Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

همون جایی که میری رو فرانکلین 3 تا گردی سبز تو نقشه معلومه؟مرحله قبلیش هم منفجر کردن کشتی بود؟
باید یه ماشین به دزدی یه کم اون ور تر پارکش کنی بعد بری تو مبایلت یه جیزه جدید اومده یادم نیست چیه ولی باید با موبایلت علامت بزاری رو ماشینه

همون جایی که میری رو فرانکلین 3 تا گردی سبز تو نقشه معلومه؟مرحله قبلیش هم منفجر کردن کشتی بود؟
اگه درست فهمیده باشم کجاشی :
تو اون دایره های سبز رنگ باید بگردی و تو هر دایره 1 ماشین رو باید پیدا کنی (توش مثل اینکه مواد مخدر هستش) بعد ماشیم رو میبری همون جایی که علامت میزنه رو نقشه . 3 تا ماشین => 3 تا دایره

سلام دوستان من مشکل پیدا کردم ناجور!

بعد از رسیدن به حدودای 50 درصد و رد کردن چند مرحله خاموش کردم بعد روشن کردم برگشت به 40 وخرده ای. دوباره رفتم سیو کردم خاموش کردم همین شد. هی بر می گرده سیواش به یه نقطه خاص هیچ کاریشم نمیتونم بکنم کمککک

پ.ن :چه جوری اسپویل بذارم؟

اگه درست فهمیده باشم کجاشی :
تو اون دایره های سبز رنگ باید بگردی و تو هر دایره 1 ماشین رو باید پیدا کنی (توش مثل اینکه مواد مخدر هستش) بعد ماشیم رو میبری همون جایی که علامت میزنه رو نقشه . 3 تا ماشین => 3 تا دایره

این راه رو رفتم فایده نداشت؟هی گوشه بالای سمت چپ صفحه یه متنی میاره 3 خطی که آخرش یه کلمه میشل هست میرم رو میشل هم چیزی نمیشه لطفا راهنمایی کنید؟

سلام دوستان من با 3 تا دی وی دی مختلف امتحان کردم استوری بازی راحت میاد واسم ولی تا به لایو وصل میشم آنلاین آپدیت میکنم بعد دیگه ارور unreadable مسده و نمیاد چه کننم

کسی نیست جواب بده؟

و باز هم سوالی که هزاران بار پاسخ داده شد من خودم به این سوال 15 بار جواب دادم
اگه چند صفحه میرفتین به عقب جواب سوالتون رو پیدا میکردین
یک ماشین چهار در رو به خارج از جاده اصلی ببرین و به مایکل زنگ بزنین و این ماشین رو به عنوان ماشین فرار انتخاب کنید

By Tapatalk

سلام دوستان من با 3 تا دی وی دی مختلف امتحان کردم استوری بازی راحت میاد واسم ولی تا به لایو وصل میشم آنلاین آپدیت میکنم بعد دیگه ارور unreadable مسده و نمیاد چه کننم
با یه دی وی دی دیگه امتحان کن.
سطح کیفیت دی وی دی های بازار اومده پایین.
برنر مکس بگیری که بهتره.

و باز هم سوالی که هزاران بار پاسخ داده شد من خودم به این سوال 15 بار جواب دادم
اگه چند صفحه میرفتین به عقب جواب سوالتون رو پیدا میکردین
یک ماشین چهار در رو به خارج از جاده اصلی ببرین و به مایکل زنگ بزنین و این ماشین رو به عنوان ماشین فرار انتخاب کنید

By Tapatalk

به عنوان ماشین فرار انتخاب کنم یعنی چی و چطوری؟

به عنوان ماشین فرار انتخاب کنم یعنی چی و چطوری؟

خیلی راحته با ترور یا فرانکلین یه ماشین شاسی بلند
(چهار در) پیدا کن ببرش یه جایی مثل پارکینگ یا جایی به بیرون شهر پنهانش کن و به مایکل زنگ بزن مشکل حل میشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or