vivaz360
کاربر سایت
دقیق یادم نیست ولی رو شصت و خورده ای درصد بدون انجام مراحل فرعی تموم میشددوستان بازی رو چند درصد تموم میشه ? من الان 43 درصد رفتم .
دقیق یادم نیست ولی رو شصت و خورده ای درصد بدون انجام مراحل فرعی تموم میشددوستان بازی رو چند درصد تموم میشه ? من الان 43 درصد رفتم .
دوستان یه سوالی دارم...
من اکانت ایکس باکس لایو رو همین امروز درست کردم و اونطور که خودش میگفت و از بقیه جاها خوندم ماه اول رایگانه ولی من وقتی میرم تو استارت و قسمت انلاین نمیتونم برم تو یعنی یه لحظه لود میکنه بعد بر میگرده تو استارت....
چرا؟؟
رایگان نیستدوستان یه سوالی دارم...
من اکانت ایکس باکس لایو رو همین امروز درست کردم و اونطور که خودش میگفت و از بقیه جاها خوندم ماه اول رایگانه ولی من وقتی میرم تو استارت و قسمت انلاین نمیتونم برم تو یعنی یه لحظه لود میکنه بعد بر میگرده تو استارت....
چرا؟؟
رایگان نیست
پیش اون خونه ها یسری تابلو هست(فکر کنم بنفش رنگ!)باید بزنی بندازیشون.تو یکی از ماموریت های تروور هستم. یکی از علامت سوال ها که میره شمال شهر با Josh صحبت میکنه بعدش هم یه مسیج بهش میده و یه راهنمایی میکنه و میگه باید بری نت. بعد تو نت نقشه بازی نمایش داده میشه + یه سری خونه که میتونی مارکشون کنی. بعد هر خونه ای که خواستی رو انتخاب میکنی و بعد که وارد اون محل و اون خونه شدی دیگه نمدیونم باید چیکار کنم! این مراحل رو باید چجوری رفت؟ بعد خونه خرید؟ چیکارش باید کرد؟ کنار در خونه یه شماره هم هست که زنگ میزنم اتفاقی نمیوفته!
اون مرحله دام باید بری بالای اون برجه! با هلیکپتر!کسی نیست کمک کنه؟یه جا دیگه هم گیر کردم میگه یه ترک فایر بردار برو به گت وی اینو چیکار کنم؟
رفتم ساختمون رو پیدا کردم زنگ زدم بعد گفت دوباره یه جای دیگه پیدا کن چندتا باید جا پیدا کنم؟اون یکی هم باید یه ماشین بدزدی ببری یه جای خلوت( من بردم اونجا که ساختمون سازی) بعد زنگ بزنی به مایکل!!
سلام به همه
این درسته که میگن دیسک دوم رو نصب نکنید، کیفیت بازی بیشتر میشه؟
من جفت دیسک ها رو نصب کردم و بازی خیلی قشنگ بود و مشکلی نداشت، یعنی بهتر از این هم میتونه بشه؟
الان مدرسه ام ولی رفتم خونه حتما امتحان میکنم این راه رو، خبر میدم