دوستان آپدیت 1.4 گلیچ life invader رو فیکس کرد :d .
١ میلیون دلار پول دادم بوگاتی خریدم
تمامه upgrade هاشم انجام دادم
خلاصه کلی خرجش کردم گذاشتم گاراژ فرانکلین الان نیس
گاراژشم مثه خودشه
اگه آپدیت این باگو درستش میکنه آپدیت کنم . میکنه ؟
دوستان آپدیت 1.4 گلیچ life invader رو فیکس کرد :d .
بهتر اینجوری بازی مسخره میشه:d
بوگاتی رو لازم نبود بخریا پیدا میشه تو بازی
این باگ برای منم پیش اومده 2 بار ولی بعد این آپدیت هنوز پیش نیومده
بله story رو تموم کردم یه تک دستی آنلاین زدن (فقط یه مچ TDM ) با اینکه له شدم :d ولی حال داد.....
از همین تریبون می تونم بگم برای آنلاین خصوصا TDM کاورگیری حرف اولو میزنه بیدونه شک......
+
در مورد ماشین هم یه 2 مدل لامبورگینیه که دومی با این که مدل پایین تره ولی خیلی بیشتر میشه customize کردش.....
بعدشم به نظر من برید این turismo R یه همجین چیزی بود اسمش بخرید لا مصب بعد از آپگرید خیلی خفن میشه خصوصا در زمینه ی هندلینگ.... یدونه از همینو برای ترور کاستوم گرده بودی یه چیزه
خیلی شاخی شده بود لامصب گلیچ خورد پرید اصلا ضد حال خوردما...
اگر از گلیچ استفاده نکردید و می خواید بزنید تو کار ماشین و آپگرید و اینا یدونه repair shop هست اگه بخریش بعدش همه چی رو راگان میتونی رو ماشینت بذاری فقط مشکلش اینه که از شهر رود وسط
بیابون اینا بود فکر کنم.....
بازی رو امروز خریدم .
اولین سوالم اینکه که کی میگفت بازی گرافیکش فرقی نمیکنه ؟ (یه چند تا عکس گرفتم + مقایسه آدم پشماش میریزه)
بازی خیلی زیبا خیلی اسموت :d
ای کاش میشد مراحل سینگل رو دو نفری رفت
ترنسفر چقدر راحت بود ظرف 20 ثانیه تموم شد رفت پی کارش
13 میلیون پول رو چیکار کنم الان ؟ ایده بدید؟(تو آنلاین + همه چی دارم)
ببخشید با گوشی pm میدم نمیتونم نقل قول کنم
ولی این باگهای لودینگ رو اعصابه ها!!!! سرورشم که قربونش برم .... هم ایراد داره هم نت ما داغونه!
حیف این یازی چنین مشکلات و باگهایی داشته باشه!
در جواب اون دوستمون که در مورد رمز پرسیدن، باید بگم بله رمز های ps3 رو ورژن ps4 کار میکنه! حتی جامپ استانتها و مراحل 100% هم با قبل یکیه!
من ورژن قبلیشو بازی کردم و دارم، اصلا این باگهای عجیب قریب رو نداشت!!!
خدا کنه سرعت ماشیناشم افزایش بدن با اپدیت، چون هیچکدومشون بیشتر از 120مایل (194 کیلومتر)نمیرن! اونم سرازیری!!!!!