Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

کاشکی مثل هستمن تو gta ثابلیتی بود که پلیس دنبالت بیاد رو یک ستاره ، دستت ببری بالا تسلیم شی ، که سریع تیراندازی نکنن ، سر از بیمارستان دراریم ،

سلام
من به یه جایی رسیدم دیگه ماموریت نمیده
ماشین چهار در که ور میدارم میگه به مایکل زنگ بزن زنگ میزنم میرم دنبالش بعد میبرمش سینما:dبعدشم میرسونمش جایی که میگه ولی باز هم ماموریت نمیاد
چیکار باید بکنم؟

سلام
من به یه جایی رسیدم دیگه ماموریت نمیده
ماشین چهار در که ور میدارم میگه به مایکل زنگ بزن زنگ میزنم میرم دنبالش بعد میبرمش سینما:dبعدشم میرسونمش جایی که میگه ولی باز هم ماموریت نمیاد
چیکار باید بکنم؟
نبايد با مايكل بري بيرون وقتي توي contactها روش كليك ميكني روي hang out نزن بزن روي اون يكي!

دوست عزیز من دان کردم چه جوری باید ازش استفاده کنم ؟؟

من اين تم رو با horizon ساختم بايد با اين برنامه ي horizon بريزين. فلشتو كه configure شده با ايكس باكس رو به pc بزنيد اين برنامه horizon رو باز كنيد بعد inject new file رو بزنيد همون گوشه سمت راست صفحه كه فلشتون مياد بعد اين تم رو اتنخاب كنيد فقط به لايو اگه ميخوايد وصل شيد استفاده نكنيد چون بگفتهsaeiderezayi اگه اشتباه نكنم فقط بايد از تم هاي تاييد شده ي مايكروسافت استفاده شه

Sent from my iPhone using Tapatalk

اون ماشین چهار در رو ببر Los Santos Customs (تو نقشه شکل یه اسپریه) تقویتش کن (سعی کن کامل تقویتش کنی چون مهمه واسه بعدا) بعد به مایکل زنگ بزن یه گزینه دیگه غیر از Hang Out میاد اونو بزن
مسزنم یعد سه علامت H میاد نزدیک اونچا که میشم(با همون ماشین) علامت میره

من بازیو تموم کردم میخواستم بدونم از چه راه هایی میشه ‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍پول زیاد بدست بیارم؟بعد چجوری تو بورس سرمایه گذاری کنم؟اون جاهایی که زیر دریا میشه پول پیدا کردو اگه زحمتی نیست چندتا عکس از نقشش بزارین

من بازیو تموم کردم میخواستم بدونم از چه راه هایی میشه ‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍پول زیاد بدست بیارم؟بعد چجوری تو بورس سرمایه گذاری کنم؟اون جاهایی که زیر دریا میشه پول پیدا کردو اگه زحمتی نیست چندتا عکس از نقشش بزارین

درباره پول زیاد باید تو مراحل لستر طبق دستور عملی که دوستان تو همین تاپیک آموزش دادن پول خودتون رو حداقل چهار برابر کنید
درباره نقشه گنجینه های زیر آب هم تو همین تاپیک هم تو نت میتوانید این نقشه ها رو پیدا کنید

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

دوستان من اینو تو سایت VGChartz دیدم توهم آیا ؟

4ec1efe7cb89fdf71.jpg

درباره پول زیاد باید تو مراحل لستر طبق دستور عملی که دوستان تو همین تاپیک آموزش دادن پول خودتون رو حداقل چهار برابر کنید
درباره نقشه گنجینه های زیر آب هم تو همین تاپیک هم تو نت میتوانید این نقشه ها رو پیدا کنید

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

یه سوال داشتم تو خودت اگه جای من بودی 400 صفحه رو میگشتی ؟؟؟؟:-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or