Amir Hossein95
کاربر سایت
سوار چند تا ماشین شدم تا حالا وقتی که با سرعت برم بخورم به ماشین جلویی شخصیتم پرت میشه بیرون و میمیره
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه كسي ميتونه در مورده لايو و مالتيپير به بنده كمك كنه لطفا يه پ.خ بده . تشكر
چند تا صفحه آخر رو نگاه کردم ولی چیزی پیدا نکردم.راستی اینقدر نگین که پول توی بازی کمه شما اگه همه کار هایی که بچه ها صفحه های قبل گفتن انجام بدین از هر مرحله لستر برای فرانکلین و دوتای دیگه میتونین حد اقل 80 میلیون در بیارین که اگه زرنگ باشین و ولخرجی نکنین جمعا 400 میلیون میشه حالا کجا رو نمیشه با این پول خرید؟
-
اگه ماموریت های epsilon رو برای مایکل نرفتی که نصف عمر مایکل برفناست، برای شروع این ماموریت برو تو نت، قسمت سرچ تایپ کن Epsilon اولین سایتی که اومد علامت آبی داره بزن برو تو سایت نظرسنجی شرکت کن و ......
دوست عزیز شما باید قبل اینکه مراحل لستر رو میرفتی (یکی از مراحل باید بعد کشتن هدف سرمایه گذاری کرد) با 3تا شخصیت رو جایی که گفته شده سرمایه گذاری میکردی بعد کشتن هدفا میلیونی سود میکردی!چند تا صفحه آخر رو نگاه کردم ولی چیزی پیدا نکردم.
بعضی کارها رو در طول بازی انجام دادن مثل ترکوندن ماشین های حمل پول ولی زیاد پول نمیده ... یا دزدی از سوپر مارکت که اونم مبلغ ناچیزی میده... خرید آزانش رو امتحان نکردم ولی اون جور که شنیدم اونم دردی رو دوا نمیکنه!
خرید سهام هم فقط ضرر هست... سود هم بخوای بکنی خیلی ناچیزه ...
پس چجوری میشد پول درآورد؟
یه چند تا از مراحل لستر برای فرانکلین رو هم رفتم ولی زیاد پولی نداد.
حالا این 400میلیونی که شما میگی از کجا میاد رو خدا میدونه!
اگه ماموریت های epsilon رو برای مایکل نرفتی که نصف عمر مایکل برفناست، برای شروع این ماموریت برو تو نت، قسمت سرچ تایپ کن Epsilon اولین سایتی که اومد علامت آبی داره بزن برو تو سایت نظرسنجی شرکت کن و ......
برای مراحل EPSILON خودش میگه چیکار کن ولی اگه جایی مآموریتی نیومد برو یک روز بخواب فرداش ماموریت میدهمن رفتم یه علامت سوال اومد رفتم یه وانت قرمز بود بعد دو نفر اومدن منو زدن لخت انداختن تو بیابون همین بود کلا چون دیگه ادامه نداشت ؟
شما تو SEARCH اسم رو تایپ نکردی تو آدرس تایپ کردیتا جایی که یادمه خود آدرس سایت رو بهت میده ولی سرچ کردم چیزی رو پیدا نکرد!
سوار چند تا ماشین شدم تا حالا وقتی که با سرعت برم بخورم به ماشین جلویی شخصیتم پرت میشه بیرون و میمیره
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما از روی ارتفاع با x بپر، اگه تو inventory چتر نجات داشته باشی با زدن A باز میشهکسی میدونه چه جوری میشه از چتر واسه پریدن از ارتفاع استفاده کرد؟
من میخوام با ترور بپرم ولی نه میتونم از قسمت انتخاب اسلحه ها اون چتر رو انتخاب کنم و نه لحظه پریدن نمیتونم کاری کنم که چتر رو باز کنه.
لطفا راهنمایی کنید.