیه . مخصوصا دیالوگ هاشون و نحوه حرف زدنشون واقعا هنرمندانس و به طرز عجیبی کاملا شبیه واقعیت هست .
مراحل بازی عالی . چند مرحله رفتم همشون مهیج و فوق العاده سرگرم کننده و درگیر کننده . فقط متاسفانه از داستان هنوز درست چیزی نفهمیدم چون اصلا حواسم به دیالوگ ها نبود .
در کل توی این 4% اول بازی من به کل سوپرایز شدم . دیگ تا اخرش خدا میدونه جونی واسم بمونه یا نه :دی

فقط دوستان کسی میدونه داستان بازی دقیقا از چه قراره ؟

بچه هایی که آپدیت سوم رو نصب کردن ، بعد از آپدیت کسی بوده تا از طریق بورس (روشی که لرد رایدن گفته بود) میلیونر بشه؟؟
من هر کاری کردم از اون روش نمیشه.....
یعنی تموم شد میلیونر شدن....=((

خب من بالاخره امروز کال اف رو تموم کردم و اپدیت GTA هم دان کردم و رفتم سراغ بازی . نمیدونم چی بگم ولی واقعا به طرز عجیبی سوپرایز شدم . خداییش بازی حرف نداره . از گرافیک و تکستچر و جزییات بگیر تا موسیقی و صداکذاری و دیالوگ ها . بازی فوق العادس . یه شاهکار به تمام معنا . من تازه 4 درصد بازی رو رفتم به دلیل تموم شدن شارژ دسته اما همین 4 % با اینکه هنوز هیچ کاری نمیتونم بکنم ولی خدایش به حدی بهم کیف داد که اصلا نمیتونم سمت بازی دیگ ای تا 1 ماه برم . این بازی ارشیو میشه 10000% .

گرافیک بازی حرف نداره . دم راکستار گرم . گرافیک خیلی زنده و هنری کار شده . ادم لذت میبره از محیط . از اسمون بگیر تا روی کاشی های خیابون همش شاهکار راکستار رو میبینی . من به شخصه هیچوقت نشده با گرافیکی ذوق زده بشم جز برای این بازی و THE LAST OF US و انچارتد . خداییش این بازی از نظر گرافیکی هیچ چیزی کم نداره . 10/10
کرکتر ها خیلی خوب کار شدن . جزییات و راه رفتن و حرکات و همه چیشون عالیه . مخصوصا دیالوگ هاشون و نحوه حرف زدنشون واقعا هنرمندانس و به طرز عجیبی کاملا شبیه واقعیت هست .
مراحل بازی عالی . چند مرحله رفتم همشون مهیج و فوق العاده سرگرم کننده و درگیر کننده . فقط متاسفانه از داستان هنوز درست چیزی نفهمیدم چون اصلا حواسم به دیالوگ ها نبود .
در کل توی این 4% اول بازی من به کل سوپرایز شدم . دیگ تا اخرش خدا میدونه جونی واسم بمونه یا نه :دی

فقط دوستان کسی میدونه داستان بازی دقیقا از چه قراره ؟

توی اسپویل میزارم بهرحال شاید کسی نخواد بدونه :

داستان بازی از این قراره که سه تا رفیق ، مایکل ، ترور و برَد با هم خیلی صمیمی هستن یه روز میرن یه سرقت که بازی ازونجا شروع میشه بعد سرقت مایکل و برد تیر میخورن و ترور فرار میکنه ، مایکل با FIB همکاری کرده برای همین جسد برد رو جاش چال میکنن و رو قبر میزنن مایکل تاونلی و FIB به مایکل یه هویت جدید میده ، ترور هم دیگه فکر میکنه مایکل مُرده و برد هم زندونه تو یه دهکده ای مشغول تولید متامفتامین(شیشه) هست و ازین دیوونه بازیا تا اینکه مایکل تو LS با یه پسر جوون به اسم فرانکلین آشنا میشن و میزنن تو کار سرقت ، ترور تو اخبار تا سرقتو میبینه متوجه میشه اینکار فقط از مایکل بر میاد برا همین یکی از آدماشو میفرسته که پیگیر بشه و خلاصه اینجوری مایکلو گیر میاره و با هم داستان دارن سه تا کرکتر کارای کثیف FIB رو انجام میدن ، دزدی میکنن و ... این بین ترتر باخبر میشه که مایکل بهش خیانت کرده 9 سال پیش تو سرقتی که داشتن و درگیر میشن و ...
این لپ شروع داستان بود حالا بماند مایکل با خانوادش مشکلاتی داره که مراحلی تشکیل میدن و فرانکلین گنگستر بازی در میاره با رفقاش و ترور تو کار تولید شیشه چیکارا میکنه و ... در حدی گفتم که متوجه داستان بشی

