AMIR SECRET
کاربر سایت
واسه ایکس باکس360 و پلی استیشن3 تا چه تاریخی بازی میاد
داداش خوابی ؟!
یه ساله که اومده
واسه ایکس باکس360 و پلی استیشن3 تا چه تاریخی بازی میاد
به احتمال زیاد درست بشه.روی فلش 16باید نصب کنید.من هارد ایکس باکسم 20گیگ و فلشم 16گیگه و هر دو دیسک رو نصب کردم و بی دردسر بازی میکنم.دیگه دیسک کار نمیکنه ولی باید تو دستگاه باشهرو هارد اورجینال ایکس باکس نصب کردم یعنی امکان داره که رو فلش نصب کنم درست شه؟
خواهشا هر پیشنهاد دیگه ای دارید بگید ممنون میشم
فک کنم ایرادی نداشته باشهسلام میدونم اینجا جاش نیست
دوستان لطفا فورا جواب بدید
دیروز میخواستم به لایو وصل شم یه اپدیت لایو خواست که حدود 10 دقیقه طول کشید بعد ری استارت شد یه اپدیت دیگه خواست اگه اپدیت کنم مشکلی پیش نمیاد؟
من همین کارو قبلا رو ایکس باکس قبلیم که الایت 2 بود انجام دادم دیگه بازیای کپی رو نمیخوند.الان چیکار کنم؟
سلام میدونم اینجا جاش نیست
دوستان لطفا فورا جواب بدید
دیروز میخواستم به لایو وصل شم یه اپدیت لایو خواست که حدود 10 دقیقه طول کشید بعد ری استارت شد یه اپدیت دیگه خواست اگه اپدیت کنم مشکلی پیش نمیاد؟
من همین کارو قبلا رو ایکس باکس قبلیم که الایت 2 بود انجام دادم دیگه بازیای کپی رو نمیخوند.الان چیکار کنم؟
سلام. جیتیا وی کاملا تمام شده %100توی ایکس باکسم ریختم اما همیشه توی نقشه علامت لباس نمایش داده میشه.لباس هم عوض میکنم اما بازم توی نقشه علامت لباس فروشی است.واسه هر3شخصیت اینجور است.لطفا راهنمایی کنید
سلام. جیتیا وی کاملا تمام شده %100توی ایکس باکسم ریختم اما همیشه توی نقشه علامت لباس نمایش داده میشه.لباس هم عوض میکنم اما بازم توی نقشه علامت لباس فروشی است.واسه هر3شخصیت اینجور است.لطفا راهنمایی کنید
آخر توانستم با هزار زحمت و خریدن 3 نسخه Gta v مشکل storage device problem رو حل کنم
مژده بدید