TOP Game
کاربر سایت
لباسش رو باید از کجا تهیه کنم؟کیفلام کیفلام! برو لباس آبی گروه بپوش ده روز باهاش بچرخ زنگ میزنن بهت
لباسش رو باید از کجا تهیه کنم؟کیفلام کیفلام! برو لباس آبی گروه بپوش ده روز باهاش بچرخ زنگ میزنن بهت
من قبلا آموزش رو برای خودم عکس گرفته بودم میزارم ببینی:میشه یه خورده بیشتر توضیح بدی؟
دقیقا میشه بگی کجا ها و چه زمانی و روی کدوم سهام ها؟
صفحات قبل رو نگاه کردم آموزشی چیزی پیدا نکردم. چند تا از مراحل لستر برای فرانکلین رو رفتم ولی پولِ خیلی کمی بهم داد.
تو مراحل epsilon هرجا دیدید ماموریتی نداد یه سر به سایت بزنید ببینید اون 5000تا یا 2تا 5000تا رو دادید یا نه، لباس رو هم بعد از پیدا کردن اون 5تا وسیله باید از سایت بخریددرست شد. اولش یه جا تو نقشه رو نشون داد رفتم دو نفر آمدم اومدن منو زدن بعدش هم لخت تو خیابون ظاهر شدم! بعد اون میل اومد باید 500تا میدادم دادم یه جا دیگه تو نقشه پیدا شد رفتم با یه زن و مرد تو یه مکانی صحبت کردم. بعد اون میل اومد باید 5000تا بدم. اینم دادم یه جا دیگه تو نششه نشون داد و رفتم یه مکالمه کوتاه بعدش هم کلا دیگه نه هیچ میلی واسم اومد و نه چیزی تو نقشه مشخص شد.
باید چیکار کنم؟
اصلا این مراحلش چرا فقط چند تا دیالگو کوتاه و گاهی بدون دیالوگ هست؟ اینکه پول نمیده هیچ حتی یه چیز هم از آدم میخواد !
دوست عزیز اصلا نگران نباش که فهمیدی چی شد چون اصلا هیچ چیز خاصی نیست و یه چیز فوق العاده مسخره و پیش پا افتادس چون اصلا پایان بازی یه چیز دیگسای بابا بازم اسپویل )x. واقعاََ گناه ما که بازی رو تموم نکردیم چیه ؟
دیگه شرمندگی چه معنی میده ؟ فهمیدیم چی شد دیگه
همیشه قبل از ارسال پست یه بازبینی بفرمایید
من قبلا آموزش رو برای خودم عکس گرفته بودم میزارم ببینی:
این تایتل آپدیت یا پچی که اومده این کارارو میکنه :
58مگ حجمشه !
دوستان بازی رو یه بار دیگه از اول بریم و چیت نزنیم اچیومنت ها رو دریافت میکنیم ؟
دوستان لطفا یکی محل فروش لوازم غواصی رو با عکس روی نقشه بهم بگه ممنون میشم سریعتر جواب بدین
این که چیزی نیست: وقتی سوار هواپیما دو ملخه هستی (رو زمین) سریع پیاده شو و برو تو ملخ هواپیما،رسما کتلت میشی صحنه قرمز رنگ میشه و دوربین میره بالا.اصلا یه وضعیدیروز داشتم با موتور تو جاده میرفتم یهو سر یه دو راهی یه تراکتور خیلی غیر منتظره پیچید جلوم منم سریع اومدم ردش کنم ولی نشد تصادف کردیم موتور و خودم رفتیم زیر تراکتور توی صحنه آهسته لحظه مرگ سر من مونده بود زیر لاستیک تراکتور که یهو خون ازش زد بیرون خیلی با حال بود یه چند بار دیگه هم خودم رو کشتم اون صحنه رو ببینم:d
راستی یکی از اچیومنت های بازی اینه که برین تو دریا و توسط یک کوسه خورده بشین که صحنه ای شبیه فیلم کوسه نمایش داده میشه