دوستان بعد این که مرحله اخر بازیو رفتیبازی به کل تموم میشه؟یعنی دیگه نمیونی تو شهر ول بچرخی و باید ا اول شروع کنی؟اینو یه جا دیدم نوشته بودن تعجب کردم
دوستان بعد این که مرحله اخر بازیو رفتیبازی به کل تموم میشه؟یعنی دیگه نمیونی تو شهر ول بچرخی و باید ا اول شروع کنی؟اینو یه جا دیدم نوشته بودن تعجب کردم
دمت گرم من الان فقط تو کف پولم.اون مرحله هست که یه جواهری رو میزنیم بعد هیچ پولی بهمون نمیرسه چرا؟
سلام من بازی رو دانلود کردم از اونجایی که دستگاه من آرکید هست و هارد نداره راهی وجود داره که دیسک اول رو از کامپیوتر بریزم رو فلش و فقط دیسک دوم رو رایت کنم؟
چه اروري ميده؟سلام دوستان.من وقتی میخوام برم gta online نمیشه!! کسسی مشکلشو میدونه؟قبلنا که میرفتم بازی سیو نمیشد ولی الان حتی تو gta online هم نمیره!!!
این ماموریت هدی ناگهانی یا فی البداعه که تو نقشه میاد و از RDR الهام گرفتن جالب نیست
کاملا میشه حدس زد کی ها اتفاق میافته و بیشتر تکراریه دو سه بار مثلا یکی کیف زن رو میزد و باید میرفتیم دنبالش اخرشم یا میتونی پولو برگردونی یا بزنی به جیب ..
تنوع داره باز البته میدونم چند نوع هست ولی عمین 2 بار به شکل مختلف تکرار شد واسه من.
چه اروري ميده؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
بازیه خیلی خوبی بود اما بچهها گفته بودند هیچ نقصی نداره
بازی متأسفانه بعضی از مراحلش خسته کننده میشد
بازی هم اگه تموم شه ادامهٔ بازی زیاد حال نمیده و به تدریج خسته کننده میشه
آنلاینش هم زیاد جالب نبود
اما در کل عالی بود ارزش بازی کردن رو داشت
دقیق نمیدونم چیه ولی فک کنم میگه:The server is not avaible