نبايد با مايكل بري بيرون وقتي توي contactها روش كليك ميكني روي hang out نزن بزن روي اون يكي!سلام
من به یه جایی رسیدم دیگه ماموریت نمیده
ماشین چهار در که ور میدارم میگه به مایکل زنگ بزن زنگ میزنم میرم دنبالش بعد میبرمش سینما:dبعدشم میرسونمش جایی که میگه ولی باز هم ماموریت نمیاد
چیکار باید بکنم؟
خب بجز hung out چیزی میادنبايد با مايكل بري بيرون وقتي توي contactها روش كليك ميكني روي hang out نزن بزن روي اون يكي!
اون ماشین چهار در رو ببر Los Santos Customs (تو نقشه شکل یه اسپریه) تقویتش کن (سعی کن کامل تقویتش کنی چون مهمه واسه بعدا) بعد به مایکل زنگ بزن یه گزینه دیگه غیر از Hang Out میاد اونو بزنخب بجز hung out چیزی میاد
خب بجز hung out چیزی میاد
دوست عزیز من دان کردم چه جوری باید ازش استفاده کنم ؟؟
مسزنم یعد سه علامت H میاد نزدیک اونچا که میشم(با همون ماشین) علامت میرهاون ماشین چهار در رو ببر Los Santos Customs (تو نقشه شکل یه اسپریه) تقویتش کن (سعی کن کامل تقویتش کنی چون مهمه واسه بعدا) بعد به مایکل زنگ بزن یه گزینه دیگه غیر از Hang Out میاد اونو بزن
من بازیو تموم کردم میخواستم بدونم از چه راه هایی میشه پول زیاد بدست بیارم؟بعد چجوری تو بورس سرمایه گذاری کنم؟اون جاهایی که زیر دریا میشه پول پیدا کردو اگه زحمتی نیست چندتا عکس از نقشش بزارین
درباره پول زیاد باید تو مراحل لستر طبق دستور عملی که دوستان تو همین تاپیک آموزش دادن پول خودتون رو حداقل چهار برابر کنید
درباره نقشه گنجینه های زیر آب هم تو همین تاپیک هم تو نت میتوانید این نقشه ها رو پیدا کنید
Sent from my SM-N900 using Tapatalk