کمبود باشگاه بدنسازی( با وجود بدن های مشاهده شده در لب ساحل واقعا احساس میشه....)قایق سواری_اتومبیل رانی_موتورسواری_خلبانی_چتر بازی_شکار_دارت_غواصی_سینما_ گلف _تنیس_یوگا_جت اسکی_دوچرخه سواری_کوهنوردی:d شب گردی :d از همه مهم تر سلفی و کلاب :d و... دیگه چی میخواین از جون راک استار؟ :d
فکر کنم تو ساحل یه جا هست که یه بخش کوچک چوبی ساختن دارن دمبل میزنن که تو یه مرحله هم گذر گیمر بهش می افته تا حالا امتحان نکردم ببینم خودمون هم میتونیم ازش استفاده کنیم یا نه.کمبود باشگاه بدنسازی( با وجود بدن های مشاهده شده در لب ساحل واقعا احساس میشه....)
نمیشه.فکر کنم تو ساحل یه جا هست که یه بخش کوچک چوبی ساختن دارن دمبل میزنن که تو یه مرحله هم گذر گیمر بهش می افته تا حالا امتحان نکردم ببینم خودمون هم میتونیم ازش استفاده کنیم یا نه.
به نظرم شک نکن لامصب تو این نسل یه چیز دیگه شده بازی حتما تجربه کنعاقا من این بازیو توی نسل قبل تموم کردم و میخوام واس نسل جدید بخرم ولی فقط سینگل!
ارزش داره؟؟؟؟اخه چرخیدن تو محیط بازی خیلی حال میده
1.باید دکمه جهت سما راست رو اگر استباه نکنم نگه داری بازم اگه کسی کامل میدونه بگهسلام دوتا سوال
1.از من فلش لایقت تفنگ روشن نمیشه؟؟چرا؟؟؟
2.عگس های گه با گوشی میگیرم گجا میره؟؟؟؟
به نظرم شک نکن خیلی خوبهیه سوال ؟؟؟
ارزش داره این بازی رو بگیرم ؟؟؟ رو نسل قبل بازیش کردم ولی انلاینشو نرفتم
اونقدر خوب هست که ادم تحت تاثیر قرار بگیره ؟؟؟
- - -ویرایش - - -
بعد یه چیز دیگه
قضیه ی بورس چیه من تو نسل قبل اصلا نتونستم ازش پول به جیب بزنم چی کار باید بکنم ؟؟؟ لطفا کامل توضیح بدین ( ۸ نمره )
منوی اصلی کنسول>>> playstation store >>> بعد تا ته میایی پایین >>>>redeem codeدوستان
کد پول رو باید کجا وارد کنم .؟