Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

کسایی که بازی رو تموم کردن:
من ترور رو کشتم چون از اول ازش بدم میومد. حالا موضوع اینه، راهی هست که دوباره بتونم با اون برم؟ مراحل فرعی و اینا. چون فکر Deathwish یعنی اینکه فرنکلین میمره و ترجیح دادم ترور رو بکشم. اعصابم بهم ریخته...

کسایی که بازی رو تموم کردن:
من ترور رو کشتم چون از اول ازش بدم میومد. حالا موضوع اینه، راهی هست که دوباره بتونم با اون برم؟ مراحل فرعی و اینا. چون فکر Deathwish یعنی اینکه فرنکلین میمره و ترجیح دادم ترور رو بکشم. اعصابم بهم ریخته...

عزیز کی گفته که تو Deathwish فرانکلین میمیره ؟ تو Deathwish هر سه شخصیت زنده و قابل بازی میمونن و در واقع پایان خوب بازی هستش که هیچکدوم نمیمیرن :|

عزیز کی گفته که تو Deathwish فرانکلین میمیره ؟ تو Deathwish هر سه شخصیت زنده و قابل بازی میمونن و در واقع پایان خوب بازی هستش که هیچکدوم نمیمیرن :|
میدونم استاد. منتها اون زمان انتخاب فکر کردم که اون انتخاب یعنی مرگ فرنکلین.

میدونم استاد. منتها اون زمان انتخاب فکر کردم که اون انتخاب یعنی مرگ فرنکلین.
اگه قبل مرجله آخر سیو داری که هیچ وگرنه میتونی پایان های دیگه ی بازیو فقط بری یعنی در اصل اون پایانی که اول کار انتخاب میکنی تا آخر میمونه:دی

و همچنان این تاپیک مثله جت میره جلو:d
کسی از بچه های به قسمتهایی از دریا که توی نقشه ایستر اگ نوشته Alien و Monster رفته و چیزی پیدا کرده باشه?
من مجهز(کپسول هوا):d رفتم طرفه Alien .کلی هم رفتم پایین ولی نفس کم اورد و مُردم:|
ولی دروغ چرا.توی تاریکیه اون پایین یه سایه بسقاب پرنده مانند همش جلوی چشم بود.

همینطور میرفتی پایینتر یه سفینه فضایی میدیدی - با زیردریایی اگه بری کپسول اکسیژن همراهته

این قسمت روح ها رو با ترور رفتم هیچ چیز غیر عادی ندیدم !
زیر دریایی رو کجا میتونم بردارم لطفا از رو نقشه بگید اینقدر چیز عجیب نتونستم پیدا کنم نا امید شدم :|

شنیدم توی قسمت هالیوود نقشه یه زامبی فرندلی هست!!!easter egg هست!!!
کاشکی مثلا بعد صد درصد کردن بازی وقتی بشقاب پرنده اومد بالای کوهه یه دریچه باز کنه اون نقشه هه هم میگفت زیر کوه یه چیزایی هست!
راستی
من اون مرحله بازیم که با Solomon Richard آَشنا میشیم میریم بالای یه ساختمون آدما رو با هلیکوپتر بر میداریم میریم
چقدر بازی دیگه مونده؟
راستی من یه قسمت برای گذاشتن هلیکوپتر خریدم و یکی واسه قایق چجوری ازشون استفاده کنم؟
راستی این Nuclear Waste ها غیر پول فروختنشون به چه دردی میخورن؟
یه کار جالب یه دفه انجام دادم!!
اونجا که جیمی مستت میکنه با نوشیدنیه بعدش پولاتو برمیدارن میرن من قبلش فرودگاه خریده بودم و جا واسه قایق کلا 1400 تا مونده بود
500 تاشو برداشتن 900 تا موند الان نمیدونم چیکار کنم پول در بیارم یه کمکی یکی بکنه!!

بچه ها ماشین آتش نشانی چطور آب میپاشه؟
وقتی cheat میزنی بعد چطور میشه بازی رو از حالت cheat دربیاری چون achievement نمیده
چرا وقتی مرحله replay میکنی پولت کم میشه ؟چطوریه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or