Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

برای این میگم شما دروغ میگی که دقیقا نمیدونی چقدر پول در چه مرحله ای از بازی داری و همه این چیزایی که داری میگی من خودم تو youtube دیدم
شما میگی در پایان بازی 41 میلیون پول داری که این کاملا اشتباهه من که دوبار بازی رو تموم کردم میگم هرکی هم بازی رو چند بار تموم کرده بگه آخر بازی آیا میشه بیشتر از 4 میلیون نمیتونه باشه اونم هیچکاری نباید بکنی
بعدشم مرحله دوم لستر درسته پول رو سه برابر میکنه ولی برای خودم این اتفاق افار 4 میل پول داشتم شد 120 میل و بیشتر از این هم اگه میخوای باید آنلاین باشی و در مرحله آخر لستر هم شرکت Goldcoast بیشتر از 30 درصد سود نمیده

جمعا همه اینا رو جمع کنی با آنلاین شما میتونی نزدیک به 400 500 میلیون داشته باشی
برای این نمیدونم دقیقاً چقدر پول دارم چون پول از یه حدی بیشتر نمیشه!!
4 میلیون نه! 40 میلیون!
من نگفتم پایان بازی 41 میلیون دارم! گفتم فقط همون مرحله 41 میلیون میگیرم!
اگه مرحله آخر smart رو انتخاب کنی 18,000,000 میده، اگه loud رو انتخاب کنی، با بهترین آدما (البته درصد کم بگیرن!) 41,000,000 میده! (همه اینا رو برای مایکل گفتم)
در ضمن مرحله‌ی دزدی از طلا فروشی همه میگن بهترین راننده رو انتخاب کنین. ولی اگه بدترین رو انتخاب کنین یکیشون تو راه میمیره، سهم شما بیشتر میشه! البته زیاد نیست ولی چون اوایل بازیه میشه چند برابرش کرد.
این عکس رو دیشب گرفتم:
Untitled2_17.jpg

225.42*16431181= 3,703,916,821
البته الان 235.59 ـه

من خودم 3 بار بازی رو تموم کردم دفعه‌ی اول حدود 20 میلیون داشتم(بدون خرید سهام) ، دفعه‌ی دوم با کمی سرمایه گذاری فکر کنم 45 ، دفعه‌ی سوم فهمیدم که هر مرحله (به جز مراحل لستر) ممکنه یه شرکتی خیلی سود کنه. برای همین هر کاری میخواستم بکنم قبلش save میکردم. اگه تغیری کرد، load میکردم.

آخرین ویرایش:
برای این میگم شما دروغ میگی که دقیقا نمیدونی چقدر پول در چه مرحله ای از بازی داری و همه این چیزایی که داری میگی من خودم تو youtube دیدم
شما میگی در پایان بازی 41 میلیون پول داری که این کاملا اشتباهه من که دوبار بازی رو تموم کردم میگم هرکی هم بازی رو چند بار تموم کرده بگه آخر بازی آیا میشه بیشتر از 4 میلیون نمیتونه باشه اونم هیچکاری نباید بکنی
بعدشم مرحله دوم لستر درسته پول رو سه برابر میکنه ولی برای خودم این اتفاق افار 4 میل پول داشتم شد 120 میل و بیشتر از این هم اگه میخوای باید آنلاین باشی و در مرحله آخر لستر هم شرکت Goldcoast بیشتر از 30 درصد سود نمیده

جمعا همه اینا رو جمع کنی با آنلاین شما میتونی نزدیک به 400 500 میلیون داشته باشی

داداش من الکی تهمت نزن
من الان 11 درصد بازی رو رفتم 4 ملیون پول دارم :D بیاب پرتغال فروش را که من خرید و فروش سهام کنم چقدر میشه مرحله لستر رو هم یدونشو رفتم همون اولی
شما از باگ های بازی بی اطلاع هستین تهمت نزن خواستی بگو بگم چجوری اول بازی مایه دارشو :D

این بازی سرقت از فروشگاه داره
ماشین حمل پول داره
زیر دریا کیف داره
...

