Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

دوستان یه سوالی دارم...
من اکانت ایکس باکس لایو رو همین امروز درست کردم و اونطور که خودش میگفت و از بقیه جاها خوندم ماه اول رایگانه ولی من وقتی میرم تو استارت و قسمت انلاین نمیتونم برم تو یعنی یه لحظه لود میکنه بعد بر میگرده تو استارت....
چرا؟؟:-/

آخرین ویرایش:
دوستان یه سوالی دارم...
من اکانت ایکس باکس لایو رو همین امروز درست کردم و اونطور که خودش میگفت و از بقیه جاها خوندم ماه اول رایگانه ولی من وقتی میرم تو استارت و قسمت انلاین نمیتونم برم تو یعنی یه لحظه لود میکنه بعد بر میگرده تو استارت....

احتمالا" ایراد از نت باشه چون که یه نت قوی میخواد در حد اینکه دانلود درحد اید مگ باشه پینگ هم بالاتر از 300نباشهبه هرحال اگه مشکل مربوط به دردسترس نبودن سرور هست باید رو نتت وتقویت کنی

By Tapatalk

در کل آنلاین دوست <ارم و لى فضا خیلی تاریک و حس بدی به آدم میده

By Tapatalk

Last edited by a moderator:
دوستان یه سوالی دارم...
رایگان نیست

تو یکی از ماموریت های تروور هستم. یکی از علامت سوال ها که میره شمال شهر با Josh صحبت میکنه بعدش هم یه مسیج بهش میده و یه راهنمایی میکنه و میگه باید بری نت. بعد تو نت نقشه بازی نمایش داده میشه + یه سری خونه که میتونی مارکشون کنی. بعد هر خونه ای که خواستی رو انتخاب میکنی و بعد که وارد اون محل و اون خونه شدی دیگه نمدیونم باید چیکار کنم! این مراحل رو باید چجوری رفت؟ بعد خونه خرید؟ چیکارش باید کرد؟ کنار در خونه یه شماره هم هست که زنگ میزنم اتفاقی نمیوفته!

تو یکی از ماموریت های تروور هستم. یکی از علامت سوال ها که میره شمال شهر با Josh صحبت میکنه بعدش هم یه مسیج بهش میده و یه راهنمایی میکنه و میگه باید بری نت. بعد تو نت نقشه بازی نمایش داده میشه + یه سری خونه که میتونی مارکشون کنی. بعد هر خونه ای که خواستی رو انتخاب میکنی و بعد که وارد اون محل و اون خونه شدی دیگه نمدیونم باید چیکار کنم! این مراحل رو باید چجوری رفت؟ بعد خونه خرید؟ چیکارش باید کرد؟ کنار در خونه یه شماره هم هست که زنگ میزنم اتفاقی نمیوفته!
پیش اون خونه ها یسری تابلو هست(فکر کنم بنفش رنگ!)باید بزنی بندازیشون.

دوستان یکی کمک کنه دام به فرانک گفته بیا یه جایی تویه نقشه هم علامتش هست D یه ساختمونه اما نمیتونم واردش بشم کاری نمیتونم بکنم 64% بازی هست باید چکار کنم؟

کسی نیست کمک کنه؟یه جا دیگه هم گیر کردم میگه یه ترک فایر بردار برو به گت وی اینو چیکار کنم؟
اون مرحله دام باید بری بالای اون برجه! با هلیکپتر!
اون یکی هم باید یه ماشین بدزدی ببری یه جای خلوت( من بردم اونجا که ساختمون سازی) بعد زنگ بزنی به مایکل!!

یه چیز جالب
اون قسمتی که به خونه مایکل حمله میشه و مایکل باید آمانا رو نجات بده یکی از دشمن ها وقتی داشت وارد خونه میشد بلند و ادامه دار داشت میگفت ( سلام علیکم ) . خیلی خندیدم

آخرین ویرایش:
سلام به همه
این درسته که میگن دیسک دوم رو نصب نکنید، کیفیت بازی بیشتر میشه؟
من جفت دیسک ها رو نصب کردم و بازی خیلی قشنگ بود و مشکلی نداشت، یعنی بهتر از این هم میتونه بشه؟
الان مدرسه ام ولی رفتم خونه حتما امتحان میکنم این راه رو، خبر میدم

سلام به همه
این درسته که میگن دیسک دوم رو نصب نکنید، کیفیت بازی بیشتر میشه؟
من جفت دیسک ها رو نصب کردم و بازی خیلی قشنگ بود و مشکلی نداشت، یعنی بهتر از این هم میتونه بشه؟
الان مدرسه ام ولی رفتم خونه حتما امتحان میکنم این راه رو، خبر میدم

عزیز جان دیسک یک باید بصورت اجباری نصب بشه
و در اخباری هم که دراوایل برای باز منتشر شد خودشون اشاره داشتن که به دلیل لود هم زمان از دو دیسک بازی بهتر است تا دیسک دو رو نصب نکنید
چراکه سرعت درایو و هارد با هم جمع میشه و نرخ انتقال داده شما بالا میره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or