دوستان... راه حل برای رفع مشکل دیر لود شدن تکسچر ها به جز نصب دوباره دیسک اول چیه ؟
یک دیسک رو روی هارد و دیسک دیگه رو روی فلش نصب کنید هیچ مشکلی پیش نمیاد.فقط باید دیسک هم داخل دستگاه باشه ولی کار نمیکنه و به لنز آسیب نمیزنهدوستان... راه حل برای رفع مشکل دیر لود شدن تکسچر ها به جز نصب دوباره دیسک اول چیه ؟
دوستان من بازی که میخوام کنم این ارور رو میده باید چیکارکنم؟مثل اینکه مشکل دیسکه عوض کنم حل میشه؟
دوستان من خیلی وقتِ بازی رو تموم کردم ولی تازه دارم خُرده کاری های تو بازی رو انجام میدم!!!:d
من هیشکیو آخره بازی نکشتم و 3تا کارکترم زنده هستن الان دارم باهاشون خونه و گاراژ و مغازه میخرم!
حالا میخواستم بدونم چطوری میشه پول دراورد؟!اصن میشه یا باید آنلاین بازی کرد؟!!چون من کنسولم جی تگ هست!هیچی پول واسم نمونده!!
بعد من الان با فرانکلین یه هلیکوپتر و ماشین خریدم چجوری اینا به دستم میرسن؟!!!!!!
مگه ترینر پول هم هست؟!!!پیدا نکردم!!!برو ترینر بگیر خو
انایی که میخری میرن تو گاراژ و هنگر.
يكي كه ممكنه مشكل از ديسك باشه يكي ديگه هم
ميتوني اگه عينكي باشي با اون دستمال مخصوص عينكت ديسك رو از اون وسط رينگ ديسك به بيرون بكش . به صورت دايره اي دستمال رو نچرخون كه رو ديسك خش ميندازه (از دستمال كاغذي هم استفاده نكن كه ديسكت رو پر از خش ميكنه
Subscribe to my youtube channel :
aryan namavar
مگه ترینر پول هم هست؟!!!پیدا نکردم!!!
من مشکلم حل نشد دیسک خودش زیاد خش داره باید چیکار کنم دیگه؟
همون خش هاست احتمالا بعضي از اين فروشنده ها ديسك اشغال استفاده ميكنن. شما ديسك رو تميز كردي ؟
aryan namavar
همون خش هاست احتمالا بعضي از اين فروشنده ها ديسك اشغال استفاده ميكنن. شما ديسك رو تميز كردي ؟
aryan namavar