یه خبر خیلی خیلی بد هر کی این آپدیت رو نزده نزنهههههههههههههههههههههههه
چون درسته باگ گم شدن ماشین رو حل میکنه
ولی کیف های زیر دریا رو هم حل میکنه :D
هر چی میگردم دیگه نیستتتتتتتتتتتتتتتتتتت:( کسی میدونه کجا رفتن تو آپدیت جدید جای جدیدشون کجاست

آخرین ویرایش:
داداش من الکی تهمت نزن
من الان 11 درصد بازی رو رفتم 4 ملیون پول دارم :D بیاب پرتغال فروش را که من خرید و فروش سهام کنم چقدر میشه مرحله لستر رو هم یدونشو رفتم همون اولی
شما از باگ های بازی بی اطلاع هستین تهمت نزن خواستی بگو بگم چجوری اول بازی مایه دارشو :D

این بازی سرقت از فروشگاه داره
ماشین حمل پول داره
زیر دریا کیف داره
...

یه خبر خیلی خیلی بد هر کی این آپدیت رو نزده نزنهههههههههههههههههههههههه
چون درسته باگ گم شدن ماشین رو حل میکنه
ولی کیف های زیر دریا رو هم حل میکنه :D
هر چی میگردم دیگه نیستتتتتتتتتتتتتتتتتتت:( کسی میدونه کجا رفتن تو آپدیت جدید جای جدیدشون کجاست
آپدیت رو پاک کن، هرچی میخوای از اون کیفها جمع کن، بعد دوباره آپدیت کن.
اینم جای همه‌ی کیفها (خیلی چیزهای دیگه هم هست توی این نقشه):
GTA 5 Map - IGN

شما که نمیدونی چرا تهمت میزنی؟
کاملا هم راست میگن.اینقدر پول عجیب نیستش.
من در آخر بازی 41 میلیون داشتم با هرکارکاتر که یه مرحله لستر رفتم و سرمایه گذاری کردم الان شده نفری 300میلیون
حالا اگه مرحله های بعدی هم برم و توی BAWSAQ سرمایه گذاری کنم از 3میلیارد هم میشه رد شد ولی دیگه بازی اضافه نمیکنه
این هم آموزشش هست بدون هیچ کلکی:
GTA V: How to Make $1.5 Billion or more in Lester's Assassination Missions

پ.ن: دوستان من هنوز هرکاری میکنم bawsaq برام نمیاد:|
به لایو وصل هستم(حتی چندتا آواتار آیتم دانلود کردم یعنی اینترنت مشکلی نداره)،ولی bawsaq رو نمیتونم بیارم.(down for maintenance)
:(:(
به نظرتون اگه cash دستگاه رو حذف کنم تاثیری داره؟مشکلی ایجاد نمیشه؟

این step 4.5 رو تو این آموزش اگه ممکنه ترجمه کنید
نوشته پول 300 درصد سود می کنه!!!!!!!!

اتفاقا کاملا درست میگه
منم مرحله آخر رو Loud و با بدترین تیر انداز ها و یه راننده خوب و یه راننده که نجاتش داده بودم رفتم و 41 میلیون گرفتم

بعد اون مرحله که مولی میره داخل موتور هواپیما سهام flyus رو خریدم کسی میدونه کی سود میده؟ خیلی وقته گذشته هنوز سود نداده!
ویرایش:
اون مرحله M بعدش هست که مربط به devin هست رو رفتم سود داد.

آخرین ویرایش:
آقا من به لایو وصل شدم تو بازی می خوام برم آنلاین این نوشته رو می بینم (البته کاملا این نوشته نیست ولی سروته اش تو همین مایه هاست

YOU HAVE NOT THE CURRENT PERMISSION TO CONNET TO XBOXLIVE

ماجراش چیه ؟؟

گلد دارید ؟

برا اینکه با لایو بازی کنن منظورم جریان سایت و سرمایه گزاریه نیازی به گلد بودن نیست فقط بازی رو آپدیت کنین با کنسول بعد وصل بشین
همین اونایی هم که نمیتونن آنلاین سرمایه گزاری کنن این کار رو بکنن

مرحله اول که تو گوش یارو گوشی رو میترکونی کجا سرمایه گذاری کنیم
چون وقتی میترکه لستر زنگ میزنه این بهش میگه تی وی رو دیدی
اون میگه نه دارم بازار مارکت رو میبینم یعنی یه چیزی اونجا تغییر میکنه دیگه حتمن کسی میدونه کجا بالا پایین میشه بعد اون ماموریت

یه پیغام میاد میگه نمیتونیم پلیس خبر کنیم van گیر کرده بعد یه p میاد تو مپ پیش یه سد ابه من میرم هیچی نیست میگه recover van ولی چیزی نمیبینم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or