Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

:|

دوستان این 5تا وسیله رو ما پیدا کردیم. بعد اون یه مرحله دیگه باز شد اون رو رفتی میل اومد باید 10000 تا دیگه پول بدی. رفتیم تو سایت دیدیم یه 500تا هست با یه 5000 تا . یه 5000تا دادیم اومدیم بیرون یه 5000تای دیگه هم دادیم که جمعا شد 10000 تا!

چند روز گذشت ولی هیچ مرحله ای باز نشد. چیکار باید کرد ؟

دوستان این 5تا وسیله رو ما پیدا کردیم. بعد اون یه مرحله دیگه باز شد اون رو رفتی میل اومد باید 10000 تا دیگه پول بدی. رفتیم تو سایت دیدیم یه 500تا هست با یه 5000 تا . یه 5000تا دادیم اومدیم بیرون یه 5000تای دیگه هم دادیم که جمعا شد 10000 تا!

چند روز گذشت ولی هیچ مرحله ای باز نشد. چیکار باید کرد ؟

برو توی خانه بگیر بخواب .هر بار خوابیدن 6 ساعت زمان را می بره بنابراین هر 4 بار که بخوابی یک 24 ساعت می گذره.چند بار این کار را بکن درست میشه بهت خبر می ده.

\
شما داری دروغ میگی دوست من اگه راست میگی ثابت کن
منم اتفاقا واسم جالبه بدونم شما چه کار کردی که این همه پول داری؟
من دو مرحله از لستر رفتم و واسه مایکل سرمایه گذاری کردم ولی نهایتش پولم شد 2 و نیم میلیون...:|
شما که نمیدونی چرا تهمت میزنی؟
کاملا هم راست میگن.اینقدر پول عجیب نیستش.
من در آخر بازی 41 میلیون داشتم با هرکارکاتر که یه مرحله لستر رفتم و سرمایه گذاری کردم الان شده نفری 300میلیون
حالا اگه مرحله های بعدی هم برم و توی BAWSAQ سرمایه گذاری کنم از 3میلیارد هم میشه رد شد ولی دیگه بازی اضافه نمیکنه
این هم آموزشش هست بدون هیچ کلکی:
GTA V: How to Make $1.5 Billion or more in Lester's Assassination Missions

پ.ن: دوستان من هنوز هرکاری میکنم bawsaq برام نمیاد:|
به لایو وصل هستم(حتی چندتا آواتار آیتم دانلود کردم یعنی اینترنت مشکلی نداره)،ولی bawsaq رو نمیتونم بیارم.(down for maintenance)
:(:(
به نظرتون اگه cash دستگاه رو حذف کنم تاثیری داره؟مشکلی ایجاد نمیشه؟

آخرین ویرایش:
برو توی خانه بگیر بخواب .هر بار خوابیدن 6 ساعت زمان را می بره بنابراین هر 4 بار که بخوابی یک 24 ساعت می گذره.چند بار این کار را بکن درست میشه بهت خبر می ده.
بعد گذشت یک هفته بلاخره یه مرحله واسم باز شد. رفتم پیش دختره صحبت کرد و تموم شد. یه میل اومد بعد وارد سایت و بخش جدید که باز شده بود Welcome to the epsilon program

بعدش روش کلیک کردمُ و یه سری توضیحات واسم اومد و تموم شد. بعد اون بیش تر از 14 روز یا همون دو هفته صبر کردم ولی هیچ مرحله ای دیگه باز نشد . میلی هم واسم نیومد. آخر سر مجبور شدم یه 25000تا بابت Official Epsilon Robes Set بدم یه میل اومد گفت 24ساعت صبر کن و بعد گذشت 24ساعت یه میل دیگه اومد و گزارش Delivered واسم اومد ولی باز هیچ مرحله ای باز نشد. باید چیکار کنم حالا؟ :|

باید تو بیابون همون اطراف اون مرحله,5 مایل راه بری:|

ممنون قبل اینکه بگی خودم ردش کرده بودم. بازم مرسی بابت راهنمایی

آخرین ویرایش:
بعد گذشت یک هفته بلاخره یه مرحله واسم باز شد. رفتم پیش دختره صحبت کرد و تموم شد. یه میل اومد بعد وارد سایت و بخش جدید که باز شده بود Welcome to the epsilon program

بعدش روش کلیک کردمُ و یه سری توضیحات واسم اومد و تموم شد. بعد اون بیش تر از 14 روز یا همون دو هفته صبر کردم ولی هیچ مرحله ای دیگه باز نشد . میلی هم واسم نیومد. آخر سر مجبور شدم یه 25000تا بابت Official Epsilon Robes Set بدم یه میل اومد گفت 24ساعت صبر کن و بعد گذشت 24ساعت یه میل دیگه اومد و گزارش Delivered واسم اومد ولی باز هیچ مرحله ای باز نشد. باید چیکار کنم حالا؟ :|
باید بری تو کمد مایکل یه لباس تو بخش OUTFIT اومده اونو باید بپوشی !رنگش فکر کنم ابی کمرنگ بود!

شما لباس را بپوش که برات deliver شده باید 10 روز با همین لباس بازی کنی(بهترین راه همان خوابیدن است در حالی که لباس را پوشیدی بخواب تا برات این 10 روز سریع تر بگذره )

دوستان میشه ماموریت های لستر رو از اول بریم ؟؟؟
چون من بازی رو تموم کردم
نمی دونستم میشه سرمایه گزاری کرد برای اون مراحل
میتونم ریپلی کنم ؟؟

مرسی از دوستان.
اونجا رو رد کردم.

