سوالت خیلی عجیبه
شاید باگ باشه ولی یکم بیشتر دقت کن توو نقشه
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
فقط یه چیزه جدید اومده به نام B ولی هر چی توش میرم اتفاقی نمیفته
دوستان این بازی دو دیسکه دیگه؟ بعد وقتی گرفتیم باید اول دیسک دو رو بذاریم نصب شه بعد دیسک 1 خودش نصب میشه بعد دوباره دیسک 2 رو بذاریم دیگه؟ بعد موقع اجرای بازی از روی هارد اجرا میشه دیگه؟
بچه ها یه مود تازه اومده که بازی اول شخص میشه... کسی میدونه چطوری روی ایکس باکس.360 میشه این مود رو انجام داد؟؟
Sent from my C6602 using Tapatalk
پس چطور توی پست اول Police _ 110 گفتن که : "در ابتدا بعد از تهیه ی بازی، دیسک دوم را در کنسول قرار دهید و بعد از شناسایی دیسک بازی، بازی را مثل سایر بازی ها در هارد کنسول نصب کنید (با زدن دکمه X و Inistall )
بعد از نصب بازی که بین 20تا30دقیقه طول می کشد، دیسک اول را در درایو کنسول قرار داده و وارد بازی شوید، در همان ابتدای اجرا، پیغام محل نصب دیسک اول را سوال کرده که با تایید گزینه ی آن، دیسک اول نیز در هارد یا فلش نصب می شود، بعد از پایان نصب که باز هم بین 20تا30دقیقه می باشد، مجدد پیغام قرار دادن دیسک دوم ظاهر می شود که با قرار دادن دیسک و نهایتاً 5 دقیقه انتظار (برای بار اول)، وارد بازی می شود."
پس اگه دیسک 2 رو هم نصب می کنیم چطور از روی دیسک اجرا میشه؟؟؟ یعنی راهی هست که بشه کل بازی رو نصب کرد که دیگه موقع بازی از روی دیسک نباشه؟
پس چطور توی پست اول Police _ 110 گفتن که : "در ابتدا بعد از تهیه ی بازی، دیسک دوم را در کنسول قرار دهید و بعد از شناسایی دیسک بازی، بازی را مثل سایر بازی ها در هارد کنسول نصب کنید (با زدن دکمه X و Inistall )
بعد از نصب بازی که بین 20تا30دقیقه طول می کشد، دیسک اول را در درایو کنسول قرار داده و وارد بازی شوید، در همان ابتدای اجرا، پیغام محل نصب دیسک اول را سوال کرده که با تایید گزینه ی آن، دیسک اول نیز در هارد یا فلش نصب می شود، بعد از پایان نصب که باز هم بین 20تا30دقیقه می باشد، مجدد پیغام قرار دادن دیسک دوم ظاهر می شود که با قرار دادن دیسک و نهایتاً 5 دقیقه انتظار (برای بار اول)، وارد بازی می شود."
پس اگه دیسک 2 رو هم نصب می کنیم چطور از روی دیسک اجرا میشه؟؟؟ یعنی راهی هست که بشه کل بازی رو نصب کرد که دیگه موقع بازی از روی دیسک نباشه؟
آخه من دیگه توبه کردم که بازی رو از روی دیسک بازی کنم یه بار درایو کنسول سوخت پدرم در اومد تا درستش کردم. خواستم ببینم اگه دیسک 2 رو هم نصب کنی از رو هارد اجرا میشه یا نه فقط همین. اگر بازی که می خریم هم برنر مکس باشه.
هیچ مشکلی نداره DLC هارو دانلود می کنید و بعد از دانلود می تونید آنلاین بازی کنید...دوستان من میخوام وارد gta onlineبشم واسه اولین بار جوین یک گروه از همون جا میشم ولی بعد میخوام وارد آنلاین بشم میگه dlcدانلود کنید و ... حالا چکار کنم