- - -ویرایش - - -

بچه هایی که آپدیت سوم رو نصب کردن ، بعد از آپدیت کسی بوده تا از طریق بورس (روشی که لرد رایدن گفته بود) میلیونر بشه؟؟
من هر کاری کردم از اون روش نمیشه.....
یعنی تموم شد میلیونر شدن....=((

فیکس کردن دیگه نمیشه

اینم از لینک آهنگ های بازی....(:d)
albumjams.com/album/grand-theft-auto-5-soundtrack-download
حالشو ببریم....
موقع رانندگی گوش بدید خیلی فاز میده(مخصوصا اگر آدم تخیلی باشین)....

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
یه مشکل کاری برام پیش اومده نزدیک یه ماه کلا از پلی 4 دور شدم
دعا کنید منم مشکلم زود حل بشه وقتم آزاد بشه دل و دماغش باشه این بازیو بازی کنم

عاقبت درگيرى پليس با اشرار
k29d9tn0q9qxud4jk25k.jpg

سلام دوستان
ما هم بلخره بازی را خریدیم ولی هنوز نرسیده دستمون از عزیزان یه سوال داشتم:
من فقط میخوام قسمت داستانی و آفلاین بازی را برم باید کدوم پچ یا آپدیت را بگیرم که فقط مال آفلاین باشه ؟؟ به گفته خود راکستار که گفته بود واسه تجربه بهتر بازی لازمه ؟؟
ممنونم

توی اسپویل میزارم بهرحال شاید کسی نخواد بدونه :

داستان بازی از این قراره که سه تا رفیق ، مایکل ، ترور و برَد با هم خیلی صمیمی هستن یه روز میرن یه سرقت که بازی ازونجا شروع میشه بعد سرقت مایکل و برد تیر میخورن و ترور فرار میکنه ، مایکل با FIB همکاری کرده برای همین جسد برد رو جاش چال میکنن و رو قبر میزنن مایکل تاونلی و FIB به مایکل یه هویت جدید میده ، ترور هم دیگه فکر میکنه مایکل مُرده و برد هم زندونه تو یه دهکده ای مشغول تولید متامفتامین(شیشه) هست و ازین دیوونه بازیا تا اینکه مایکل تو LS با یه پسر جوون به اسم فرانکلین آشنا میشن و میزنن تو کار سرقت ، ترور تو اخبار تا سرقتو میبینه متوجه میشه اینکار فقط از مایکل بر میاد برا همین یکی از آدماشو میفرسته که پیگیر بشه و خلاصه اینجوری مایکلو گیر میاره و با هم داستان دارن سه تا کرکتر کارای کثیف FIB رو انجام میدن ، دزدی میکنن و ... این بین ترتر باخبر میشه که مایکل بهش خیانت کرده 9 سال پیش تو سرقتی که داشتن و درگیر میشن و ...
این لپ شروع داستان بود حالا بماند مایکل با خانوادش مشکلاتی داره که مراحلی تشکیل میدن و فرانکلین گنگستر بازی در میاره با رفقاش و ترور تو کار تولید شیشه چیکارا میکنه و ... در حدی گفتم که متوجه داستان بشی
منم میزارم تو اسپویل که مسائل شرعی رعایت بشه :d
دلیل اینکه مایک دوباره سرقت رو شروع کرد این بود که یه شب با فرانکلین رفتن خونه دید زنش با مربی تنیس ریختن روهم! مربی رو تعقیب کرد و خونه اش رو با خاک یکسان کرد ولی بعدش فهمید این خونه رییس مافیا مکزیک بوده و طرف بهش وقت داد که خسارت خونه (2.5میلیون دلار) رو پرداخت کنه واسه همین با همکاری فرانکلین سرقت از جواهر فروشی رو انجام دادن که باعث شد هم تروور بفهمه زنده اس و هم fib دوباره بیاد سراغش و ادامه ماجرا.........

بچه ها این عکس ها رو که با موبایل میگیرید چجوری از کنسول استخراجش میکنید و میاید تو انجمن آپ میکنید آخه مال من میره توی گالری خود بازی و نه تو گالری کنسول؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or