مراحل رو رفتم. رسیدم به جاییکه یه مدال میندازن تو گردنش ... :دی بعد اون دیگه هیچ مرحله ای رو باز نکرد. فقط یه پیغام میاد گوشه صفحه که مثلا n مایل مونده که وارد منطقه epsilon بشیم. حتی وارد اون منطقه هم شدم اتفاقی نیوفتاد غیر از درگیری پلیس با یه سری که فکر نمیکنم ربطی به مراحل اپسیلون داشته باشه.

حالا باید چه کرد؟ :|
باید تو بیابون همون اطراف اون مرحله,5 مایل راه بری:|

\
شما داری دروغ میگی دوست من اگه راست میگی ثابت کن

منم اتفاقا واسم جالبه بدونم شما چه کار کردی که این همه پول داری؟
من دو مرحله از لستر رفتم و واسه مایکل سرمایه گذاری کردم ولی نهایتش پولم شد 2 و نیم میلیون...:|
چرا باید دروغ بگم؟!:-/ عکس بگیرم کافیه؟
مراحل لستر رو آخر بازی باید رفت! تا اون موقع هم هرچی میتونی باید پول چمع کنی. فقط همون مرحله 41 میلیون گرفتم. با دومین مرحله لستر (The multi target) پول حداقل 3.5 برابر میشه. یعنی هیچی پول نداشته باشی، میشه 143.5 میلیون. حالا حساب کن مراحل بعدی چقدر میشه، پولات رو توی bawsaq هم بذاری روزی 20-50 درصد سود میکنی!

چرا باید دروغ بگم؟!:-/ عکس بگیرم کافیه؟
مراحل لستر رو آخر بازی باید رفت! تا اون موقع هم هرچی میتونی باید پول چمع کنی. فقط همون مرحله 41 میلیون گرفتم. با دومین مرحله لستر (The multi target) پول حداقل 3.5 برابر میشه. یعنی هیچی پول نداشته باشی، میشه 143.5 میلیون. حالا حساب کن مراحل بعدی چقدر میشه، پولات رو توی bawsaq هم بذاری روزی 20-50 درصد سود میکنی!

داداش رو کدوم شرکت سرمایه گذاری میکنی که 20-50 درصد سود میبری ؟!!!
حریف رو میزنی میترکونی اینجوری میشه سودت ؟
اگه اره لطف کن اسم شرکتی که سرمایه میذاری رو با ادرس شرکت رقیب تو نقشه لطف کن بریم ما هم پولدار شیم :D

داداش رو کدوم شرکت سرمایه گذاری میکنی که 20-50 درصد سود میبری ؟!!!
حریف رو میزنی میترکونی اینجوری میشه سودت ؟
اگه اره لطف کن اسم شرکتی که سرمایه میذاری رو با ادرس شرکت رقیب تو نقشه لطف کن بریم ما هم پولدار شیم :D
نه! خودش سود میکنه. من کاری ندارم.
الان PIS به نظر من بهترینه. چون نمودارش صعودیه، احتمال ضررش کمتره.
مثلاً از جمعه تا شنبه سهامش از 140 رسیده به 236 (یعنی 1 روزه 1.6 برابر شده)البته از ظهر تا الان کم شده!
pis.png

یعنی اگه جمعه 100 میلیون پول داشتین، الان شده بود 150 میلیون. به همین راحتی!

خوب منم بازی را روی 85 % تمام کردم فوق الاده بود خیلی حال کردم خصوصا اخرش که سه تا پایان داشت یک سوال ایا با همین 85 درصد میشه توی ارایشگاه گزینه های مو و ریش بیشتری داشت مثلا مایکل کچل کنه و ریش بلند بزاره یا حتمی باید 100 بازی تمام شه ؟

اگه برنامه ifruit رو دانلد كرده باشي يه قسمتي داره به نام lifeinvader كه ميري مثلا صفحه خالكوبي يا ارايشگاه رو stalk ميكني( همون لايك فيس بوق خودمون) واسه ي هر كاراكتر ريش و موي اضافه به صورت مجاني تو بازي ازاد ميشه اسلحه و خالكوبي و پلاك ماشين به اسم خودتم با stalk صفحه ها و يا از طريق ifruit امكان پذيره و تعويض قلاده و ياد دادن حركات جديد به chop هم ايضاً

برای این میگم شما دروغ میگی که دقیقا نمیدونی چقدر پول در چه مرحله ای از بازی داری و همه این چیزایی که داری میگی من خودم تو youtube دیدم
شما میگی در پایان بازی 41 میلیون پول داری که این کاملا اشتباهه من که دوبار بازی رو تموم کردم میگم هرکی هم بازی رو چند بار تموم کرده بگه آخر بازی آیا میشه بیشتر از 4 میلیون نمیتونه باشه اونم هیچکاری نباید بکنی
بعدشم مرحله دوم لستر درسته پول رو سه برابر میکنه ولی برای خودم این اتفاق افار 4 میل پول داشتم شد 120 میل و بیشتر از این هم اگه میخوای باید آنلاین باشی و در مرحله آخر لستر هم شرکت Goldcoast بیشتر از 30 درصد سود نمیده

جمعا همه اینا رو جمع کنی با آنلاین شما میتونی نزدیک به 400 500 میلیون داشته باشی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or