ahmad mashti
کاربر سایت
دوستان یه تریلر خاوف از گیمپلی اینجا دیدم به نظرم Fake اومد ولی اگه فیکه پس این چه بازییه ؟
Grand Theft Auto 5
به نظرم دموی جالبی نبود شاید یه سری حرکات نرم کاراکترها جذاب به نظر برسه ولی این الکی جا عوض کردنا و مخصوصا موقع تیر خوردنEnemy ها و اون پرت شدن مسخرشون و ژانگولر بازیای کاراکتر اصلی فاجعس در ضمن من ترجیح میدم با یه ادم معمولی مثل نیکو بلیک(چه شخصیت جذابی داشت) بازی کنم تا با یه ژیمناست!:dدوستان یه تریلر خاوف از گیمپلی اینجا دیدم به نظرم Fake اومد ولی اگه فیکه پس این چه بازییه ؟
Grand Theft Auto 5
تو همین جا بود!چند وقت پیش تو همین تاپیک بود یا نمیدونم یه تاپیک دیگه ولی یه بابایی این تریلر رو گذاشت بعدش هم خودش اومد گفت تریلر مال سال 2008 بود و اشتباه کرده بود و با GTA:V اشتباهش گرفته بود...
دوستان یه تریلر خاوف از گیمپلی اینجا دیدم به نظرم Fake اومد ولی اگه فیکه پس این چه بازییه ؟
Grand Theft Auto 5
با سلام....
اطلاعاتی از شعبه بریتانیای آمازون به بیرون درز کرده است که تاریخ انتشار بازی GTA V مشخص کرده است.
اگر چه تاریخ انتشار دقیق بازی مشخص نشده ولی در یکی از صفحات این فروشگاه اینترنتی تاریخ عرضه بازی را ۱۲ دسامبر مشخص کرده است این در حالی است که راک استار حتی سال انتشار بازی را هم مشخص نکرده است و این احتمال وجود دارد که بازی در سال ۲۰۱۳ منتشر شود
در زیر می تواند اطلاعات منتشر شده از بازی در فروشگاه اینترنتی آمازون شعبه بریتانیا را مشاهده کنید
این بازی قرار است برای کنسول PS3 و Xbox 360 منتشر شود و تا به امروز خبری از انتشار بازی برای PC نشده است
جالب است که موقع جستجوی بازی در سایت گیم اسپات تاریخ بازی ۳۱ دسامبر ۲۰۱۲ درج شده ولی در صفحه بازی GTA این سایت تاریخ انتشار بازی را نا مشخص اعلام کرده است
من هم منتظرم بدجور بیاد حال این بازی watch dogs ور بگیره که زیادی شاخ شده