Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

نیاز به پاسخ

1- منم مثل شما با کلی شوق و ذوق رفتم اون ماشین 007 رو خریدم ولی اصلا تیر نمیزنه!! مثل بقیه ماشینا هست.

2- خونه هم نمیشه خرید. (فقط میتونید شرکت ، غذاخوری و ... بخرید)

3- اگه گاراژ نداشته باشید که نمیشه خرید ولی اگه گاراژ دارید میره گاراژ ، وسیله ای هم که برا یه کاراکتر میخرید فقط مختص اون کاراکتر هست و برای دیگران قابل استفاده نیست. برای آوردن ( استفاده ) هم باید برید گاراژ که خریدید. ) ( هواپیما/فرودگاه ، ماشین/گاراژ ، هلیکوپتر و کشتی/ هر دوتاشون یجا هست )

من امروز به سادگی تو یه چتربازی گروهی (8 نفره) بدون لگ شرکت کردم و دوتا ریس انجام دادم و یه ماموریت دو نفره و یه دثمچ :| مشکلی هم نداشتم :دی

بله از دیروز دوباره درست شد و به حالت عادی برگشت ولی در بعضی از موارد سرور امکان سیو رو نداره

By Tapatalk

1- منم مثل شما با کلی شوق و ذوق رفتم اون ماشین 007 رو خریدم ولی اصلا تیر نمیزنه!! مثل بقیه ماشینا هست.

2- خونه هم نمیشه خرید. (فقط میتونید شرکت ، غذاخوری و ... بخرید)

3- اگه گاراژ نداشته باشید که نمیشه خرید ولی اگه گاراژ دارید میره گاراژ ، وسیله ای هم که برا یه کاراکتر میخرید فقط مختص اون کاراکتر هست و برای دیگران قابل استفاده نیست. برای آوردن ( استفاده ) هم باید برید گاراژ که خریدید. ) ( هواپیما/فرودگاه ، ماشین/گاراژ ، هلیکوپتر و کشتی/ هر دوتاشون یجا هست )

اگه میخواین تا معنی واقعی دارایی از جمله خونه و ماشین و گاراژ رو بهتر در بازی درک کنین باید در لایو اکانت داشته باشین در اونجا شما میتونید خونه داشته باشید و دوستان خودتون رو به خونه دعوت کنین حتی دوستان میتونن بیان درب خونه و زنگ در رو بزنن و از شما اجازه ورود بگیرن
یه عکس میزارم از گاراژ دوستم:
abyjygag.jpg

esy2a9a5.jpg

By Tapatalk

به لایو وصل نیستم با این تعریف هایی که از gta online میکنید مجبورم کردید چطور میتونم gta online بازی کنم؟

بلانسبت شما ، من از جمله افرادی بودم که عین .. از آنلاین شدن با کنسول ترس داشتم :d اما این GTA Online راهی نزاشت گفتم یا کنسول بن میشه یا لذت میبریم :d
اول باید لایو اکانت بسازید بعدش هم گلد بخرید و گلد بشید و بعدش از GTA Online لذت ببرید

بلانسبت شما ، من از جمله افرادی بودم که عین .. از آنلاین شدن با کنسول ترس داشتم :d اما این GTA Online راهی نزاشت گفتم یا کنسول بن میشه یا لذت میبریم :d
اول باید لایو اکانت بسازید بعدش هم گلد بخرید و گلد بشید و بعدش از GTA Online لذت ببرید
پس منم بن نمیشم :d الان دوتا مشکل دارم یکی این که چه طور لایو اکانت بسازم وگلد بگیرم(اگه میشه یه لینک آموزش (بروز)و یک لینک برای خرید گلد و آموزش استفاده از اون رو بدید) و یکی این که چطور از gta online لذت ببرم:dو واردش بشم؟

این آموزش اتصال :
http://forum.bazicenter.com/thread9817/
گلد هم داخل بازار سنتر دوستانی هست که به قیمتهای خیلی مناسب میفروشن و من تا به حال از یکی دو تاشون خرید داشتم گلد یک ماهه بخرید اگر خوشتون اومد بعدا میتونید یک ساله بخرید ، شما آنلاین شید GTA Online هم میتونید خودتون بازی کنید

این آموزش اتصال :
http://forum.bazicenter.com/thread9817/
گلد هم داخل بازار سنتر دوستانی هست که به قیمتهای خیلی مناسب میفروشن و من تا به حال از یکی دو تاشون خرید داشتم گلد یک ماهه بخرید اگر خوشتون اومد بعدا میتونید یک ساله بخرید ، شما آنلاین شید GTA Online هم میتونید خودتون بازی کنید

میشه روش حصاب باز کرد آخه قیمت بعضی هاش نصف بود میخوام بدونم چقدر طدل میکشه
تجربه خودتون از یکی از این خریدها

By Tapatalk

میشه روش حصاب باز کرد آخه قیمت بعضی هاش نصف بود میخوام بدونم چقدر طدل میکشه
تجربه خودتون از یکی از این خریدها

By Tapatalk
دوست عزیز منظورتون رو متوجه نمیشم اما براتون توضیح میدم شاید پاسخ سوالتون باشه ، برای مثال دوستی که یک اکانت گلد یک ماهه رو میده 15 هزار تومان در حالی که ده دلار قیمتشه ، یه خودش با تخفیف خریده ، یا دلار قدیمی تو پی پال داشته و خرید کرده تفاوت ایشون با اون فروشگاهی که میده 35 هزار تومان هیچی نیست تازه ممکنه اینجا زودتر بتونید کد رو تحویل بگیرید و استفاده کنید ، گلد گلده ، چه هزار تومن بخرید چه صد هزار تومن

دوست عزیز منظورتون رو متوجه نمیشم اما براتون توضیح میدم شاید پاسخ سوالتون باشه ، برای مثال دوستی که یک اکانت گلد یک ماهه رو میده 15 هزار تومان در حالی که ده دلار قیمتشه ، یه خودش با تخفیف خریده ، یا دلار قدیمی تو پی پال داشته و خرید کرده تفاوت ایشون با اون فروشگاهی که میده 35 هزار تومان هیچی نیست تازه ممکنه اینجا زودتر بتونید کد رو تحویل بگیرید و استفاده کنید ، گلد گلده ، چه هزار تومن بخرید چه صد هزار تومن

من آخه از اون سایتی که میخرم با ایمیل برام سند میکنه و نهایت زمانی که طول میکشه نیم ساعت بوده تازه شده شب ساعت 12 هم خرید کردم هیچ مشکلی نبوده منظور من از این بابت بود که هر وقت در دسترس هست?

By Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or