a.p&23a.r
کاربر سایت
دادا چطوری این همه پول به دست آوردی ؟
من تا درصد آخر اين بازي از تك تك لحضاتش لذت بردم و هنوز هم گاهي مراحل رو تكرار ميكنم و لذت ميبرم
هيچوقت خسته كننده نميشه اين شاهكار
Sent from my iPhone using Tapatalk
من تا درصد آخر اين بازي از تك تك لحضاتش لذت بردم و هنوز هم گاهي مراحل رو تكرار ميكنم و لذت ميبرم
هيچوقت خسته كننده نميشه اين شاهكار
من پولم حدودا ۴،۵ برابر ایشونه به لطف horizon عزیز. D:
Sent from my iPad using Tapatalk HD
من پولم حدودا ۴،۵ برابر ایشونه به لطف horizon عزیز. D:
Sent from my iPad using Tapatalk HD
پینگم 345.ولی cod bo2 راحت بدون هیچ لگی بازی میکنم.اما نمیدونم چرا gta اینجوریهاحتمال بالا مشكل از نتتون باشه
پينگتون با آمريكا چقدره؟
دوستان من بازي رو نصب كردم فقط هر دو ديسك رو رو هارد نصب كردم نميدونم شايد خودم تلقين ميكنم انگار يه لگ خيلي كم ميزنه تو بازي مال شما اين طوريه ؟
مشكل از نصب رو هاردمه ؟
راه حل چيه اخه چون من زياد بازي ميكنم بعد يه مدت درايو م مرخص ميشه من عادتم اينه كه بازي ها رو رو هارد نصب ميكنم !
Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk
بهتر بود كه ديسك اصلي رو رو هارد نريزيد يا اگه ميريزيد روي يك فلش يا هارد ديگه بريزيد
كافيه يك رم ١٦ رو وصل كنيد به كنسول و از بخش تنظيمات اون رو فرمت كنيد تا كانفيگ شه
بعدش كه اينستال رو ميزنيد ميگه محل نصب رو انتخاب كنيد
منظورت احیانا فلش 16 نبود! RAM چیه دیگه؟!
راستی دمت گرم بابت تکمیل بازی! ما که تا 83% رفتیم و بقیه اش دیگه میشن ها رو توی مپ نشون نمی داد بی خیالش شدیم!
ضمنا شما با چی عکس گرفتی از این تصویرهایی که می ذاری؟ چون کیفیتش خیلی خوبه انگار از کپچرکاردی چیزی استفاده کردی.
من يه رم موبابل دارم كلاس ١٠ هست و ١٦ گيگ ميشه با رم ريدر روش بازي رو نصب كنم ؟كه حدودا ٨گيگ جي تي اي و يه ٥ گيگ اضافه هم يه بازي كينكت !!
فقط يه سوال وقتي كنسول خاموش بشه و دوباره روشن كنم بازي ها كه نميپره ؟
فلش بايد هميشه تو كنسول باشه يا ميشه وقتي خاموشه درش اورد ؟
Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk