Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

نمیدونم اینو قبلا کسی گفته باشه یا نه ولی به هر حال من میگم
توی لایو وقتی میخواید کاراکتر درست کنید، اون گوشه پایین نوشته special dad و وقتی y رو بزنی...
John marston میشه پدرتون!

البته اگه اشتباه نکرده باشم باید به social club وصل باشی ولی مطم نیستم

دوستان... راه حل برای رفع مشکل دیر لود شدن تکسچر ها به جز نصب دوباره دیسک اول چیه ؟
یک دیسک رو روی هارد و دیسک دیگه رو روی فلش نصب کنید هیچ مشکلی پیش نمیاد.فقط باید دیسک هم داخل دستگاه باشه ولی کار نمیکنه و به لنز آسیب نمیزنه

دوستان من بازی که میخوام کنم این ارور رو میده باید چیکارکنم؟مثل اینکه مشکل دیسکه عوض کنم حل میشه؟
02339261376043256895.jpg

دوستان من بازی که میخوام کنم این ارور رو میده باید چیکارکنم؟مثل اینکه مشکل دیسکه عوض کنم حل میشه؟
02339261376043256895.jpg

يكي كه ممكنه مشكل از ديسك باشه يكي ديگه هم
ميتوني اگه عينكي باشي با اون دستمال مخصوص عينكت ديسك رو از اون وسط رينگ ديسك به بيرون بكش . به صورت دايره اي دستمال رو نچرخون كه رو ديسك خش ميندازه (از دستمال كاغذي هم استفاده نكن كه ديسكت رو پر از خش ميكنه

Subscribe to my youtube channel :
aryan namavar

دوستان من خیلی وقتِ بازی رو تموم کردم ولی تازه دارم خُرده کاری های تو بازی رو انجام میدم!!!:d
من هیشکیو آخره بازی نکشتم و 3تا کارکترم زنده هستن الان دارم باهاشون خونه و گاراژ و مغازه میخرم!
حالا میخواستم بدونم چطوری میشه پول دراورد؟!اصن میشه یا باید آنلاین بازی کرد؟!!چون من کنسولم جی تگ هست!هیچی پول واسم نمونده!! :(
بعد من الان با فرانکلین یه هلیکوپتر و ماشین خریدم چجوری اینا به دستم میرسن؟!!!!!!

دوستان من خیلی وقتِ بازی رو تموم کردم ولی تازه دارم خُرده کاری های تو بازی رو انجام میدم!!!:d
من هیشکیو آخره بازی نکشتم و 3تا کارکترم زنده هستن الان دارم باهاشون خونه و گاراژ و مغازه میخرم!
حالا میخواستم بدونم چطوری میشه پول دراورد؟!اصن میشه یا باید آنلاین بازی کرد؟!!چون من کنسولم جی تگ هست!هیچی پول واسم نمونده!! :(
بعد من الان با فرانکلین یه هلیکوپتر و ماشین خریدم چجوری اینا به دستم میرسن؟!!!!!!

برو ترینر بگیر خو:|

انایی که میخری میرن تو گاراژ و هنگر.

آقا من ماشینم رو میبرم جلوی اون ساختمانی که قراره برم توش برای مرحله کردن بازی
میرم بازی رو میکنم مرحله رو هم انجام میدم میام جلوی همون ساختمان میبینم ماشینم نیست
کجا رفته چکار کنم؟

من مشکلم حل نشد دیسک خودش زیاد خش داره باید چیکار کنم دیگه؟
يكي كه ممكنه مشكل از ديسك باشه يكي ديگه هم
ميتوني اگه عينكي باشي با اون دستمال مخصوص عينكت ديسك رو از اون وسط رينگ ديسك به بيرون بكش . به صورت دايره اي دستمال رو نچرخون كه رو ديسك خش ميندازه (از دستمال كاغذي هم استفاده نكن كه ديسكت رو پر از خش ميكنه

aryan namavar

آقا من ماشینم رو میبرم جلوی اون ساختمانی که قراره برم توش برای مرحله کردن بازی
میرم بازی رو میکنم مرحله رو هم انجام میدم میام جلوی همون ساختمان میبینم ماشینم نیست
کجا رفته چکار کنم؟

اره دادا تمیزش کردم بی فایده بودم البته دیسک رو همون مهر پارسال گرفتم:d عصر یه دیسک دیگه گرفتم حل شد
همون خش هاست احتمالا بعضي از اين فروشنده ها ديسك اشغال استفاده ميكنن. شما ديسك رو تميز كردي ؟

aryan namavar

نه دیسک من از همون مهر پارسال خریدمش پر خش شده بود .الان دیسک جدید گرفتم حل شده:d
همون خش هاست احتمالا بعضي از اين فروشنده ها ديسك اشغال استفاده ميكنن. شما ديسك رو تميز كردي ؟

aryan namavar

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or