برای این نمیدونم دقیقاً چقدر پول دارم چون پول از یه حدی بیشتر نمیشه!!برای این میگم شما دروغ میگی که دقیقا نمیدونی چقدر پول در چه مرحله ای از بازی داری و همه این چیزایی که داری میگی من خودم تو youtube دیدم
شما میگی در پایان بازی 41 میلیون پول داری که این کاملا اشتباهه من که دوبار بازی رو تموم کردم میگم هرکی هم بازی رو چند بار تموم کرده بگه آخر بازی آیا میشه بیشتر از 4 میلیون نمیتونه باشه اونم هیچکاری نباید بکنی
بعدشم مرحله دوم لستر درسته پول رو سه برابر میکنه ولی برای خودم این اتفاق افار 4 میل پول داشتم شد 120 میل و بیشتر از این هم اگه میخوای باید آنلاین باشی و در مرحله آخر لستر هم شرکت Goldcoast بیشتر از 30 درصد سود نمیده
جمعا همه اینا رو جمع کنی با آنلاین شما میتونی نزدیک به 400 500 میلیون داشته باشی
4 میلیون نه! 40 میلیون!
من نگفتم پایان بازی 41 میلیون دارم! گفتم فقط همون مرحله 41 میلیون میگیرم!
اگه مرحله آخر smart رو انتخاب کنی 18,000,000 میده، اگه loud رو انتخاب کنی، با بهترین آدما (البته درصد کم بگیرن!) 41,000,000 میده! (همه اینا رو برای مایکل گفتم)
در ضمن مرحلهی دزدی از طلا فروشی همه میگن بهترین راننده رو انتخاب کنین. ولی اگه بدترین رو انتخاب کنین یکیشون تو راه میمیره، سهم شما بیشتر میشه! البته زیاد نیست ولی چون اوایل بازیه میشه چند برابرش کرد.
این عکس رو دیشب گرفتم:
225.42*16431181= 3,703,916,821
البته الان 235.59 ـه
من خودم 3 بار بازی رو تموم کردم دفعهی اول حدود 20 میلیون داشتم(بدون خرید سهام) ، دفعهی دوم با کمی سرمایه گذاری فکر کنم 45 ، دفعهی سوم فهمیدم که هر مرحله (به جز مراحل لستر) ممکنه یه شرکتی خیلی سود کنه. برای همین هر کاری میخواستم بکنم قبلش save میکردم. اگه تغیری کرد، load میکردم.
آخرین ویرایش: