Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

شک نکن watch dogs که هیچی , گٌنده تر از اون هم جلو ی gta کم میارن ! چیزی که من تا الان از راک دیدم - خدایی بگم : اصلا وقتی اسم راک تو هر بازی میاد دیگه نگران اون بازی نیستم ...

(البته ناگفته نماند که watch dogs هم نمایش فوق العاده ای داشت ... ولی به نظره من عٌمرا به gta برسه !)
اره نمایشش خیره کننده بود ولی جایی خراب کرد که خواست سوار ماشین بشه وقتی درو باز کرد با سرعت نور رفت تو ماشین و ماشین سواریش در حد gta نبود
فقط راکستار
غولترین و شاخ ترین بازیهای جهانو داره خداییش .بازی نمیده بیرون ولی سالی یکی که میده بیرون شاهکار میده.من که عاشق این شرکتم و بیشتر عاشق اپن ورلدش

W D هنوز اوله راهه.ولی GTA V داره بعد از 20 سال کسب تجربیات و... وارد صحنه میشه.پس مطمئناً GTA عنوانی هست هم خارق العاده و هم متایی بالای 95 خواهد داشت.

آخه GTA و W D چه ربطی به هم دارن دارید هی مقایسه میکنید راجب W D اطلاعات زیادی ندادن ولی حداقل اوون طوری که گفتن بخواد باشه که بصورت آنلاین و چند نفری پیش بره راهش کلاً از GTA جدا میشه

GTA جز نشون دادن فرهنگ غربی و کارهای زشت چیز دیگه ای نداره.

بزنم به تخته همه کنسولها و فونهای غربی و شرقی رو یک جا داری.
حالا برام یه سوال پیش میاد اونم اینکه اینا رو میزاری دکور یا اینکه به جای زغال سنگ ازشون استفاده میکنی؟

GTA جز نشون دادن فرهنگ غربی و کارهای زشت چیز دیگه ای نداره.

درود...

فرهنگ غربی رو که هر عناوینی با خودش یدک میکشه.کارهای زشت رو هم که جزو حقیقت باید در نظر بگیریم.پس به نتیجه میرسیم که GTA عنوانیست که حقایق رو بیان میکند.

با این حرفت موافقم که این بازیها با هدف ساخته میشه و میخوان فرهنگ خودشونو به ما بقبلونن
ولی چاره چیه
GTA بازی نکنیم چی بازی یکنیم
من ادمیم که فقط میخوام از بازی و بازی کردن لذت ببرم و کاری به فرهنگ غرب و از این جور حرفا ندارم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or